Yamaha SR Viper Mountain (XTX LE, MTX 153, MTX 162)

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä JRT, 8/4/14.

  1. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    ihan mahoton :D
     
    möykkä tykkää tästä.
  2. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    kaverilla tuli vika mtx viperiin!lähtee normaalisti käymään ja kärsii antaa vähä kierroksia mut liikkeelle kun yrittää nii sammuu mikähän lie???jossakin mahto ollla samanlaisesta viasta kyse mutten ennää löytäny
     
  3. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Onko hätänarua? Mulla oli siinä -tai mikrokytkimessä justii sama vika. Otin molemmat pois. Pitää uus hätäri laittaa.
     
  4. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    ei oo hätäriä
     
  5. niemikorpi

    niemikorpi Well-Known Member

    Tors.
     
  6. T.O.M.P.P.A

    T.O.M.P.P.A Well-Known Member

    eikö torssi pitäs katkasta heti ku kaasua painaa,ainaki mulla nuo edelliset jammut on niin tehny?tämä antaa nyt nostaa kierroksia siihen asti.että pitäs liikkeelle lähteä niin sammuu.vika tuli tuolla reitillä ajaessa siten jotta kun oli syvä oja ja keula tipahti alas niin sammu siinä ku aikani taistelin niin pääsin pakilla ylös ja kävin päästelemässä talla pohjassa auraamatonta tiepohjaa pitkin n.8km ja hyvin toimi sen jälkeen takaisin reitille ja sammu taas ojaan no siitä lähin suoraan lähimmälle auratulle tielle,että saahaan kelkka kärryyn niin 4 kertaa sammu välillä mutta lähti uudestaan liikkeelle mutta sitte n.5m päässä tiestä sammu eikä lähe liikkeelle.
     
  7. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vilautteleeko öljyn valoa?
     
  8. T.O.M.P.P.A

    T.O.M.P.P.A Well-Known Member

    palo öljyn valo aina kun sammui,mutta tikusta katottuna siellä kyllä on sitä pikkasen yli maksimin.
     
  9. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Irroita mahdollinen panssari ja pohjasta se alumiinilevy 4 torxilla ja tarkista öljynpaineanturin liittimet suodattimen vasemmalla puolella, pienillä käsillä niihin liittimiin voi päästä käsiksi myös variaattorin irroitettuakin. Joko saa väärää tietoa öljynpaineen puutteesta tai sitten on öljypumpussa jotain vikaa kun valoa vilkuttaa.

    Kannattaa kokeilla myös akunkengän irroitusta.
     
  10. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Mikä tuota pakkiservoa vaivaa? Aina ku vaihtaa vaihteen tai sammuttaa nii kuuluu TRRrrrrrrrrrrr.. Kahesti oon käyttäny servon ppois, eikä vika poistu.

    Mikä neuvoksi?
     
  11. T.O.M.P.P.A

    T.O.M.P.P.A Well-Known Member

    eilen illalla käytin akunkenkää irti,eikä sillä ollu vaikutusta mutta täytyy ruveta tutkimaan nuo liitokset iltapäivällä kunhan pääsen kelkkaan käsiksi.
     
  12. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    onko kohmelo?
     
  13. T.O.M.P.P.A

    T.O.M.P.P.A Well-Known Member

    vähäsen,mutta jammu on tuolla lukitussa kärryssä ja avaimet on autossa ja emäntä lähti autolla käymään vanhempiensa mökillä,että tältä pohjalta.
     
  14. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Jos käytät pohjapanssaria pois ja sen luukun auki niin samalla voit löysätä siitä anturipaketista 2kpl 5mm 6-koloruuvia hieman niin näet startatessa etta alkaako yhtään kovempaa valumaan öljyä. Vähäsen sieltä tulee väkisellä mutta pitäisi jo startatessa hieman enemmän tulla, tiivisteenä o-rengas joten ei tarte paljoa löysätä.
     
  15. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Syttyykö se öljyvalo ennenku se sammuu? Ku se valohan palaa pienen hetken ku sammutat.

    Pakkiservossa se kierreakseli joka pyörittää sitä muovista hammaskehää nii oli jo kulunu. Jostai syystä se kierreakseli suttaa vaihteenvaihdon jlk siinä hammaskehällä turhaan. Otin pois sen muovisen hammaskehän nii voi kuitenkin ajella etteepäin normaalisti.
     
  16. T.O.M.P.P.A

    T.O.M.P.P.A Well-Known Member

    no nyt tuossa iltapäivästä kun pääsin tutkimaan tuota niin öljynpaineen merkkivalo ei enää syttyny ja kone sammui heti kun koski kaasuun no kuiteski ensin tarkistelin nuo liittimet ja putsasin ne,ei vaikutusta.seuraavaksi purin kaasukahvan ja meisselilla painoin sen torssin mikrokytkimen pohjaan ja vedin suoraan kaasuvaijerista niin sehän perskule lähti liikkeelle,kahva kasaan ja kokeilin niin ainakin tuossa pihalla pysty rinkiä pyörimään,pittää hörpätä kahvit ja lähteä käymään pieni koeajolenkki.pikkasen tuntuu henkimaaliman laitokselta,mutta jospa se taas pellaisi.
     
  17. niemikorpi

    niemikorpi Well-Known Member

    Mitä sannoin;)

    Hyvä että toimii.
     
  18. jtek

    jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

    Ilta-ajelulla
     

    Lisätyt liitteet:

  19. mappe

    mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

    Söpö kuva
     
    jtek tykkää tästä.
  20. T.O.M.P.P.A

    T.O.M.P.P.A Well-Known Member

    tuossa koeajoreissulla sammu 4 kertaa.kolmella eka kerralla lähti heti käymään ja matka jatku muutaman kilometrin kerrallaan,mutta neljännellä kerralla ei mitään yritystä lähteä liikkeelle ennen kuin käytin kaasukahvan irti ja painoin pultin nokalla sitä kytkintä niin pääsin pois. no tuossa pihalla sitten purin uudestaan sen kahvan niin hoksasin,että siellä kytkimessä oleva jousi oli pois paikaltaan,nyt se taas toimii ja huomenna seikkailu jatkuu.vika on kuitenki paikallistettu ja oikeassa olit :rolleyes:
     
    niemikorpi tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua