TÄRKEÄ vakuutusasia!!

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 5/5/06.

 1. pemiju

  pemiju SrViper R-TX LE.Ex:Phazer-14,Fusion&Rs venture-06

  Ainakin tässä tarjouksessa on joka kuukausi samanarvoinen....ja vielä kysyttäessä laitettu,että kesäkuu on samanarvoinen kuin tammikuu ;)
   
 2. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Soitin Folksamille tänä syksynä ja kyselin vakuutuksista. Moottorikelkkojen vakuutukset tulevat muuttumaan tulevalle talvelle kausihinnoitteluun, kuten siellä moottoripyörissäkin on. Folksamilla ei vakuutus edes katkennut pelkällä Trafin liikenteestä poistolla, vaan se pitää vielä erikseen jokakerta irtisanoa.
   
 3. pemiju

  pemiju SrViper R-TX LE.Ex:Phazer-14,Fusion&Rs venture-06

  Taidan nopeasti laittaa vakuutuksen voimaan,jos ei ole vielä kerran muuttaneet....vakuutustarjous on tulostettuna ja voimassa 7.12 asti :D
  tässä muutama lainaus vakuutustarjouksesta....
  "Moi,Tarkistaisin vielä,onko joka kuukausi ns.samanarvoinen vai onko esim.joulu-maaliskuu "kalliimpia ?"
  -"Sama hinta kesäkuussa kun tammikuussa. Täytyy vaan muistaa irtisanoa liikennevakuutus, ei katkea automaattisesti.
   
 4. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Hyväksy äkkiä tarjous. :D
   
 5. k0lli

  k0lli Enduro

  Typerää pelleilyä nämä vakuutukset nykyään pohjahintoineen ym. Miksi vidussa pitäisi kelkasta maksaa vakuutusta ympäri vuoden, kun parhaimpinakin vuosina ajokausi on max. 3 kk muualla kuin lapissa ja kelkka seisoo tallissa? Maksat siinä sitten hyvillä mielin juhannuksena kelkan liikenne- ja kolarointivakuutuslaskuja keskellä kesää.
  Ja joka vuosi hirveä säätäminen ja rumba vakuutusten kanssa, jos ei halua maksaa itseään kipeäksi! Vakuutusyhtiöiden ahneudella ei näköjään ole mitään rajaa ja järjen käyttö on kielletty :mad:
   
  Nipademu ja M.E.A tykkäävät tästä.
 6. F3

  F3 Vaimikäseoli...?

  Ei vaihtunut. 10% nousi hinnat viime talven vahinkojen myötä...
   
 7. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Mä en ainakaan edes viitsi vaivata päätäni jollain vakuutuksen hinnalla. Maksaa, mitä maksaa. Ihan sama :D Jos on varaa ajaa 10000€ - 16000€ kelkalla, niin eihän tuon vakuutuksen pitäis olla mikään puhumisen aihe :p.. Tästä voi vetää herneetkin nenään, jos tykkää. Tää mun mielipide :D
   
  Fudge tykkää tästä.
 8. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin no, jos hintaero on 1000€ vuodessa VS jopa 4500 euroa vuodessa, niin ite saatan jopa kysellä yhtiöt läpi. Suotta kait sitä rahaa sänkkää jos on mahdollisuus säästää?
   
  Mika_R, FFoxi ja M.E.A tykkäävät tästä.
 9. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Joo, jos joku pyytää kelkan vakuutuksesta 4500€, niin silloin ehkä kannatta kysyä yhtiöltä ” onko teillä kaikki kotona” :rolleyes:
   
  Fudge tykkää tästä.
 10. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Viime talvena kuulin kuinka eräässä yhtiössä oli maksanut kasko ja liikennevakutuus 4500 vuodelle.
   
 11. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Kyllä ifissä oli pollen titaniin kaskon kans tuo reilu 4000e vuosi..

  Ja sitä vakuutuksen hintoja voi jokkainen ihan omassa pienessä mielessä pähkäillä? Mitäpä luuletta paljollako yhtiöt syystä tai toisesta korjaa/lunastaa nuita kelkkoja yhessä talvessaki? Ja sitte on nämä oman elämän burandtit jokka lähtee ihan omilla käsillä ajeleen paikkoihin jota ovat juutuubissa nähäneet nii se on siinä... Mutta elämä on..
   
