rintapanssari

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä mopedi, 16/8/06.

  1. able

    able polaris IQ 600

    Kyllähän sitä ylävartalopanssaria on tullut käytettyä, kun joskus crossia varten semmoinen hankittiin. Vielä ei onneksi ole suurempia kokemuksia panssarin suojaavuudesta, mutta ainakin ajettaessa on huomattavasti turvallisempi tunne kun on koko yläkeho suojattuna !

    edit: suosittelen hankkimaan kunnon panssarit nii ei sitten itketä nii paljoo jos jotain sattuu :)
     
  2. urho

    urho Lynx rs

    Ollut nyt siitä forcefieldistä paljon täällä puhetta niin uusimmassa offroadpro lehdessähän on siitä testi juttua. Mutta eipä siinä kyllä mitään kovin uutta tullut esille..
     
  3. miqa2

    miqa2 Well-Known Member

    Tuo forcefield on tosiaan hyvä. Sitä pitäis vaikka huvikseen päällä ku se tukee niin hyvin.
     
  4. m-akseli

    m-akseli Rave Re 850 -18


    No voisitko vähän tiivistää että miten se testi oli mennyt? Pulussat ja miinukset jne.?
     
  5. urho

    urho Lynx rs

    Ei ole nyt tässä sitä lehteä vieressä niin en muista ulkoa mitä siinä sanottiin. Mutta pointti on se, että kaikki samat asiat on tainnu melkein täällä tulla ja sanottua. Kuitenkin plussia taisi olla ainakin taipuisuus päällä ja miinuksia se ettei panssari pahemmin hengitä. Kuitenkin se mikä varmasti monia olisi kiinnostanut eli onko se suojaavampi kuin muut niin jäi epäselväksi.
     
  6. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Hoplaa!

    Minulla on taas tuosta hengittävyydestä ihan toisenlainen mielipide. Forcefield on todellakin hengittävä ja mukava päällä, antaa mukavan fiiliksen kun on tukeva päällä ja ehkäpä jopa suojaavakin. Ennen varsinainen kuoritakki läpimärkänä kasteli välifleecen ja tuntuma tauoilla oli varsin märkä, nyt Forcefield pitää märän takin poissa fleecestä ja fiilis on itseasiassa kuivan mukava. ;D Ikäänkuin ois muka kovempikin kunto. :eek:
     
  7. yamahahihhuli

    yamahahihhuli ski-doo mxzx800r-13

    sain joululahjaksi mammalta tommosen alpinestars:in track protection vest mallisen suoja liivin.oikein mukava on ollu ja myös lämmin.takaosan selkäsuojan irrotus tosi hyvä homma,sen jälkeen koko hoito vaan pesukoneeseen jos alkaa "tuoksuun"liikaa. ;D ;D
     
  8. atm

    atm lynx rs

    EVS:ssän suojaavuutta testattu nyt tositilanteessa. (ei ollu tarkotus) Kovalle baanalle ilmalennon päätteks ja siitä kuperkeikkaa yms vauhin tuomaa luonnotonta liikkumista. Peukaloa lukuun ottamatta kaikki paikat ehjiä, ei edes mustelmia. Jollei vielä takin alla jonkinlaista panssaria tai suojapaitaa oo, niin lämpimästi suosittelen.
     
  9. tarhill

    tarhill Well-Known Member

    tere!
    Nytpä olisi sitten ekat kokemukset tuosta forcefieldistä.. Ajossa sen päällä oloa ei huomaa muuten kuin että se on tukee sopivasti mutta juostaa kuitenkin hyvin. Lämmin sen kanssa hailuodon reiteillä mutta muutenkin oli vaatetta liikaa päällä kun pukeuduin lämpimästi varta vasten kun tiesin että meren jäällä ei ole niin lämmin ajella.
    Panssarista jäi hyvät fiilikset ja se todellakin muotoutuu kehon mukaan. Ja kun sen otti pois niin olo tuntui 'alastomalta'. Lisää tuntemuksia jahka ajelen enemmän tuo päällä.
     
  10. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Hoplaa!
    En uskalla enää ajaaa ilman forcefieldiä. Tänään tulin oikea suksi edellä kunnon kantoon Nytrolla ja meni tuo "olkavarsi" alapäästä poikki. Ilman Forcefieldiä olisi saattanut mennä samalla myös kylkiluu tai kaksi, nyt vain tuo alumiinivalu.. ei kipuja muualla kuin rahapussissa...parempi niin... ;D
     
  11. Antti M

    Antti M Kasa Romuja

    http://www.ajbike.fi/popup_add_image.php?pID=3073
    Mulla on ollu nyt jonkin aikaa tuo niskassa kun oon ajellu.
    parasta tuo tukivyö ei ole selkä kipeä vaikka miten rymyää.
    Antaa mukavasti ilman kiertää takin alla ja ei hiosta.
    ja ei sitä minuutin jälkeen edes enään hoksaa että on päällä
     
  12. tovayryn

    tovayryn BDPA General Manager

    justiin kävin investoimassa tämmösen: http://www.sinisalo.com/index.php?3634
     
  13. tarhill

    tarhill Well-Known Member

    Nytpä on ajeltu sitten useampi päivä tuo forcefield niskassa ja kyllä se on edelleen ihan ok. Voi olla että kevään oikein aurinkoisilla ja lämpimillä (plusasteilla) ajokeleillä on ehkä liiankin lämmin mutta viiikonloppuna Kuusamon suunnalla parin asteen pakkasessa oli just sopivan lämmin. Forcen alla urheilukerrasto ja päällä ohuehkolla vuorella varustettu kuoritakki (tjsp?). Tietty voi olla että ajot pilkkivauhtia tai sitten ukolla sen verti kova kunto että ei tuu edes lämmin / hiki mutta voipihan olla että ilma kiertää paremmin takin alla?

    Ei niin hyvää ettei huonoakaan, pukeminen vaatii joko apuvoimia tai sitten voimistelijan notkeutta. Toki sen saa laiteltua itekin päälle vaan tarranauhojen kanssa saa olla tarkkana. Toinen ärsyttävä piirre löytyi siitä että selkäpuolella suoja menee kalsareista "sisään" ja sen jälkeen ne on sitten kurtussa siellä toppahousujen alla. No asia korjaantuu sillä että ei laita paitaa huosujen sisään vaan paita kalsareiden päälle niin nou problem. Ja panssari ei ole liian pitkä selkäpuolelta vaan kun kelkan selässä liikkuu koko ajan niin pakostakin panssarin alapää liikkuu ja kurttaa ne kalsarit. (olipa ymmärrettävästi sanottu ???)

    testit jatkuu, joskus ???
     
  14. wobbler

    wobbler Polaris TurboSwitchback. RMK Assault -12,2014

    Mulla samat fiilikset.... en lähde mihinkään ilman forseja :)...
     
  15. miqa2

    miqa2 Well-Known Member

    sama myös täälä. Ainaku meen ajeleen oli se sitte hiljaa tai vähä kovempaa aina se päälle.
     
  16. Kiljunen

    Kiljunen Guest

    Vs: rintapanssari

    Minulla on Team10 suojapaita! Hyvä se kyllä on.
     
  17. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: rintapanssari

    Löytyiskö tuollaista forcefieldin extreme field suojahaarniskan tyylistä muilta valmistajilta? Ei oikein nuo muovinpala suojat houkuttele, toisaalta forcefield on aika kallis omalle kukkarolle. Eli siis joustavaa ja kehoon mukautuvaa suoja haarniskaa etsin. Eräällä videolla näin Polariksen logolla varustetun haarniskan, se oli vähän niinkuin paksu t-paita, mutta eipä taida suomessa olla myynnissä. Oliskohan niitä muita sitten?

    Edit: Jos jotakuta kiinostaa niin tässä norskien videossa näkyy se polariksen haarniska melko tarkasti kohdasta 6:35 eteenpäin. On muuten kohtuullisen hyvä video. http://www.youtube.com/watch?v=xS1bWLF2470&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fbulken&feature=player_profilepage
     
  18. matiasdasd

    matiasdasd Lynx Xtrim 600 e-tec

    Vs: rintapanssari

    http://www.tekrider.com/polaris.html

    tuossahan tuo näyttää olevan!
     
  19. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: rintapanssari

    Ite vieroksun tuota kaksiosaista rintasuojaa..
     
  20. matiasdasd

    matiasdasd Lynx Xtrim 600 e-tec

    Vs: rintapanssari

    voi kyllä antaa tuosta vetoketjun kohalta kivasti periksi tuommonen
     

Suosittele tätä sivua