Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

  1. japejun

    japejun Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Onkohan joku jippo kytkimen liukunastojen kasaukseen, kytkytin on -08 550 ravesta. Vai pitäiskö ne nastat jotenki pysyä itekseen paikallaan?
     
  2. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Mikäli ymmärsin kysymyksen oikein...

    Siihen on olemassa ihan oikeat työkalut. http://www.blingfactory.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20101220-11092-13436-1/Products/MK106148
     
  3. Veli Pirinen

    Veli Pirinen Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Mikä olisi suositeltava suksien haritus ja mistä kohtaa mitataan?
    Mallina rex2 lynx re ja bladen suksi.

    Kohdalla tarkoitan kuinka kaukaa suksen kiinnityspisteestä eteen ja taaksepäin olisi hyvä ottaa mitta?

    Kiitos.
     
  4. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Bladessa on mittakohdat valmiina rullamittaa varten, katso niin huomaat varmasti. Ko. kelkan sopivista arvoista ei ole tietoa.
     
  5. Veli Pirinen

    Veli Pirinen Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Jep, huomasinkin nuo lovet suksissa. Aloin vain säätämään, kun oli riskisti aurausta jostain syystä.
    Jos joku tietää niin hyvä, mutta oisko 5-10 mm ehkä soppeli?
     
  6. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Rcg alustaisen telastoniskarin keskitys holkki ratkasua pitäs miettiä, miten porukka on ratkassu ongelman ku alkup. On lentäny polulle ja pitäs jotain keksiä.. Kertokaas ideoita.
     
  7. Vs: Aloittelija kysyy...

    Meinaatko etukepin ala akselia missä on ne reikäputket molemminpuolin iskaria?? Ei net ole välttämättömiä jos vain iskari/akseli on kohtuu tiukalla sovituksella ettei pääse vaeltamaan kovin paljoa sivuttais suunnassa. Sehän siinä tarkotus on. Esim mulla ne on mutta kaverilla ei ole eikä ilmeisesti ole koskaan ollutkaan kun on vähän semmonen malliston ensimmäinen tuotantokelkka. Ajettu kuitenkin jo 20tkm ;D

    Eikä se ns tehdassoviteputkikaan kovin tiukasti iskaria pidä hollilla. Aika väliänä ne siellä kolisee ku ovat niin paljon akselia lyhempiä ja vieläpä aika isojaki akselille.. :-\ :-\

    Voihan sinne putkenpätkät leikkoa jos mieltä rauhoittaa. Ja kyllä varmasti purettujakin on jo sen verran että löytyy jostain.


    -CW-
     
  8. LATAPO

    LATAPO RÄMÄKOO

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Mulla ois jouten asennustyökalut ota YV:tä
     
  9. harven

    harven Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Tervehdys! Osaisikohan joku kertoa mistä kannattaisi alkaa vikaa etsimään... Eli kelkka on yamaha exciter 2 -95 pitkätelainen. Alkoi liikkeelle lähtiessä kolistamaan oudosti, klonk klonk klonk.. Mielestäni ääni kuuluu oikealta edestä, vaikea paikantaa, voi kuulua muualtakin etuosasta..

    Mielestäni myös ääni loppuu kovempaa ajaessa. Kun perän nostaa ylös ja pistää maton rullaamaan, mikään ei kolise, myöskään kovasta vauhdista hiljentäen ja liukuen ääntä ei saa kuulumaan. Moottori käy nätisti, matto ei ole kovinkaan löysällä, varinhihna näyttää hyvältä, iskarit ok, ketjukotelo katsottu keväällä liikkeessä, sekä laitettu uudet männänrenkaat. Nuo etupukin kiristinremmit puuttuu, mutta tuo ei kai mitenkään vaikuta, liut ei ainakaan ota kiinni.

    Suuret kiitokset jos joku viitsii antaa jotain vinkkejä mistä lähteä vikaa hakemaan, on ensimmäinen kelkka ja tuo kelkan tekniikka aika hakusessa..
     
  10. teikka

    teikka Takametsissä mennään

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kokeileppa ekana uudella hihnalla.Usein jos liikkeellelähtiessä klonksauttelee,niin syynä voi olla hihnaan kulunut kolo,jota ei monestikaan huomaa paljaalla silmällä.
     
  11. harven

    harven Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kiitos vastauksesta! Pitää tuota kokeilla aamulla.
     
  12. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Olisko kellään heittää Vanhan 800cc polariksen imu ja pako asteita, eli se jossa sylinteri 3021339 löytyy ainakin vuoden 2004 edgestä.. Mota ohjelmasta kadonnu lisenssiavain tässä vuosien mittaan ja kone tiukasti läjässä rungossa. Kiitos jo etukäteen.
     
  13. töhö

    töhö Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    800Powertek sähköista muutamalle johdolle uuupuu cvielä paikka ;D

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    elikkä jännitteen säätimelle menee tuo liitin, mikä tulee moottorista. Musta ja punainen pitäisi tuonne tökkiä, mutta kummin päin ???

    kiitoksia vaan jos apua löytyy!
     
  14. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Rc600sdi rcg2 telasto, etupukin lisäsäiliön oikea ja toimiva kiinnityskohta? Voiko etummaisia sisempiä rullis ottaa liukurungoista irti vai onko niillä tärkeäki merkitys?
     
  15. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Ylempi homma hanskas.
    Sitte huomasin sellasen et variaattori vipottaa aavistuksen mutta toimii mitä nyt pukilla 300m testasin, et onkohan lautaset vai akseli kieroja onko kuinka vakava asia.. Tuon takia ilmeisesti kilistää jarrun piparilevyki jos akseli vähä vino..
     
  16. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kyllähän kiero akseli kiusaa kaikenlaista. Hihna vähintään. Todennäköisesti myös laakereita, niiden pesiä ja toisessa päässä ketjua/rattaita. Sen saattais saada prässissä suoraksi.

    nih..
     
  17. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Se mitä se nyt vatkaa on kyl vähän, pari sanonu et ei muutako ajaa ja pari vähä sil kannal et kannattais tehdä jotain..

    Saako siittä suoraa jollain jos vähän on heittoo?
    Kärsiikö tuollasta ostaa käytettynä vai onko nii että kaikki on vähä kieroja.. Nyt tarkennetaa et vipotus tapahtuu vaan tyhjäkäynnil telaston pyöries pukilla mut ei vipota ku kierrättää konetta.. Eli olenko sittenki turhaa ressann vai.

    Laakerit ym ei ollut väljiä ku kävin läpi..

    Ja mistä löydän tuonne variin uuden jousen ku ei ole tietoo millon vaihettu, tai sen verta ettei ainakaa 08-2015 välillä.. toisessa päässä jousta
    oli sellane nokka mikä meni kolo ja toine pää tasane.. ja väriltään musta, tuntu melko pehmoset mutta jousi näytti kuin uudelta.. en moista ainakaan ite löytäny mistään ja minkälaine ois hyvä sinne?
    Kiitos.
     
  18. proman

    proman Lynxx

    Vs: Aloittelija kysyy...

    käytettyä campolastin mattoa ostamassa. missä näissä on maton mitat, sisä vai ulko puolella? sitten -97 g type pig pipe, onko orkkiksena maton jako 2,52 leveys 38 ja pituus 320?
     
  19. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Ei kummassakaan ;D Ulkopuolella yleensä joku koodi, jolla voi kuuklata mikä matto kyseessä. Camoplastin matoissa koodi 4 nroa ja kirjain. Esim. 9875M

    Ja mahtaa g-typen matto olla just tuo. Tai pituus voi olla 307kin. Varsinkin jos se on joskus vaihdettu kun noita 307 tarjolla hurumykke ja 320 ei käytännössä ollenkaan. Teo lehtimäen sivujen varaosakuvastoissa oli ainakin ennen ohjeet mitä joutuu värkkään kun 320 maton tilalle laittaa 307.
     
  20. Tepi-73

    Tepi-73 Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Nuilla mitoillahan se matto on. Racing oli 38 x 307. Matossa voi olla numerosarja 13053.
    Teo Lehtimäen sivuilla löytyy 13053 =13064 RAVE 670, RACING, ENDURO 97 38 x 320
     

Suosittele tätä sivua