  Viimeksi muokattu: 7/11/18
  Fudge, Zombie, T-Cat ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 12. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Eise tarvii vakuutusyhtiölle montaakaan sellaista tapausta että kuski on nuori ja loppu ikänsä rullatuolissa niin se alkaa näkymään hinnoissa. Onhan crossipyörienkin vakuutusmaksut aivan mielettömiä nykyään. Bonus järjestelmä auttaisi kaskojen hinnoitteluun mutta tuppaa nuo liikennevakuutuksetkin maksamaan..
   
  petes88 tykkää tästä.
 13. Mikki80

  Mikki80 Well-Known Member

  Meitä etelän asukkeja on aika huima määrä jotka kelkkailevat just niin paljon kuin hiukankin pystyvät mutta silti saattaa olla kelkkareissujen välissä kuukauden-kahden tauko. Tähän asti olen aina katkaissut vakuutuksen siksi aikaa kun ollut kotona mutta viime talvena siirsin tonne Folksamiin ja annoin olla vakuutuksen koko kauden juurikin sen takia että ei ollut tuota vuodenaikahinnoittelua
   
 14. Mik4--

  Mik4-- Freeride 146"

  Jaa säätö. Viime keväänä soitto Folksamille noin 3 minuuttia ja trafin sivuilta kelkka seisontaan. Pari minuuttia siihen päälle. Sama nyt syksyllä. Ei kyllä ollut säätöä nähnytkään. Täältä foorumilta äkkiä tarkistin tästä ketjusta hintapolitiikat ja samassa yhtiössä pysyin.
   
 15. k0lli

  k0lli Enduro

  No jokainen tekee rahoillaan mitä tykkää, vaikka repii, jos siltä tuntuu. Ja olisihan se hyvä, jos lajia pystyisi tulevaisuudessakin harrastamaan muutkin, kuin keski-iän ylittäneet elintasovyötärölihavat ukot :D
  Mielestäni vaan olisi kehittämisen varaa tuossa systeemissä, kun tuntuu aika moni puljaavan näiden kelkkavakuutusten kanssa, vaikka tuon vuodenaikahinnoittelumallin myötä tästä piti päästä eroon. Raha nyt ei ollut se tärkein pointti, vaan se mistä maksaa, eli onko järkeä maksaa kesällä liikennevakuutusta ja kolarointivakuutusta kelkasta joka seisoo tallissa... Vaikka olisi kuinka vuodenaikahinnoiteltu, kun kuitenkin riittäisi pelkkä palo- ja varkausvakuutus ;) Omastani irtisanoin liikennevakuutuksen ja täyskaskon ajokauden päätyttyä ja otin pelkän osakaskon, eli palo- ja varkausvakuutuksen ja säästin satasia aiempaan verrattuna :)
   
  lampe98 ja ruupanen tykkäävät tästä.
 16. Mathias

  Mathias Member

  Saako Folksamilta nykyään vakuutusta kelkkaan? Nettisivuilta en löytänyt mistään. Onko poistunut tuon kaupan myötä (myytiin Fennialle) vai onko vain poistettu sivuilta väliaikaisesti jostain syystä? Kauppaa pitäisi tehdä ja vakuutus jostain löytää, viime talven oli Folksamilla ja hyvät kokemukset (ja hinnat, ei vuodenaikahinnoittelua)...
   
 17. Mik4--

  Mik4-- Freeride 146"

  Saa. Soittamalla tai sähköpostilla hoituu.
   
 18. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Mun puolesta noissa uusien kaskoissa vois olla omavastuu vaikka sen 1000 € jos vakuutuksen hinta muutoin olisi kohtuullinen. Silloin vakuutus olisi juuri sitä varten miksi sitä itse pidän eli totaalituhon varalle. Jos omavastuu on muutaman satasen houkuttaa se korjaaman kaskosta jopa pieniä lähinnä kosmeettisia vikoja jotka mielestäni maastoajoneuvossa vaan pitää hyväksyä eikä maksattaa muilla harrastajilla.
   
  Harri.T, ruupanen, rupsu ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 19. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Se voi olla että porukka ajaa ilman vakuuksia.jos ei asiakkaat saa rahalle vastinetta
   
 20. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  Minä olen tähän asti ajanut pelkällä liikennevakuutuksella, oli kelkka sitten uusi tai käytetty.
  Pikkurutut kuuluu lajiin. Katteitahan saa uutena tai vähänkäytettynä melkein mistä tahansa.
   

Suosittele tätä sivua