Summit 600 SDI

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Tuok, 4/3/08.

 1. lynssiG-T

  lynssiG-T Lyne, lynssi

  Vs: Summit 600 SDI

  Joo tuli luettua ketju läpi.
  Eli kannattaako ostaa kyseinen kampe, Onko muuta tarkkailtavaa kuin akku?
  ois -08 ja 7000 ajettu tiijossa.
  meneekö tosissaan 20 ltr/100km?
  Joutuuku muuta tekemään ku laittaa painoa lisää kytkimeen 23g edestä?
   
 2. Hutta

  Hutta 163"

  Vs: Summit 600 SDI

  Uskaltaa ostaa... Minulla kuten kaikilla muillakin tuo akku on aiheuttanut monenlaista oiretta mutta mukavasti ne on korjautunut akun vaihtamisen myötä. Itse kuulun siihen kategoriaan joka jättää sen akun kesäksi paikoilleen ja syksyllä miettii miksi kelkka oireilee. Tulevalle kesälle olen luvannut ottaa sen ylläpitolauriin ja nyt talvellakin olen pitänyt sitä laturissa koska pääsen niin harvoin ajamaan. Minullakin on nyt 7000 mittarissa. Nyt käytettiin kytkin ja vari auki. Vaihdettiin kuluvat osat ja kylläpä toimii. Kelkka on muuten vakio patsi sukset on powderit ja vakaaja poistettu. Niin ja koropala on tehty pelkästään seisaaltaan ajettavaksi. Puslia menee suksista kun nuo powderit on meleko jyrkät ja hakee kovasti. Ne sie joudut siihen vaihtamaan. Kannattaa sitten olla yhteydessä täältä palsta kautta siihen iisalmen mieheen joka tekee muitakin nippeleitä ko kelkkoihin kuten se öljysäiliön holkki. Muuta en oikein osaa sanoa. Minusta aivan oiva vekotin. Tai no suomessa pyytävät aivan vitusti tuommosista :) itte maksoin rapiat 7000 kun hajin 2 talvea sitten ruottista ja suomen hinnoilla sais vieläki omat pois :)
   
 3. lynssiG-T

  lynssiG-T Lyne, lynssi

  Vs: Summit 600 SDI

  No niin. Kiitos kovasti vastauksestasi, tämä miellytti itseäni.
  Pitäs tosiaan päivittää kelkka kalustoa, ja nimen omaan umpiselle. muoniossa kyseinen laite ois -08 ja 7000 ja rapiat ajettu.
  Kovasti on tosiaan hintaa summasella "käytettynäkin". pitääpä katsoa ruåttin tarjonta.

  EDIT: Ruåttisa näköjään IHAN erilailla hinnat ja laitteet. (blocket.se)
  olis jo valmiiksi "herkuteltu" -04 800 summanen, 5000e voe mahoton.

  P.S. pensan kulutus? paljonko "keskimäärin" vie 100km/ltr??
   
 4. lynssiG-T

  lynssiG-T Lyne, lynssi

  Vs: Summit 600 SDI

  Tosiaan ruattis valikoimat ihan erilaiset ku suomi ja HINNAT ihmismäiset
  blocetissa överkalix ja gällivare ois 600 sdi -07 ja 800 "thyyyninG" -04 kelppi. Hinnat on sitten ihan erimaata ja eikä oo loppuun ajettuja.
  Täytyy kyllä nyt lyyä jarrut pohjaan mieleltä, miettiä yksi yö rauhassa, opetella vaikka ruotsin kieltä.
  Pannanpas harkintaan, nyt ei saa innostua liiikaa.
   
 5. Hutta

  Hutta 163"

  Vs: Summit 600 SDI

  Jos sulla nuo hakuhommat kiinnostaa niin jaan mieluusti kokemuksia.
   
 6. Hutta

  Hutta 163"

  Vs: Summit 600 SDI

  Kulutukset on aika lailla keliriippuvaiset. Niistä muistaakseni jotain osviittaa muissa sdi ketjuissa. Ittellä on menny aina yli 20 tai sitten en ole hoksannu jos on menny vähemmällä. Saa sen kuluttamaan reilustikin jos keli menee oikein raskaaksi mutta ei siltikään mitään 40l.
   
 7. lynssiG-T

  lynssiG-T Lyne, lynssi

  Vs: Summit 600 SDI

  Kyllähän ne periaatteessa kiinnostaa, miten ruotsin puolella toimitaan.
  Jokku puhunu peräkärry ajo luvista ja ajokortti asiasta.
  Vaan kaikki tieto on plussaa.
   
 8. [-mara-]

  [-mara-] Nytro 280hp -14

  Vs: Summit 600 SDI

  Tuotatuota... Muuten kauhian kiva kelkka ajjaa mutta ärkeles ku tuo alusta ei nyt tunnu kestävän ees kattoa niin sieltä lahoaa joku.
  Nyt ollu erityisesti ongelmaa tuon takapukin kans, eli ensin katkes se reaktiotangon yläpään pultti, no korvasin sen sitte 12,2 vahvalla nii seuraavaksi meni sitte se iskarin alapään linkku paskaksi.
  No uusin sitte senki ja nyt meni sitte se reaktiotangon alapään pultti. Varmaan jos senki vaihtaa tuohon 12,2 pulttiin niin porsii uusiksi se linkku.

