LYNX 2019 mallisto?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä JVRE800, 23/1/18.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Niin kaikkihan saa ajaa millasella koneella haluaa mutta minusta siitä voimasta ei oo mitään haittaa varsinkaan rauhallisessa ajossa. Meinaan että maisematourinkiin ja muutenki rauhalliseen menoon saa lisää hauskuutta kun väliin voi keulitella tai "turhaan" kiihdytellä ummenkikkailusta puhumattakaan. Sitten kun oikeasti mennään lujaa niin on hyvä olla reserviä että keulan saa tarvittaessa ylös vaikka pohjalla vauhtia oliskin. Näin siis minusta, saatte toki ajaa vaikka ykspyttysellä kohlerilla jos se omaan käteen parhaiten sopii.
     
    zzracing, Kimurantti, vetkulilm ja 6 muut tykkäävät tästä.
  2. jazzo

    jazzo BD3900RE -19

    Tehtaan edustajan kanssa koeajotapahtumassa juttelin remmiongelmista ja kovin avoimesti puhui ja myönsi ongelmat. Nimenomaan johtunut linjauksesta -18 malleissa. Osassa ollut kohdillaan eli sopivasti miinusta/ennakkoa mutta sitten osassa ollut nollilla tai jopa plussalla jolloin menee tosi vituralleen linjaus kun 165 hepoa repii. Lupaili että -19 malleihin homma korjataan varmasti. Uudenlaiset petikumit kuulemma tulossa myös.

    Ne erilaiset remmin/kytkinten jäähdytysratkaisut ovat sivuseikka eivätkä varsinaista ongelmaa korjaa.
     
  3. Janme

    Janme Well-Known Member

    Toivotaan, ei ainakaan paikallinen jälleenmyyjä uskaltanu luvata, että ongelmat ois selätetty.
     
  4. zkys

    zkys Active Member

    Hankalampi tältä foorumilta on löytää ketjua missä et olisi vaahtoamassa aiheesta kuin aiheesta. Löydät varmaan siis ilman hakuakin.
     
  5. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Vaahtoamassa? Kyllä minä puolustan omia näkemyksiäni vaikka trollit jaksaa vängätä. Jos väittää jotain niin parempi olisi myös näyttää perusteita? Ja minä keskustelen vain sd/lynx puolella. Mene sinä kehumaan omaa merkkiäsi omalle puolellesi.
     
    Reverend_ ja james-x11 tykkäävät tästä.
  6. KTM450

    KTM450 Lynx RE 600R -23

    Juuri näin, koneen linjaus on jäänyt joissain kelkoissa tehtaan jäljiltä pieleen. Kierrosten noustessa hyrrävoimat vääntävät koneen plussalle, koska kone pultattu tehtaalla liian suoraan variin nähden ilman riittävää ennakkoa. Ei siihen auta petikumien vaihtelut, akseleiden sorvailut yms. Samaa vaivaa on ollut jonkun verran Ski-doo puolella. Ensi vuoden malleissa tämä nolo moka on tietysti korjattu. Tämä tieto siis koeajokiertueen tehtaan edustajalta.
     
  7. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Aihetta ja montaa muutakin sivustaseuranneena, on pakko sanoa että tuntuu monella olevan jotain driveriä vastaan tai ainakin on kova halu päästä väittämään vähän vääristämällä sanottuja asioita. Ja näitä väittelijöitä tuntuu löytyvän moneenkin eri keskustelu aiheeseen. Eikai se väärin oo jos joku saa kelkkansa toimimaan kunnolla, ja muissakin aiheissa tuntuu kuitenkin tietävän asioista joista kertoo oman mielipiteensä.. hyvää viihdettä ainakin
     
    Viable, Kaitsu78, james-x11 ja 4 muut tykkäävät tästä.
  8. Rampas

    Rampas Well-Known Member

    Tuosta RE:n jarrusta ei tosiaan taida olla kellään tietoa.
    Samoin esittely laitteiden pankki on mielestäni liian pehmeä ja sitä ei saa kauppiaan mukaan vaihdettua ennakkopeleihin.
    Ainoa ennakkovaruste 600 RE:n tapauksessa taitaa olla startti, sille en itse laske mitään lisäarvoa, ennemminkin turha lisäpaino...
     
