Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Muutamia kuvia löytyy syksyltä mutta ei näy vielä missään..
     
  2. giant

    giant Well-Known Member

    Sorry tyhmyyteni mutta missä on toi mustavaara,siis se rata saisko osoitteen ni navigaattori opastaisi loput.
     
  3. Google sen kyllä kertoisi kun katsoisit ;) www.mustavaara.fi Mustavaaran laskettelukeskus. Hiihtokeskuksen yhteystiedot: Selkientie 69, 82110 Heinävaara
    Tosin turhaa viel tulla kelkkojen kanssa katsotaan sitten ensiviikonloppuna 17-18.01
     
  4. giant

    giant Well-Known Member

    Voi viddu, viikon päästä alkaa jo sprintit, tänä viikonloppuna olis ollu mahdollisus tulla radalle.
     
  5. Joo varmasti monella muullakin olisi halua tulla mutta minkäs näille lumi tilanteille voi :/ Kun sitä olisi kyllä sen verran että ajamaan varmasti jonkin aikaa voisi mutta sit se olis paljaana ja kun ei ole tarpeeksi lunta niin ei koneellakaan peity...
     
  6. Hmm... ei hinnalla pilattu ainakaan :O mutta pidetäänpä heinäveden jutut heinäveden osiossa!
     
  7. Kapital

    Kapital F5 -05

    No niin! Päivittäkääs reittitietoja, jos olette liikkuneet kelkan kanssa.
     
  8. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Liekkö reitti ylämylly huhmari ajettavassa kunnossa? yhtä p.ska kuin liperi ylämylly reitti????
     
  9. kakkonen

    kakkonen New Member

    Itseänikin kiinnostaisi onko ajettavassa kunnossa ylämylly huhmari väli?
    Ja mitenkä lie liperi heinävesi väli? Mistä kohin menee tarkalleen reitti heinävedelle?
    Itse ajoin liperistä "siikasalmen koululle?" Ja siit jäälle, siitä selän yli ehtimään reittimerkkejä mut ei näkynyt! kyseisellä selällä on helvetin pahat railot ekojen saarten jälkeen varmaan metrin noussu jää pinnalle, ei varmaan näy yöllä eikä lumimyräkässä.
    Pitäisi melkein käydä merkkaamassa..
     
  10. ISÄNTÄ

    ISÄNTÄ AC CrossFire6 -07

    Juu, kävin tuossa tarkastelemassa Polvijärvi-Huhmari väliä nin en mie ainakaan jaksanu 500m enempää ees yrittää kun tuota lunta niin heikosti! Eli varmaan samassa jamassa myös Huhmari-Ylämylly. Kyllähän sen varmaan hissukseen ajelis ::)
     
  11. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Heinävedelle ei ole edelleenkään luvallista reittiä, sen takia ei merkkejä.
     
  12. Kukkoshka

    Kukkoshka Active Member

    Meinasin huomenna käydä ajamassa tuosta Delta-autolta Kontiolahdelle, onko kukaan ajanut? Meinasin että onko luvassa pahojakin kiviä/kantoja?
     
  13. akkki

    akkki Well-Known Member

    En ole ajanut mutta jälkiä on kyllä. Veikkaan että pahimmat paikat on tuo Kyyrönsuo ja sen jälkeinen voimalinjan pätkä. (Oleskelen tässä vieressä) Kunhan Jamikselle pääsee niin siellä jo parempaa. (huom. perustuu mutu-tuntumaan ja viime talvien alkuihin!) ;D
     
  14. Voihan siitä heittää maininkia lähinnä viittasin siihen että täällä ei aleta keskustelemaan heinäveden reiteistä koska sille on ihan oma osio! Mustavaara on sentään enemmän tämäntopiikin alueella mitä heinäveden urat.
     
  15. Henkka_1

    Henkka_1 Arctic cat f6 -06

    kävin ajaa kyseisen välin viime perjantaina ja sillon oli ainaki kivee ja kantoo niin että hyvä et pääsi ehjänä pois. mut nyt saattaa olla jo parempi ku tuota lunta vähä viskas:D
     
  16. jammu02

    jammu02 Yamaha SXViper

    Ylämyllyltä huhmariin on ajettu lammelle saakka, joka on muutama kilometri ennen Huhmaria. Lammen jälkeen puolikilometriä Huhmariin on metsätyöalue. Ainakin loppiaisena puut olivat vielä maassa nutullaan. Liekköhän jo puut korjattu??
     
  17. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Te jotka olette jo ajaneet ylämylly-huhmari välin. Olette varmaankin jo huomanneet että lammen jälkeen huhmariin päin ylittävän mökkitien viereen on ilmaantunut Tiellä ajo kielletty sekä puomista varoittava merkki.

    Lisäksi tie vierustat on vedetty nauhalla ohjaamaan kelkkailijat pysymään uralla!

    Se, miksi tiellä ei saa ajaa, johtuu siitä että mökkini sijaitseen ko. lammella ja jos tie tamppautuu, tietä on mahdotonta lingota kunnolla.

    Olen mielestäni viitoittanut ja merkinnyt tämän kunnolla. Nyt kuitenkin joku on jo ajanut tietä pitkin kielloista huolimatta!

    On todella merkillistä ettei noin selkeitä ohjeita voi noudattaa!
    Olen jo yhtenä pääsiäisenä jäänyt henkilöautolla kiinni, kun tietä ei ole voinut lingota kunnolla.

    Toivon, ettei asiata enää tarvitse kirjoitella. Yhtenä vaihtoehtona on se, ETTEI REITTI KULJE ENÄÄ LAMMEN JÄLKEEN SIITÄ KOHTI.

    Harrastan itsekin kelkkailua intohimoisesti, mutta enää en viitsi lähteä ostamaan Laakkoselta uutta pohjapanssaria autooni.

    Joten, ajetaan uraa pitkin, kiitos.
     
  18. Juti

    Juti Lynx RE 600 E-tec

    Minkäslaisessa kunnossa tuo Liperi-Ylämylly-pätkä oikein on? Heinäveden suunnasta lähtee reitti Liperiin ja joku siitä olikin jo ajanut mutta sen tarkempaa tietoa välistä ei ole. Pitäisi joku viikonloppu tulla pistäytyään sielläkin suunnalla Heinäveden suunnasta. Joitakin vuosia sitten (4-5) käytiin Ylämyllyn Shellillä kääntymässä Karviosta käsin ja ainakin silloin pätkä oli tosi mukava päästellä.

    Onkos joku ajellut lähipäivinä välillä Sarvikumpu-Ylämylly...?
     
  19. Kapital

    Kapital F5 -05

    Minun mielestä Heinäveden reitit oli vaan esimerkiksi nostettu siihen, kuin hommia voisi täälläkin hoitaa. Joten eiköhän tuo mahtune tämän topicin alle. Omasta mielestänikin Mustavaaran radan mainostaminen reittien yhteydessä on aika kaukaa haettu, vaikka ko. alueella onkin.
     
  20. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Ainiin tiedoksi vain kaikille, joka tulevat Polvijärven suunnalta Outokumpuun.Tankkaus pistettä ei ole enää SEO:lla elikkäs pitää ojaa Outokumpu uraa pitkin ympäri, Polvijärven ja Outokummun lähimpien tankkaus pisteiden välinen ero on n,50 km.
     

Suosittele tätä sivua