BRP Pdrive & QRS - säädöt, säätäminen ja remmiongelmat 2017->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Driver, 3/2/18.

  1. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Mistä sie sait tuon 0,75 ylivaihdon? Ei miulta ainakaan löydy kytkimestä noin pitkää pykälää lie jääny tehtaalle?

    Ja tässähän tuo vastaus tuli 850 etecillä päästään helposti 1:1 vaihtoon esim. umpisessa niin pitää lähteä huomenna huollosta niitä puuttuvia koneja kyselemään. :D


    https://www.ibackshift.com/article/gearing-150.asp

    Missä kohti se tuossa vanhassa TRA:ssa oli se 0,75? Kun tuosta sais helposti mitattua sen myös tuohon uuteen kytkimeen kun niiden halkaisija on suht sama? Kuvat voit katsella tuosta linkistä vaikka? Mie täällä jo työntömitat kädessä odotan vastauksia polttaviin kysymyksiin? Näinköhän saan nukuttua?
     
  2. mikzar

    mikzar Well-Known Member

    Oletko oikeasti noin tyhmä vai esitätkö vain?
     
    Driver tykkää tästä.
  3. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Voin esittää tuon edeltävän kirjoituksesi perusteella ihan saman kysymyksen.

    Kun kerran olet niin viisas niin kerro tässä nyt meille kaikille että mistä tuo mainitsemasi 0,75 ylivaihde löytyy p-drive kytkimestä?

    Samalla voit selventää tuota kirjoittamassa lausetta jossa toteat että Diablon kitillä mattonopeudet umpisessa on 65-85km/h välillä niin mihin sitä holkkia nyt siellä tarvitaan?

    Entäs miten se on mahdollista että minulta ei mennyt hihna kun ajoin järven jäällä välityksen pohjaan ja tuon 151 huiput? Hihna ja kytkin vaihtoi kyllä ihan kaikki mitä pystyy? Eikä ollut holkkia? Entäs kun lyhensin tuosta vielä lisää välitystä ja ajoin järven jäällä taas niin pitkään kaasu pohjassa että moottorin ohjaus hermostui ylikierroksista? Tussiakaan ei jäänyt kytkimen lautasiin senttiäkään? Ja tuon siun linkittämän ohjeen 0,75 välityksellä ois pitänyt päästä paljon kovempaa? Miks en päässyt? Ja miks se remmi oli taas ehjä?

    Vituttaako se kun on väärässä? :D
     
    Jäpälä tykkää tästä.
  4. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    En nyt vaan saa mitenkään näistä sinun jutuista uskottavia (johtuen vissiin siitä kun alussa jaksoit jankuttaa, miten se vika on pelkästään liian tiiviissä remmisuojassa/kuomuissa), eli laitappa videota meille muillekki näkyville?
     
  5. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Jaksoin jankuttaa? Noin kovastikko se ahdistaa, jos joku lisää tuuletusta? Se lämmön poistaminen ei ole edelleenkään huono juttu, mutta ei tosiaankaan korjaus vaan ensiapu ennenkuin alettiin tosissaan selvittämään asiaa. Itse tulen jatkossakin repimään ne äänieristeet pois, vaikka sinulla kuinka harmittaisi. Ja saatan muutaman meshin laittaa sivukuomuunkin :p mutta nyt voimansiirto käy "viileänä" (normilämpöisenä) ja remmit kestää. Ja vetoja piisaa :cool:

    Ja kannattaisikohan sulla keskittyä ajamiseen, eikä keksiä päästä vääristeltyjä juttuja. Sulla kelkka kerta toimii niin anna palaa vaan ;)
     
    Viimeksi muokattu: 14/3/18
  6. mikzar

    mikzar Well-Known Member

  7. mikzar

    mikzar Well-Known Member

    Et siis nuista kuvistakaan tajua mitä tarkoittaa 3:1,2:1,1:1 ja 0,75:1?? :confused: 0,75:1 tarkoittaa kun remmi on kytkimellä ulompana, kuin varilla, eli varilla remmi pohjaa ja tietyn rajan ylitettyä se nousee kytkimen lautasen yli. Tämä saattaa olla myös 0,65:1...

    Miksi miksi miksi.... En minä voi sinun jokaiseen typerään juttuun kertoa vastausta,varsinkin kun ajat RE dokkerilla järven jäällä kaasu pohjassa rajoittajaa vasten ,niin en edes halua kertoa noin tyhmälle kuskille mitään vastauksia.... :rolleyes:


    Mattonopeudet Driverin Diablon kitillä olivat VEIKKAUS (niinkuin se viestissä lukee), perustuen oman kelkkani matto nopeuksiin...
     
    Viimeksi muokattu: 7/3/18
  8. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Ei mulla ahista eikä harmita sinun tekoset, naurattaa lähinnä kun “tiiät” olevas aina oikeassa. ;)
    Mitähän nuo vääristetyt jutut on?
     
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.



    Sinäkö uskot kaiken mitä siellä sanotaan? Onkohan siellä oikeasti edes kovin pätevää porukkaa? Jotenkin tullut sellainen kuva ettei siellä kovin paljon asioista tiedetä. Eikö ne pätevimmät pitäis olla siellä brp:n tehtaalla ja lopputulos on nähty. Dj kitti ei kyllä itseä vakuuttanut yhtään. Täälläkin sitä moni kehu, mutta itse en kyllä laittais omaan.
     
