Ski-doo Backcountry XRS 154”

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä jaffa, 19/3/19.

 1. HMK

  HMK Well-Known Member

  Saa alkuperäisenä lisävarusteena niitä samanlaisia mustia vahvikkeita kuin freeridessä. Paketissa kumet ja pultit mukana. Maksaa muutaman kympin. Freeridessä vakiona, mutta jostain syystä näistä jätetty pois vaikka enempi reitti kampe. Laitoin itelle nuo 146".
   
  Insinöörimajuri tykkää tästä.
 2. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Ilmeisesti DS+ on pidempi kuin DS, mutta onko plussassa nostettu suksen perää ja/tai kärkeä ylemmäs? Todella ärsyttävä ominaisuus, kun peruuttaessa suksi sukeltaa maan sisään...kelkkana 49 Ranger ja suksi DS.
   
 3. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Kyllä blingillä löytyy tohon oikeat vahvikkeet, kavereiden BC 154" oli blingin vahvikkeet ja allekirjoittaneena ne sieltä silloin aikanaan tilasin itelle ja kavereille.
   
 4. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  DS+ sukset oli omassa sekä ajoin myös ns. vanhan mallin Bladella... Vanha Blade on parempi reitillä ja toi DS+ on ihan hyvä yleissuksi, ei ole kuitenkaan niin tarkka reitillä kuin toi vanha Blade. DS+ on kuitenkin valovuoden verran parempi kuin nuo alkuperäiset:D Kannattaa myös miettiä C&A:n valikoimaa:)
  Reittiajoon tosiaan kannattaa vaihtaa etupukkiin yksiosainen jousi, eteen jäykemmät jouset ja simmittää alusta -> muuttuu huomattavasti paremmaksi.
   
 5. Ok, mahdatko tietää mikä malli kyseessä? Blingiltä nimittäin kyselin, mutta heidän mukaansa ei ole sopivaa. Tai sitten ei kaupanteko innostanut...
   
 6. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Mun mielestä ne on 154" malliin ski-doo summit / backcountry SC5M mallin vahvikkeet.
  Nimimerkki @edge 340 kyllä tietää mitkä käy, häneltä ne sillon aikanaan tilasin.
  Blingin 146" BC:n vahvike ei käy 154":seen... testattu on:D
   
  Insinöörimajuri tykkää tästä.
 7. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

 8. ///AJS tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua