Kelkkamaailma 2015

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä JRT, 9/4/08.

  1. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    2015 ,kaikissa kelkoissa on EU:n määräämä 250 rotaxi ruiskulla varustettuna.Tehoa tässä hirmussa on noin 20hv.Ja mitä tällä lakipykälällä saatiin aikaseksi...kelkkaturmat katosivat lopullisesti,päästöt pieneni kolmasosaan ja kulutus on 4,5L/100km.
     
  2. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Tuo olis jo itsarin paikka...
     
  3. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Öljyteollisuuden kuihduttua vuonna 2011 (Brasilian öljy kentät osottautuivatkin poliittiseksi kupruksi) on kaikkien öljy-pohjaisten materiaalien hinnat nousseet pilviin. Jopa pyyhekumit on kielletty koulussa ja niihin käytetty öljy on käytetty muihin tärkeämpiin hyödykkeisiin. Tästä johtuen esimerkiksi telamatot on jouduttu korvaamaan alumiinilla ja puulla. Kemijärven tehtaasta onki tullut maailmaan suurin tela-valmistaja hyvien venäjän alumiini yhteyksien vuoksi. Puu teloista johtuen "pilkettä silmä kulmassa" -sanonta on saanut ihan uuden merkityksen kelkkakansan keskuudessa. Nuo uudet telat kun eivät tahdo kestää kivikossa rymyyttämistä vaan muuttuvat puusälöiksi heti kun naarmasevat itsensä isänmaahan. Tästä johtuen Smotch-ajolasi valmistaja (Smith ja Scott yhdistyivät 2010) onkin joutunut panostamaan lasien puusälön ja -purun kesto-ominaisuuksiin.
     
  4. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Haha ;D "pilikettä silimäkulumassa" kaikkea se beari keksii...
     
  5. mikkokyröläinen

    mikkokyröläinen Well-Known Member

    ;D ;D ;D ;D ;D

    On se onni, että lääkärit ei jaa kaikille saman värisiä nappeja ;D ;D

    LISÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    ainaki tuo rotaxi ;D :-X
     
  7. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Juurikin näin ;D
     
  8. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    jaha, kelkkamaailmaa vuonna 2015 voidaan myös silmätä nykyfoorumilaisten elämää.
    Jaritapani on ylennetty Slovenian suurhirmuvallan ykköskullinvilauttelijaksi.

    Bearcatin ikuisuusmodi on vihdoin saatu käyntiin, bensansaanti vaan oli hankaloitunu joten bearikeke keksi urea-guano hybridipolttoaineen, joka muuntuu upeilla nykyaikaisilla molekyylinhajottajasäteillä paskan puhtaaksi polttoaineeksi!
    tämän keksinnön patentoituaan keke sai ruunarin ristin ja avasi nykyaikaisen tehtaan Paskaan, joka on kunta Saksassa Thüringenin osavaltiossa. Paskan kuntalaiset ja koko Saksan autoteollisuus oli niin otettuja keken mullistavasta keksinnöstä että pian keke oli Paskan pormestari.

    JRT kyrpiinty skapparinhommiin ja olemiseen muiden käskytettävänä, joten hän osti pätkällä Ahvenanmaan, jonne perusti oman pienen valtion ja alkoi armoton sotilaiden massakoulutus. Ensimmäisen joukko-osaston valmistuttua JRT huomasi että paikalliset eivät ollutkaan parhainta ainesta sotilaiksi, kamerat suihkutiloissa paljasti sotilaiden saippuan lattialle-pudotusleikit ja muutenki epäillyttävä kiherrys ja alati lisääntyvä vapaa-ajalla tapahtuva läsmiminen ja suukottelu sai pian JRT:n huomaamaan että hänellä on maailman suurin homo-armeija.

    Fiiberi on ylittänyt 240 lapsen rajapyykin. Fiiberin ei tarvi enää ku oikasta sohvalla koska tienaa kohtalaisen mukavasti myymällä lasten tuottaman sinapin pormestari Kekelle, joka saa tästä upeasta partikkelista jalostettua vähäpäästöistä pas-2 polttoainetta, oktaaniluku ei ole yhtä suuri kuin pas-1 mutta passaa tuon ajan viilukivi-autoihin.

    Kelkkamaailma on kokenut todellisia mullistuksia. Yamaha toi markkinoille telamattovetoisen flyygelin jonka sävel vetää vertoja seireenin kutsuun. Absurdi ajoasento ajoi vaan Yammun miehiä muiden merkkien leiriin, mutta JanneR:n ylpeys ei anna periksi ja ajaa yhä vesirossia Open-Mod luokan flyygelillään, ongelmaksi meinaa vaan muodostua alapienapuiden mahiminen.

    Ski-ppo on vetäny ihan överiksi. Uudet skidoot on niin köykäsiä, että sivutuuli tempaa ne mukaansa. kuljettajan maksimipaino on 48kg, muutoin tunneli menee vekille. Remmiongelmaan on haettu ratkaisua kierrätysmateriaaleista, maailman kumivarat uhkaa loppua XP:iden aikanaan taikinoineiden takia kun joka tankkaukselle on pitäny heittää uus remmi, näin siis vuonna -08.

    Lynx jatkoi kirveelläveistetyllä linjallaan kunnes Bombardierin pääjehu kyrpiinty paskaan laatuun ja siirsi koko tuotannon Venäjän Quebekkiin, Jaroslaviin. Vodkan ja balalaikan tahdissa suunnittelijat saivat aikaan jotain todella silmiinpistävää ja tuloksena oli ruuviohjautuva, keskeltä niveltyvä tötterö joka paino lähes 500kg. Johan kelkan teko luulis luonnistuvan kun ohan ryssä lähettäny koiranki avaruuteen!

    Katti väsäs teleskooppisäädön myös alustaan, samoin ku koko kelkka on täynnä teleskooppipikasäätövipuja, fiilis on ku 70-luvun loppupuolen Kockumeisa.
    aikansa ku vääntelee vipuja niin siitä saa 300litraa vetävän kastelukannun tai kätevän moottoroidun paskahuussin. Transformer-hele katti.

    Polariksen -09jne mallit levis kuluttajien käsiin. Polaris pyöri perseaukisena pari vuotta ja päätti herättää vanhat mallit eroon, Geminit ja 500 Indyt ja valmistus siirty Kiinaan. Testit ajettiin myös kiinassa Val Kilmer-vuorella joten alustaspesialisteille oli tiedossa hommia. Moottorina on Ilo ja isommissa malleissa Briggs&Lace. Toisin sanoen moottorinnäköset kuoret ja sisällä on kuminauha jota tulpanhattua kiertämällä väännetään jengalle ja sitten mennään siihen asti että kuminauha on löysällä. Openmodimikko oli helisemässä vesihommissa tämän uudistuksen kanssa, 5 kierroksen finaalissa alako oleen veto vähissä.

    Iponen öljytehdas on ollu todella ongelmissa saadakseen Keken kehittämän polttoaineen jälkikaasun tuoksumaan mansikalta. Päämaistelija hirtti itsensä.
     
  9. TomB!

    TomB! Kamera & Rev440 räppikelekka

    Voe helekan formerssi. Älä revi ihimisiä, ne pia repiää ;D ;D ;D ;D

    Oot tainnu vettää muutaki ku pulukkaa? ;D
     
  10. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Voi ..tun Joúnusmakke!!


    Ja mulla oo nykyään brp vehkheet!
     
  11. Knato

    Knato Well-Known Member

    Hahaha, "päämaistelija hirtti itsensä"

    Maunusjokke toimii aina!

    www.perselataska.com tuol on kans hyviä tekstejä, kannattaa tutustua.
     
  12. Hippo

    Hippo Well-Known Member

    Ei sielä etelässä näköjään kauaa tarvi asua että alkaa iso ratas lyömään tyhjää ;D
     
  13. JRT

    JRT Well-Known Member

    Jahas, ei kait tuo auta ku alakaa suunnittelemaan invaasion kohdetta... Ja sitä miten sotaväellä pysyy housunnapit kiinni.
     
  14. anssik00

    anssik00 Well-Known Member

    Voe hel**** on se aika vänkyri  ;D ;D ;D
     
  15. znood

    znood Guest

    täydellisen talousromahduksen seuraksena syttyi ydinsota ja maailmaa ei enää (piste)
     
  16. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Ei ristus kuiten! Nyt vasta luin tuon maunukselan tuotoksen. Huhhuh ;D ;D ;D
    Pittää vissiin lähtä ostaan nessuja että saa naaman kuivaksi ;D
     
  17. BigDaadyJ

    BigDaadyJ F6 -07 / Z1 -07 / 800 Assault -11

    JRT:n puppe armeija pelastaa maailman.
     
  18. lasanderi

    lasanderi tourinki

    johan tuosta maunusjoken tekstistä riittää iloa koko joululomaksi vaikkei se vielä alkanukkaa ;D ;D ;D
     
  19. Toppahousu

    Toppahousu GL 3900 Syncro

    :D niin, ja ottaen huomioon sen, että jokke on kirjottanu sen toukokuussa... ;D
     
  20. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Sie Jokke unohit !!MUSTAT KOSKETTIMET ;D ;D ;D
     

Suosittele tätä sivua