Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Shape, 13/12/12.

  1. Mikkets

    Mikkets Ski-doo Freeride 154" -18

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    -09 re 600 e-tec alko herjaamaan main fuel circuit malfunctionia, en muista mikä p-koodi oli. Kellään aikaisempaa kokemusta mikä voisi olla aiheuttaja vai aloitanko bensalinjoista/pumpusta vianhaun. Pyttyjen injektoreillehan oli omat vikakoodinsa?

    E: ja suodattimet vaihdettu n. 3tkm sitten, samalla puhallettu linja puhtaaksi.
     
  2. Jonski

    Jonski Lynx RE 600r -19

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Mistä ketju ja rattaat r-evo lynxiin, alkuperäiset vai saako jostain tarvikkeena?
     
  3. Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Molempia saa.. Tarvikkeena ehkä hitusen halvempia. Esim Duell, EMC, ym ym
     
  4. lep4ste

    lep4ste Well-Known Member

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    sopiskohan nämä kyssärit tähän osioon eli olen uusi lynx-harrastelija ja nyt pitäs tuohon omaan RE lynxiin löytää jostain takapukin rauta johon iskari tulee kiinni. Yksi ois nyt tuossa eholla purkukelkasta ja äkkiseltään saman näköinen mutta purkuosissa eri numero, joten onko jotain keinoa josta voisin tämän tarkastaa ennen kuin tilaan kyseisen osan. Oma kelkka siis lynx RE vm.´11 ja purkukelkka lynx rave 600 sdi ´07. Saako tätä osaa tarvikkeena? osanro. 503193081 (minun kelkkaan) ja 605354962(purkukelkkaan).
    Tuntuu olevan kysyttyä tavaraa kun olen soitellut useampaan purkukelkkaan ja kaikista on tämä osa jo ostettu:) Minusta aika suolainen hinta alkup. 220€

    Lisäksi löytyykö semmosta sivustoa josta näkis suoraan osan hinnan, varaosa nron perusteella?

    Sirryin artic cat leiristä lynxiin niin äkkiseltään ainaki nämä on toteutettu artic cat leirissä hyvin. eli näkee suoraan missä kelkoissa on samaa osaa käytetty ja hinnan dollareina.

    Edit. Jos jollain on kyseistä rautaa myytävänä kohtuu hintaan niin oisin kiinnostunut.
     
  5. rotax377

    rotax377 OldSchool Dokkeri 144" RS treeride ja muut lynxit

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Onko entinen taipunut? Sitä ongelmaa ainakin tullut vastaan monesti tähän mennessä.. Jos on vain taipunut, niin prässissä suoraksi ja kunnon vahvikkeet, niin kestää paremmin kuin uusi vahvistamaton. En tiedä että onko vuosimallien välillä pieniä eroja siinnä palkissa, mutta jos päädyt tilaamaan ko palkin, niin saahan sitä telatunneliin uudet reijät sopivalle kohdalle jos ei ole just samassa kohti kiinnikkeet.
     
  6. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Sekä r-evo että rex runkoisissa PPS (ei pps2) telastojen pukkien geometriat ovat samat.

    Taitaa olla kyseessä takapukki, poikkipalkki nimittäin maksaa n. 70e. Uudempi runko on leveämpi. Vanhempi pukki siis menee hätätilassa sinne paikoilleen laittamalla tarpeeksi prikkoja väliin. Toisin päin eli uudempi pukki vanhempaan menisi heittämällä vain kääntämällä puslat... Hankkisin kyllä suoraan sopivan, noita on kuitenkin paljon purettuna. Jos on hajonnut "normaalisti" eli poikki n. 10cm yläkiinnityskohdasta ennen poikkipalkkia tai sen hitsauksesta, siitä tulee entistä ehompi hitsaamalla kasaan vahvikkeiden kera. Jos kuitenkin päädyt uutta hankkimaan niin käy kaikista rex koppaisista.
     
  7. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Ei pitäisi mitään "ropinaa" kuulua, ellei joku johonkin hankaa.. PPS on kyllä muita telastoja sanoisiko karkeampi toiminnaltaan eli ääntä ja värinöitä riittää. Yleensä se on se pauke patikossa varsinkin jos on matto löysähköllä, mikä helposti korostuu pitempitelaisessa. Telan harjakorkeus ja jakokin voi vaikuttaa tuntemuksiin. Muuhun merkkiin tottunut mies kun hyppää sarviin voi mennä ihmettelyksi... Näissä ns. syvän lumen kelkoissahan ei ole mitään suojaa roiskeita vastaan kun on tosi lyhyet astinlaudat eli tela viskoo lunta kuskin selkään/kypärään, mikä alkuun hieman häiritsee ;D Onko uuden tyyppinen kelkka sinulle?
     