    Driver ja mikzar tykkäävät tästä.
  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ja nyt voitas sitte vähä rauhottaa keskustelun sävyä kiitos, että ei tarvi alkaa poisteleen viestejä. Ihan hyvää perustelua puolin ja toisin, mutta jos naksun otettas voluumia alemmas.

    Kiitos.
     
    Rautane, Hemikoo, Driver ja 6 muut tykkäävät tästä.
  11. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Esimerkiksi tämä: "alussa jaksoit jankuttaa, miten se vika on pelkästään liian tiiviissä remmisuojassa/kuomuissa)"

    Koko ajan olen sanonut että kun jotain uutta ollaan testailtu/kokeiltu, että katsotaan miten käy ja mikä auttaa ja mikä ei. Mutta hyvä jos olet oman kamppeesi toimimaan muilla keinoin, peukut siitä.

    Joka tapauksessa minun kelkka toimii todella hyvin nyt ja ihan vakio QRS:llä, remmit kestää ja vetoja riittää. Joku sanoi että siihen ei kannata sijoittaa euroakaan :rolleyes:
     
  12. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    No ei mittään, hyvää työtä ja jatka samaan malliin, hyvä siitä tulee. :)
     
  13. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Ei tarvi enään kun ajella :);)
     
    mikzar tykkää tästä.
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Oli miten oli, onhan tämä helkatin väärin että asiakkaat yrittää omin avuin uutta 17k€ kelkkaa saada toimimaan, kun tehtaalta ei juuri kantaa oteta.

    Eikö tästä kannattaisi jo joukkukannetta lähteä tekemään? On turvallisuus riski, kun remmi väärässä paikassa pettää, kuten kaverilla kävi ja lensi tangon yli sillä seurauksella, että sairaslomalla nyt.
     
  15. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ihan vaan kyssäri? Miten niin ei tehtaalta oteta kantaa? Kaikki pävitykset on tullu melko nopiaa mitä on ne on saanu aikaan ja remmejä on tarjottu takuuseen? Mitä muuta voi vaatia? Kun tilanne on vielä se, että itekki tunnen kavereita joilla ei ole mitään ogelmia asian suhteen. Kun näitä on maailmalla melko reippaasti, siis 850. Nopia vilkasu tilastoon kertoo, että näitä 850 moottoreilla olevia vehkeitä on pistetty suomeen liikkelle about 500-600 kpl. Mikä on ihan järkyttävä määrä. Moniko näistä remmihommista sitten valittelee? Jokunen kymmenen ihmistä.
    En sano sitä etteikö ongelmaa olisi. Mutta ainakin kaikkiin vehkeisiin joiden kans minä olen ollu tekemisissä on tullu päivityksiä ja ihan tehtaan piikkiin. Ja jos tuolla Driverin akselimuutoksella, joka maksaa muutamia kymppejä saa remmihommat lopullisesti historiaan, niin onko tämä nyt ylivoimaisen kallis projekti tehä?
     
    Viimeksi muokattu: 7/3/18
    M.E.A, mikzar, vetkulilm ja 3 muut tykkäävät tästä.
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ongelmia kuitenkin tuntuu porukalla vielä kelkoissa olevan? Tässäkin topikissa 13sivua näistä jaapattu
     
  17. Zunnit

    Zunnit Tuntra

    Ihmettelen kummasti kun tyyppi jaksaa kokeilla ja kirjoittaa/laittaa kuvia aiheesta ilman mitään vaateita, että nekin joilla ongelmia sattuu olemaan saisivat laitteet toimimaan. Tai itseasiassa en ihmettele tätä vaan sitä, että jotku jaksaa tulla vittuilemaan ja pätemään, että minä se kyllä osaan tms... Hienoa jos osaatte, mutta pitäkää asia omana tietonanne tai jakakaa sitä.
     
    Joonaps, M.E.A, vetkulilm ja 2 muut tykkäävät tästä.
  18. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Minä väitän, että kaikissa näissä on samat ongelmat, osa vain ajaa niin, että nuo ongelmat ei tule ilmi.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  19. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ajaako ne sitten jotenkin väärin jos remmejä ei mene?
     
    Hemikoo, Korbimotors, vetkulilm ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  20. Janme

    Janme Well-Known Member

    Ja tuo "jokunen kymmenen" on kyllä jo ihan naurettavaa propagandaa. Ainaki täällä ylempänä on räjähelly remmit omien jutustelujen mukaan aika pitkälti kaikista paitsi yhestä 850. :D Ja tästä verrokkijoukosta ei kaikki varmasti aja niinku näillä pitäs kestää ajaa.

    Mutta hieno topikki ollu, tässähän on ihan saanu oppia hommista, vaikka itellä tuota kyseisellä moottorilla olevaa kelekkaa ei kyseisestä syystä olekaan. Kyllä täytyy hattua nostaa, että muutama tänne kirjotellu on jaksanu harrastaa ja omalla ajalla ja rahalla. Onhan tähän kuuleman mukaan se ratkasu löytyny, kone paikalleen ja tiimiläinen kakkoseen?
     
    Rautane ja Tasala tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua