Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Maikkoli

    Maikkoli Well-Known Member

    Globaali talouskriisi ja ilmastonmuutos on iskenyt vry:n kassavirtaan.
     
  2. kole

    kole Mxz x-rs 850


    Johan ois kova tarjous jos pelkkä joulukuun lupa maksais 80/100€ ;D
     
  3. svart

    svart kelkaton

    Oli eilen radiossa jotain juttua pohjois-karjalan kelkkailusta, meni vähän ohi kun en kuullut kaikkea alusta mutta lopussa totesivat reittilupa maksujen pudonneen reilusti aiemmista vuosista, viime vuonna reittilupumaksuja oli ollut noin 70000eur kun aiempina vuosina se oli ollut ilmesesti noin 100000eur seutuvilla.
    Tällä menolla pelkään pahoin että yhä vaan useampi jättää maksamatta ja lupa tulot putoaa entisestään.
    Eikä toi 70000eur ole muuten kuin vain esim, 700kpl myytyjä vuosilupia viimekauden hinnan mukaan laskettuna. Pajlonkohan lie muuten kelkkamäärä kerhon alueella? Meinaan jos saatais kohtuu hintaisia lupia myytyä kaikille niin oliskohan toi lopputulos parempi.
     
  4. giant

    giant Well-Known Member

    Kyllä niin se menee, jos olisi kausi lupa jonku 50e niin veikkaisin että enemmän tulis rahaa reittien ylläpitoon mitä nyky hinnoilla.
    Jos menet vaikka syömään ,toisessa paikassa ruoka maksaa 14e ja toisessa 7e kummassa on eniten syöjiä. ;D
     
  5. jamiva

    jamiva Well-Known Member

  6. karhu

    karhu ruma mutta hidas

    Eli kun kelkkakerhoon kuulut niin 80€. On se siitäkin huolimatta aika kova hinta että saa ajaa reiteillä jotka on huonossa kunnossa?

    Edit: Välimerkki prkl.
     
  7. svart

    svart kelkaton

  8. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Ei taida jouluks tulla sinne kelkka kelejä  :'( tarkotus oli että ois päässy joululomalla siellä ajelemaan vaan eipä taida tarvita kelkkaa mukaan ottaa  :-\
     
  9. mixuman

    mixuman POLARIS 650 triple SKS / LYNX 5900

    Eipa ole lunta taalla Puerto De La Cruzissakaan ku tulivuori Teiden huipulla, mut eipa haittaa... ;D
     
  10. No eiköhän nyt kaikki joensuulaiset kelkkailijat tuu tonne pohjoiskarjalankelkkailijoitten foorumiin kanssa niin saa sinnekkin jotain juttelua aikaseksi.
     
  11. inoj

    inoj ei kelkkaa

    No niin tuli eilen Pohjois-Karjalan kelkkailijat Ry:ltä uralupa 2009 ja jäsenmaksu -08-09
    Jäsenmaksu 25€
    kausiuralupa 80€
    -----------------------------
    YHT: 105€

    ***Tämä uralupa-tarjous 80€ on voimassa 31.12.2008 saakka,(ei jäsenille 100€) ,sen jälkeen maksu kelkkakerhon jäsenille on 100€ ja muille ei jäsenille 120€ !!!!
    -Jospa tuo hieman selventäisi tuota maksupolitiikkaa??
     
  12. inoj

    inoj ei kelkkaa

    Karjalaisen lumikartan mukaan on joensuun ympäristö ainut alue koko suomessa jossa lumipeite on alle 1cm,pieni vaalea piste.ja eihän täällä tosiaankaan ole tuota lunta,eikä näy tulevan...ja täällä on joskus ollut jopa lumiennätyksiä.. ???
     
  13. Joo. niinhän toi näyttäs että ei lumia ole eikä tule :/
     
  14. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Tulee ne sitten ajallaan ensin sais vaan vetää maan routaan ja tulla järviin jäät muuten on lyhyet lenkit mitä ajella...
     
  15. Kukkoshka

    Kukkoshka Active Member

    Tietääkös kukaan onko tulla Lieksan pohjoispuolella yhtään enempää lunta kuin Joensuussa? Esim. Nurmijärven suunnalla? Jos pääsisi hiukan uutta kelkkaa kokeilemaan...
     
  16. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    On. Nurmijärveltä kun jatkat Kivivaaran suuntaan. Tuttu oli käynyt ajamassa jo Kuhmon rajalla saakka. Kuulemma pystyy ihan "täysin" ajamaan. Kova hanki jonka päällä parikolme milliä lunta. Näin oli ollut viime viikolla. Voin vielä kysäistä tarkemmin, jos tarvitset.
     
  17. Kukkoshka

    Kukkoshka Active Member

    No jos kehtaat niin kysäise tarkemmin. Oma kelkka on tällä hetkellä Lieksassa, joten ei olisi pitkä matka viedä kärrillä Nurmijärvelle.
     
  18. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Miepä kyselen vielä tarkemmin tämän päivän aikaan. Lieksassa itelläkin kelkka ja taitaa pysyä tämänkin talven. On aika suolanen hinta reiteiltä täällä ja ole oikein paikkaa missä kelkka edes säilyttäs. Eikä tänne taida tulla lunta ollenkaan. Lieksassa nyt taitaa olla sentääns vähäsen :)
     
  19. karhu

    karhu ruma mutta hidas

    Moro
    Satakunta kilometriä tuli tuollapäin ajeltua viikonloppuna ja kyl siel jo ajamaan pystyy hyvinkin. Nurmijärveltä pääsee jo aittokoskelle asti ja siitä sit kuhmoon tai nurmekseen päin molempiin näky jälet menevän. Yhen kuvan kerkesin ottamaan ennen ku kamera sipahti prkl. eli ojat aika pahasti paikoin vesillä
    [​IMG]
     
  20. giant

    giant Well-Known Member

    yleensä pikku-kilistä hatunkylän suuntaan on hyvin lumista seutua, ainakin parina viime talvena mitä on tullu ajettua siellä, onhan siellä jokunen vesistö ylitettävänä .
     

Suosittele tätä sivua