Kokemuksia 600 Switchbackista -06

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä leinka-r, 10/1/06.

  1. Laakeri

    Laakeri -06 IQ SwitchBack 600

    Tulipahan itsellekki laitettua tuollanen sb, kun sattu niin kohtuulliseen hintaan saamaan mokoman. Ainaki alkutuntumalta tuntuu melko hyvältä kamppeelta, 600:nen mottikin tuntuu pirteämmältä mitä entinen xc700sp deluxe -00. Tekeekö nuilla vakiosuksilla mitään, näyttävät ainakin sellasilta rimpuloilta että itku tulee hangessa? Noh, onneksi ei ole hankia vielä mihin upotakkaan..
     
  2. graz_jsw

    graz_jsw assault

    itellä on -06 600 sixpäkki ja olen ollu tyytyväinen paitsi et pitää simmata et ei käy nii rikkaalla.. teho räppäänää ja pörinäpönttöä oottelen et pääsee paikolleen laittaan .. ( alusta simmattu kohallee jo ostaessa.. =)
     
  3. Saren

    Saren 700cc

    Kylläpä vain tuli hauska kampe kun laitoin 44mm maton alle,forcet ja slp:n putken. Voin suositella moista pakettia kaikille. On meinaan kelkka sit hiukan erilainen vietävä. Pientä ongelmaa pakolämpöjen kanssa, mutta kyllä ne siitä. Tuli myös koetettua 21ratasta. (olis myynnissä). powderit olis asennus pultteja vaille alla.

    Minkäs moisia säätöjä alustassa olette käyttäneet? Itellä remmit löysimmällä, keuLII! Ja kääntyvyys keveni huomattavasti. Vielä kun saisi vähän jämymmän etupukin jousen alle asennettua niin eikököhän se siitä.
     
  4. graz_jsw

    graz_jsw assault

    mistäs ostit putken ja änkkärin ja hilut ?
     
  5. Saren

    Saren 700cc

    Täältä foorumilta tuli putki, läpät ison meren takaa, matto paikalliselta myyjältä.
     
  6. Raaka_Arska

    Raaka_Arska Yamaha Phazer MTN, Polaris Switchback 600 H.O

    Olen ostamassa kyseistä härpäkettä noin 5000 km ajettu, aika siistikuntoinen peli kaikenkaikkiaan. Takapukin iskari on vain löysä. Kuuluuko perän olla noin 10 cm alhaalla normaalitilassa? Ainakin paikallinen huoltomies niin väitti. Kun perää nostaa, se nousee 10 cm ja painuu takaisin. Iskari on Foxin Clickeri ja säätönuppi pyörii tunnottomasti sinne tänne.

    Mitä muuta kannattaa syynätä tarkkaan? Muuten pelittää loistavasti, Alusta pohjaa reitillä normaaliajossa. Näin ei varmaankaan pitäisi olla....
     
  7. Zassi-

    Zassi- Forest Fox 380,Tundra 550wt, Xc 600

    alusta nuissa on vakiona aika löysä ja tässä itekki suunnittelen kyseisen pelin mutta 07 alustan "jäykentämistä".. etupukkeja nuista on menny ainaki.. tiä sitte muuten..
     
  8. Kreivi

    Kreivi LainaLynx

    Se perän painuminen on sitä "negatiivista joustoa" ja kuuluu asiaan. Ko. kelkka tuskin on ollut patikkoruoskana jos on vielä alusta vakiosäädöissä, mutta kannattaa varmaan varulta katella sitä eturunkoa alapuolelta, mistä ainakin pätkät on repeilleet. Taitaa molemmat pukit olla heikoimpia lenkkejä kovassa ajussa. Alemmat etutukivarret on aika pehmeitä, takempi putki taipuu helposti tuolleen pannaanille:
    [​IMG]
    Kaasarien kurkuthan noissa 06 -mallisissa olisi muistaakseni pitänyt vaihtaa takuuseen, liekkö tehty? Niin ja ketjukoteloa kannattaa katella sen verran että onko öljyt vielä tallella, muovinen kansi vääntyy ja päästää öljyt kankaalle.
     