  8. lep4ste

    lep4ste Well-Known Member

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Ei oo tapunu varsinaisesti vaan on koko rauta neljässä osassa ;D Kerkesin tilata jo siitä purkukelkasta joten pääsen vertaileen että sopiiko. onko vahvikehitsaukseen yleispätevää ohjetta(kuvia tms.) vai hitsaileeko ympäriinsä saumat läpi?
     
  9. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

    Tuolta löytyy ainakin minun projektitopikista "nytro kestotestissä" loppupuolelta kuva. Siinä on laitettu vahvikkeeksi lattarautaa mutta kulmarauta voisi olla parempi.
     
  10. Evil1

    Evil1 RE3700

    Onko rex ja xp katteet sopivia molempiin suuntiin eli menneekö rexin katteet xp:hen ja toistepäin?
     
  11. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ei mene kumpikaa kumpaankaan. Tai siis menee jos vaihtaa kaikki katteet ja tankin.
     
  12. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Keulamuovia ei tarvi vaihtaa. Se on kummassaki sama, mutta Lynessä ne keulan aukot peittyy kuomulla, Doossa niillä reikäpalikoilla.
     
  13. Evil1

    Evil1 RE3700

    No hö
     
  14. Pekka

    Pekka Noviisi

    Onko RS:n ketjukotelon ylempi stefa jokin laakeriliikkeen vakiokoko vai pitääkö tilata orkkis?
     
  15. Yleensä ovat kyllä aika spesiaalimitoilla tuollaiset mutta ota irti ja käy kysymässä jostaki stefakaupasta.. Never Know =)

    Tuskin kuiten kauheita maksaa orginaalikaan ja varmasti on oikea. Monesti tullu vastaan että kun jotaki erikoista kysyy muualta kuin merkkiliikkeestä on hinta jopa korkeampi (Jos sattuu löytymään edes) koska laakerikaupassa ei tuollaiset erikois stefat juurikaan liiku ja tavaran hintahan luokitellaan menekin mukaan eli mitä enemmän menee sitä vähemmän myös maksaa. RS: stefaa tuskin kuitenkaan yleisesti käytetään muualla niinkuin muitakaan stefoja mitä kelkoissa sattuukaan olemaan, oli merkki mikä hyvänsä. Ainoa mitä äkkiseltään tulee mieleen että aikoinaan löysin etralta ET jammun vastaavan ylästefan hyllystä heti kun mökkireissuun oli lähtö mutta hinta oli kuitenkin vain euroa kahta halvempi kuin alkuperäinen ja heti reisun jälkeen jouduin orggiksen tilaamaan kun etran stefa ei pitänyt eli ilman jarruja veettiin vkonloppu pitkin kairaa karvalakki päässä =D

    -cw-
     
  16. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Millä jaolla on matto 04 vuoden rave lynxissä? Tiiän että vastaus löytyy tästä keskustelusta ku vihtis ettiä, mutta ku ei jaksa selata.. :rolleyes: Pitäs 44 harjalla oleva löytää, eli jos jollaki on semmonen ylimääräisenä ja vieläpä ajettavassa kunnossa, niin saa tarjota.
     
  17. BombaR

    BombaR Lynx Rave 600 sdi 136" -06 Water Mxz 500 136" -97

    2.52. Edellyttäen tietenki, että vetopyörät on vakiot..
     
  18. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Minä kiitän!
     
  19. Kinnunen90

    Kinnunen90 Lynx Re 2012

    moro onko kukkaan puhdistellu jollai aineella lynxin telatunnelia jollai aineella? mikä olisi hyvä jostakin luin että viemärinpuhditus aine muscle ois tehokas mikä irrottais ylimääräsen paskan pois alumiinista. ei tarvitse kiiltäväksi saada vaan ihan puhtaaksi ku on pintynyttä siinä alumiinissa.
     
  20. takis

    takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

    Mistähän mahtaisi saada nykyaikaisella lynx logolla olevia tarroja?
     
  21. m1kefin

    m1kefin Risu-ukko

    Sitruuna spray (esim vp-service) on tehokas ja kätevä aine.. reilu huuhtelu vedellä lopuiksi.
     

Suosittele tätä sivua