  Jos jollakulla olis mahollisuus mittoa sieltä pultin kannasta mistä takapukki kiinnittyy liukurunkoihin ja sitte sen iskarin ja reaktiotangon yheisen linkun pulttien etäisyydet. Ko jos se jompi kumpi niistä linkuista onki menny väähriin reikiin(onko ees mahollista) niin vois selittää sitä miksi se särkee tuota takapukin systeemiä. :mad:

  Onko muuten etes normaalia että ko painaa perästä niin ensiksi painuu hakajouset kashaan ja sen jälkiin ottaa vasta iskari kiinni siihen alapään linkkuun, ja alkaa vastustamaan tuota painamista.

  Tajusko kukkaan mittään? :p
   
 9. ana

  ana nortikki

  Vs: Summit 600 SDI

  Jaha, tuli tässä pähkäiltyä tuossa surriaisen mottia purkaessa että minkähän takia kytkimen puolen pakoaukko ja sylinteri on täynnä öljyä ja mag puolella pakoaukko ja sylinteri+ mäntä näyttää kyllä ihan normaalilta, eli ei mitään ylimäärästä paskaa, toisin ku pto puolella?
   
 10. lynssiG-T

  lynssiG-T Lyne, lynssi

  Vs: Summit 600 SDI

  kuulostaa stefavialta.
   
 11. antti80

  antti80 Lynx Enduro 600 sdi -05

  Vs: Summit 600 SDI

  Leipo muuten bytheway kiinne sitte kevätjäilla. Täytys ehkä koittaa niitä suuttimia kattoa jotenki ennenku lähtee kokeileen, jos tota nyt kasaan saa edes. Jos sais paineet niille ja rakentais jonku painonappihässäkän.
   
 12. LamsiA

  LamsiA ?

  Vs: Summit 600 SDI

  mikähän vois olla tuommosessa -05 sdi summitissa ku hakkaa ajonesto vastaan vaikka kuinka dessituttia painelee ja puristelee? hyvin lähtee käyntiin muttei millään halua hyväksyä liikkeelle lähtöä. kierrokset toppaa siihen kolmeen tonniin ja tasanen piippaus vain kuuluu.
   
 13. Jude

  Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

  Vs: Summit 600 SDI

  Ootko sä naapurin kelkan sarvissa?? ;D No ei vaa. Onko siinä tutissa kaikki sisuskalut paikallaan ja kunnolla kiinni? Ne saattaa irtoilla sieltä. Ei sille narulle kauheasti ole tehtävissä jos näyttää ehjältä, mut ei pelaa.
   
 14. LamsiA

  LamsiA ?

  Vs: Summit 600 SDI

  Kyllä se ehjältä näyttää kaikinpuolin. kokeilin eri kelkan hätäriä kans mutta sillon se piipittää tiheämmin eli hätäri on ainaki oikea. ;D
  Voiko se tehä tuommosta jos jostaki on joku johto irti? siellä nimittäin pyörii yks ylimääränen liitin johon menee kolme johtoa ja se liitin passaa suoraan siihen liittimeen joka tulee dessin katkasijalta/tutilta, jolle taas on oma liittimensä. :D eikä tuolle kyseiselle johdolle löydy paikkaa mistään vai liekkö joku ylimääränen ??? ???
   
 15. Jude

  Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

  Vs: Summit 600 SDI

  ....edellinen kelkka oli 06- 600 sdi rev. Joku liitin siellä kuomun alla oli irrallaan mutta mutta.... oliko siinä se liitinhässäkkä millä vaihdetaan kilometrit maileiksi ja päinvastoin. En kyllä pysty muuta nyt sanomaan.
   
 16. Karrppa

  Karrppa ockelbo 300

  Vs: Summit 600 SDI

  Minkälaisia parempia iskareita porukka on vaihdellu näihin summitteihin jotka kävis ilman isompia modailuja? Käypikös suoraan nuo lisäsäiliölliset hpg:t muista reveistä etusiin vai ovatko pidemmät? Minkälaista iskaria alustaan?
   
 17. A..K

  A..K skippadoo

  Vs: Summit 600 SDI

  Onko kenelläkään tietoa minkälainen voimalinja olisi hyvä 600 sdi summittiin.
   
 18. Hutta

  Hutta 163"

  Vs: Summit 600 SDI

  Ittelle laitettiin lyhyemmät välit ja alusta tiukempi jousi. Silti kulkee ominaisuuksiin nähen liikaa kovalla jäljellä. Ummella liikkuu nyt keveämmin ja vastaa kaasuun paremmin. Sitten voi tietysti alkaa hieromaan jotain muuta tuipadaipaa mutta 800:n lähtöjä ei 600een saa voimalinjalla.
   
 19. A..K

  A..K skippadoo

  Vs: Summit 600 SDI

  Onko sulla minkä pitunen 600
   
 20. Hutta

  Hutta 163"

  Vs: Summit 600 SDI

  Se on se 144. Niitähän ne 600 rev malliset on.
   

Suosittele tätä sivua