  9. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Perus jarru ei rs-kit jarru
     
  10. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Juu.. ei kannate tietöö liikoo:D Tai ainakaan kuvitella tietävänsä.. Joku tietää aina enemmän:p
     
  11. eak10

    eak10 Member

    Saa palion asiat muuttua, että tää herra tillaa 2019-2022 BRP vehkeitä. Nykyinenkää 18 ei toimi ei ees hyvin. On se perkele ku ostat 17k€ kelekan ja jos haluat toimivan nii maksat sen omista! Kaikkihan sen tietää mikä näissä on vialla paitsi Rovaniemi. Niintäinäin keinästä lainaten: "Tilaa nyt 2019 Ski-Doo tai Lynx saat 500€ varuste-edun ja 4 vuoden takuun ! Ja jos mietit remmi ongelmia, ne on korjattu ensikaudeksi . "
     
    Vilbur tykkää tästä.
  12. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Onko muuta ongelmaa ollut sitten remminkeston ympäriltä?

    Oliko jossain ihan normaalihinnastoa ladattavissa?
     
  13. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Screenshot_20180416-104813__01.jpg Screenshot_20180416-104756__01.jpg
     

    Lisätyt liitteet:

  14. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kiitos
     
  15. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    3900DS black edition shotilla ja 76mm läpyskällä tuli tilattua. :) XRS iskarit keulalle jo löytyykin ja täytynee RE kepit telastoon metsästellä vielä.

    Vahva usko ja osin tietokin, että tehdas ois tehnyt kotiläksynsä. Ja vaikka ei ihan häränsilmään osuisivatkaan muutoksissa, niin eipä nuo kovin kalliit lääkkeet ole lyödä vehjettä vimosen päälle jiiriin. :) Jos omat paukut ei riitä, niin esim. RS Service Oulussa tekee sopurahaan poppaskonstit juuri asiakkaan toiveen mukaan ja varmasti on hinta-laatu kohdallaan. Niin ylivoimaisesti hauskin kelkka tuo nykynen 2017 Summitti ja sen sisarmallit, millä olen ajanut, että ei ollut kyllä vaikea päätös, Lynx tällä kertaa puhtaasti vaihtelun vuoksi. Myös 2019 Polarikset pääsi testaamaan. Nekin hienoja laitteita, mutta jokainen arvostaa tiettyjä ominaisuuksia omalla painoarvollaan ja Berpin laitteissa ne on tällä hetkellä itselle kovin mukavasti jiirissä. 850 Rotaxin herkkyys ja loputon sitkeys, kelpo reittiominaisuudet, kevyt käsiteltävyys, hyvä ja järkevän hintanen varaosatuki, reittimallin ohjaus, loistava lisävarustekavalkadi jne. esim. merkkaa ittelle ja se kelkan HAUSKUUS!
     
    Viimeksi muokattu: 16/4/18
    F3, mikzar, Haikku ja 2 muut tykkäävät tästä.
  16. KTM450

    KTM450 Lynx RE 600R -23

    Perus re jarru, mitään rs-kit varusteita ei näihin tule. Tilaat ennakkoon tai ostat syksyllä, niin kaikkiin tulee aivan sama penkki. Esittelykelkan penkki ei tule tuotantoon, onneksi. Itse tilasin 600r re:n ilman starttia. Ennakkoetuna 500€ kauppiaalta romua tai suoraan hinnasta pois.
     
  17. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Mikäs -18 Lynx sinulla olikaan?
     
  18. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Aika pässi narussa saapi olla, joka uskoo myyjän "ensikautena kaikki remmiongelmat on korjattu" jorinoihin. Eihän sieltä ole tulossa, kuin petikumet ja isommat rivat variaattoriin uutuutena -19 malleihin, mitkä ei yksistään riitä korjaamaan remmiongelmia. Enään ei pitäs tulla muutako linjaus ja voimalinja sisältöineen uusiksi niin, sillon voisin uskoa ja vaihtaa -18 ds:n jonain päivänä uuteen samanlaiseen.
     
  19. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Ja lisäyksenä telamatot ei kestä ajamista Ds- mallissa. Oli se sitte 64mm tai 3" lapulla. Vielä ei ole selvää johtuuko kelkasta vai telamattojen huonosta laadusta. Tiedän nyt 4kpl matto-ongelmaista. 2 kpl 64mm (minä mukaanluettuna) ja 2 kpl 3".
     
  20. Lnxi

    Lnxi Well-Known Member

    Kerro toki meillekki jos tiiät nuo voimalinjan sisällöt ens kauven malleista?
    Linjaushan muuttuu sen tiiän.
     
    F3 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua