Lynx RE 600 etec / 800 etec 2014 kokemuksia

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä FU, 10/11/13.

  1. Huge™

    Huge™ 2023 Lynx Xterrain RE 850 3700

    On tietty, onhan ne kuiten kaksymppiset, progressiivisemmat vaa ku lynksin vastaavat patarautajouset. Ihan hiton hyvät ajaa!

    Maksaa n. 75€ pari ku lynen jousi jopa satkun parilta sen lisäks että ne hankaavat iskarin sylinterit soiroks
     
  2. Kelkkajaksu

    Kelkkajaksu 600r Rave -19. Winha 600 -82

    Kaverin 600 re e-tec -14 ei ota kierroksia kunnolla. Kelkka käynnistyy normaalisti, pyörii tyhjäkäyntiä hyvin. Ajossa alkaa röpeltämään 4500 jälkeen, ei suostu ottamaan kierroksia. Jos kaasua herkuttelemalla pääsee yli 5000 kierroksiin, niin sillon alkaa vetämään. Missä vika?. Ravet putsattu, puolat kokeiltu, tulpat uusittu. Onko jollain ollut samantyyppisiä oireita?
     
  3. Lyynetec

    Lyynetec Well-Known Member

    Mulla 14 re just 3000km huollossa ja kumit sököt. Veti raakaa ilmaa ja joskus täyskaasukiihdytyksessä pätki. Myös mittaristo menee uusiksi. Vesi päässy lasin taakse.

    Aikaisemmin takuuseen on vaihdettu liukurungot ja vetoakseli.
     
    Viimeksi muokattu: 11/3/17
  4. JiiÄnn

    JiiÄnn Well-Known Member

    Huomasin omassa 6satkussa mahdollisen kammenstefa vuodon, kosteuttahavaittavissa suoraan 1varin alapuolella. Onko kokemuksia?
     
  5. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Noniin, nyt se laukes matto. 5200km kesti rauhallista sunnuntai ajua. 41mm cobra alle, niin pääsee taas suttaan


    - Ile -
     
  6. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    ideoita ? 800 RE alkoi hyytymään ja tiputti vissiin toista pyttyä pois. Puristukset ok eikä mekaanista vikaa tunnu olevan, välillä taas kävikin 10sek ihan ok. Puolat vaihdettu ja tulpat+johdot. Ei anna vika koodia...
    nyt ei enää käynnistynyt ollenkaan.
     
  7. james-x11

    james-x11 Well-Known Member

    Bensasuodattimet tukossa tai bensapumppu risa.
     
  8. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    tuo oli huomiselle työlistalla jos ei vaikka saa ruokaa riittävästi. Ulkopuolinen suodatin on helppo mutta miten tankin pää, purkamalla vissiin se ulos sieltä...
     
  9. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    600 15 mallinen teki samaa niin vikana oli bensapumpun kotelo oli irronnut kannesta eikä saanu bensaa
     
  10. Kape30

    Kape30 Lynx Re 600 E-tec -15

    Täällä sama homma -15 600 oli bensapumpun teline irronnut niistä muoviklipseistä.
     
  11. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    passais kyllä hyvin kun mietin ongelmien alkua :) . ajoin yhteen ojaan 80-90 ja telasto pohjaan ja kyydissä piti oikein koittaa pysytellä itsekkin sen verran kovasti pamahti. siitä 100m ja pelit seis.
    mietin oisko niillä ollut yhteyttä ja hylkäsin teorian että tuskin mutta jospa olisin väärässä :) ,illalla selviää kun tutkitaan...
     
  12. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    samalla lailla meni ojan vastapenkassa, porasin pienet reiät siihen muovi klipsien viereen ja laitoin pienet puuruuvit niin sen jälkeen on pysyny
     
  13. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    siellähän se oli irti. Laitoin pikkuruuveilla kiinni niin ei lähe enää... Samalla uudet suodattimet tankkiin ja letkuun. Kiitoksia vinkeistä kaikille, koe ponnistus vkl:na Sallassa ek1:llä
     
    Vanahanaama tykkää tästä.
  14. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Mää pistin omasta nippusiteillä väliaikaisesti josta muodostui pysyvä ratkaisu :D Irtosi katottaessa vaikka muoveihin ei tullut mitään...
     
  15. kantola78

    kantola78 Lynx Re 600h.o 2007

    Millä opilla saa -14 lynxsistä se etupyramidin irti sieltä alapäästä kun on semmosilla ruuveilla ja vastakappaleilla että ei ole kantaa ollenkaan kun pitäs hitsata tigillä vähän vahviketta ja saumoja kun ratkennu?Entä takasin laitto uusilla ruuveilla vai vanhoilla ja lukkoliiman kans?
     
  16. Kape30

    Kape30 Lynx Re 600 E-tec -15

    Ne kupukantaiset on ahtoniittejä, ei lähde muuten kuin poraamalla. Tilalle vaan M6x20 laipparuuvit ja mutterit liiman kanssa kiinni.
     
  17. AKK

    AKK Ski-Doo MXZ Comp.

    M6 pultit on hieman väljät nuihin paikkoihin. Laita M7, niin on timakka sovitus. Ei toki löydy kilopulttihyllystä, mutta uskoisin että kaikki pulttikauppiaat saa niitä jos ei hyllystä löydy.
     
  18. kantola78

    kantola78 Lynx Re 600h.o 2007

    No niin nyt kun on saatu tuo pyramidi homma selviteltyä niin siirrytään seuraavaan aiheeseen.Kiitoksia vaan vastauksista.

    Ostin tosiaan tuon -14 re ja nyt siihen pitäisi miettiä jotku hyvät iskarinsäädöt josta voisin lähteä hakemaan pienillä s
    ruuvauksella mieleistä.
    Jouset päivitän keulaan 20nm ja alustan jouset 5nm jäykempiin koska olen itse 95kg kuski.
    Etupukin iskariin joku puhui kerran että ovat laittaneet jotain progressiivista jousta joka tuo pirusti lisää pehmeyttä pintaan mutta lopusta jäykkä.Tämä olisi mielenkiintoinen tietää mitähän jousta sinne on laitettu?
    Tykkään itse ajaa sellaisella alustalla mikä on pehmeä pinnasta mutta ei pohjaa sitten ihan heti kun painetaan vähän reilummin niitä piirinmestaruus kisoja.
    Eli kun käytän kepit huollossa niin jätänkö vakio simmaukset keppeihin ja lähden säätämään ihan tehdas säädöistä vähän jäykemmillä jousilla vai onko jotain mitä kannattis tehdä?
    Tämä piippola suspension uusi tuttavuus kun aikasemmin ajanu kytkevällä alustalla.
    Jos jäykemmät jouset laittaa niin nuo tehtaan esarit ei pidä sitten varmaan enään paikkaansa.
     
  19. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Se progressiivinen taitaa olla joku 35/70 tai ainakin lähelle. Muuta en tiedä kun en ole saanut patikossa pelaan tuota omaa 3700 dockeria. Melko kova pomputtaan mutta ei pahasti kyllä pohjaile.
     
  20. kantola78

    kantola78 Lynx Re 600h.o 2007

    Löytysköhän mistä noita jousitaulukoita tai yleensäkkin mistä lähtis ostattelemaan jousia muutako marmorilta?Eteen löytyy ne x-trimin jouset
    jotka on 20nm ja samaten se takapukin jäykempi löytyy rs lynxsistä tai x-trimistä.
     

Suosittele tätä sivua