  9. anssik00

    anssik00 Well-Known Member

    Tuo takemman tukivarren helpohko vääntyminen. Mistähän voisi johtua. Itselläki vääntyi jossain samallalailla mutta hieman enemmän, vaikkakin ihmettelen että missä helvetiss* kun mihinkään juuri ole tökänny :-\ Kerran myöskin rempassa ollut ketjukotelon öljyjen karkaamisen takia :mad:
     
  10. switchback 600 slp

    switchback 600 slp zr8000rr,waterpelarus

    itellä sb 06 race lapsentaudit korjattu ostaesas eikä oo tarvinnu mitään tehdä vaikka tällä kelkalla ajetaan radallakin rr perässä ;)
     
  11. TRI

    TRI Well-Known Member

    Tuossa ois yhellä kaiffarilla tarkoitus vaihtaa kelkkaa ja nuo umpisen menijät kiinnostaa mutta kun ei oo koskaan ajanu sellasella niin kiinnostaa miten ne niinku yleensä toimii reitillä jos vertaa pätkään? Ja muutenki millanen peli on 05 sikspäkki?
     
  12. Zassi-

    Zassi- Forest Fox 380,Tundra 550wt, Xc 600

    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=3971.0
     
  13. summit

    summit ski-doo expedition LE 900 ace turbo

    kyselisin että onko kenelläkään tullut vastaan tämmöistä ongelmaa.
    kelkka 06vm sixback 600 ja siitä katosi mittari valot kokonaan...
     
  14. ProJumi

    ProJumi 850 Rmk - 19

    En ole mikään asiantuntija, mutta uskallan väittää sähköviaksi :-[ ;D ??? :-X
     
  15. summit

    summit ski-doo expedition LE 900 ace turbo

    joo kyllä sen ihan ite hokasin ;D
     
  16. Reissupasa

    Reissupasa M8000

    itellä meni tollasesta remmi poikki ja alamuovi aivan palasiksi..
     
  17. Pate_pc31

    Pate_pc31 RS HO

    Vs: Kokemuksia 600 Switchbackista -06

    Jees! Sixpäkki alla ja joku sata kilsaa rullattu. Kiitos lumi tilanteen, meillä voi porskuttaa melkein täysillä. Tässä sitä lähetään vanhaa harrastusta elvyttään pollen voimin..
    Toivotaan hyvä lumista talvea!
     
  18. Vs: Kokemuksia 600 Switchbackista -06

    onko teillä ollu minkäänlaisia ongelmia tuon etupukin kanssa?
    itellä tahtoo ratkeilla vähän väliä jostaki tuo pukki :-\
     
  19. jamppu_

    jamppu_ Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia 600 Switchbackista -06

    paljon porukalla yleensä koneen lämpötila kun lähette liikkeelle? ite lähteny pari kertaa jotain 25 asteisena ollessa. tuohon lämmitelly siis tyhjäkäynnillä(n.5min) ja pikkasen mattoa pyörittäny,eli jotain alta 5000 kiekolla.

    huomannu,jotta tuntuu tukehtuvan tuossa tyhjäkäynti vaiheessa mattoa pyöritellessä. ja sitten kun lähtee liikkeelle meinaa hyytyä kun pari kertaa kaasuttaa(vähän reilu puoli kaasu).noitten parin kerran jälkeen menee kuin ei mitään. ja yli 50 lämmöillä naukuu myös ihan nätisti ja vetää hyvin.

    koneena 600 h.o. putkessa slp:n pönttö ja kaasarinkurkut ja tulpat just vaihettu.ajettu 4000km

    sitä vaan jotta mistähän tuo tukehtuminen/hyytyminen johtuu? ja onko mitään tehtävissä vai normaalia

    niin ja sen olen huomannu jotta tyhjäkäynnillä kun kone viileä,mattoa pyörittäessä puskee meleko tummaa savua putkesta
     
  20. temu

    temu Polaris Fusion 600 H.O

    Vs: Kokemuksia 600 Switchbackista -06


    kokeileppa vakio pöntöllä. vois ehkä auttaa tohon tukehtumis/hyytymis hommaan.
     

Suosittele tätä sivua