Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. JusPi

    JusPi Sir.

    Tuon Ylik-pudis välisen reitin sillan kunnostamisesta meinasinkin laitella Waarille tänne kyselyä, On tosiaan ollu aika huonossa kunnossa, kun on käyny reittiä ajamassa. Nuo sillat vois muutekin merkata varoituksilla tai sitte en oo vaan huomannu, että siellä on sellaset  :-\ Jatkahan Waari hyvää työtä reittien eteen. Toivotaan että loppuviikosta saadaan reilusti uutta luntakin reiteille. Kuhan niitä ei liian tasaseksi mentäis heti lanaamaan ;)
     
  2. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Mikähän se olis sitte se MAX. harjakorkeus jolla saa reitillä ajaa? ;D
     
  3. Deep Snow

    Deep Snow Polaris SKS

    Varmaan joku 15mm ois hyvä. Kaikki sen yli on turhaa ko omassa kelkassa ei ole.. ;D
     
  4. JH79

    JH79 Well-Known Member

    32mm. Ylimenevät kuopii jo yhdellä ajolla hyvät patin alut.
     
  5. Xc sp race

    Xc sp race Axys SKS

    Minäki oon miettiny,että pitääkö se otullin alkupätkä käydä ite ne kivet sieltä keräämässä. VI****** ajaa kaffellekki sinne ku ohjurit jää matkalle ??? :(
     
  6. CRC

    CRC New Member

    Artic Cat koeajopäivä tänään klo 11-18 paikka Neste Ouluntulli mukana kaikki Artic Cat uutuudet.
     
  7. Maike

    Maike Well-Known Member

    Kuka sankari se on repinyt hakamaan lähipellot mullalle? Radanvarrelta ouluntulliin ajavilta kyttäävät rekkareita. Minultakin on jo kysytty, että oonko ajellu siellä, vaikka kelkka onkin osina ::)
     
  8. oppera

    oppera Well-Known Member

    Ihanko varmasti? Ei kyllä missään oon mainintaa..
     
  9. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Stiikaa päivän Kaleva s. 23.
     
  10. H.Lynxwood

    H.Lynxwood Active Member

    Kyllä varmaan se Ouluntullinpää onkin aika huono, kun siellä on niitä kivikkoja. Kempeleestä eteenpäin reitti on kohtuullista kun se on melkein kokonaan suota ja tienpohjaa, joissa on pohjalla jäätä.
     
  11. Tomppa-76

    Tomppa-76 Edge 500 xc sp

    Tais olla yksi noista silloista se johon mun kelkan suksi sukelsi 31.1 (lähellä varpasuontietä)
    ja vasemman puolen ripustukset iskareineen meni ihan palasiksi, nii ja tuulisuoja ja kypärä :(
    Hyvä et nyt on reitti kunnossa.



     
  12. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Tulihan nuo Catitkin käytyä testimässä ja yli 10 vuoden Bombardier-uskollisena täytyy myöntää, että olihan mukava lelu se uus Snow Pro! Yllättävänkin vakaa viedä tommoisissa tökkivissä jääränneissä, joskin kovasti röpötteli alakierroksilla sään ollessa nollan tuntumassa. Myös Crossfire 8 tuli tesmittyä ja ei sitäkään voinu huonoksi haukkua, joskin ummeominaisuuksista ei näillä lumilla saa paljoa hajua.

    Olihan siellä tehty pärettäkin 170hp Turbo Jaguarin muodossa. Sain sellaisen käsityksen, että joku oli ajanut kovaa vauhtia siihen vanhan Iinatintien aliskaan ja jysähtänyt vastapattiin. Ei ollut nähnyt reitin kääntyvän ja 130 lasissahan se näyttää jatkuvan suoraan se reitti. Tuloksena kelkka tuhannen atomeiksi ja ainakin reisi poikki. Onneksi päästiin näinkin vähällä!! Jos jotain positiivista hakee, niin poijjaat pyörittelivät rulettia ainoastaan 250€:n omavastuulla. Myös Crossfire 8 oli peruutettu seinään, kun kuski oli horjahtanut kaasuläpykälle... ;D Nyt vasta sain tietää, että Catin edustus on siirtynyt koko suomessa KoneVene Sunille vaikka olen kyllä mielestäni nähnyt Kärkkäisen viime aikoinakin kauppaavan uusia kamppeita!?

    Vihdoin sääennustekin näyttää sellaisia pykäliä, että kohta pääsee ihan kunnolla pöllyyttelemään!
     
  13. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    850e sanoivat mulle omavastuuksi, mutta se seinään ajettu selvis vähemmällä ku omavastuu. Mä ajoin kans sitä SnoPoroa jääpatissa. Samassa patikossa pompottelin puhku Lyneä lauantaina ja väitän PPS:n selvinneen paremmin, mutta catin hauskuuskerroin oli jtn ihan muuta :)
     
  14. -TK-

    -TK- Well-Known Member

    No voi hö jäipä nuoki tsempalot huomaamatta, vaan eipä hättää tuo lumisaje kyllä kohentaa pettyneen mieltä :)
     
  15. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Lupaa säätiedotus aika mukavasti lunta Ouluun loppuviikolla. Toivotaan että sateet toteutuu ja päästään lanaan ensiviikolla myös Oulujokilaakson Pooli-reittejä. Tamppariurakoitsija alkutalven pyörinyt Pudis-Syöte alueen reiteillä ja nyt valmiudessa myös keikalle kohti Ylikiimikiä (Yk-Utaj-Muhos). Oulujokilaakson Pooli reittien lanauskustannukset on jaettu mukana olevien kuntien kanssa (Oulu(+Yk), Kempele, Tyrnävä, Muhos, Utajärvi). Vaan eipä ole vielä kustannuksia tullut, jospa kuitenkin runsasluminen lopputalvi ja Poolikassaankin tulee laskutusta
     
  16. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Hevosmiesten tietotoimiston mukaan lunta pitäs tulla loppuviikon aikana 40cm!! Uskoo ken tahtoo, minen ainankaan, vaikka tieto oli jonkun iiläisen aura-autokuskin suusta päässy. Kelihelvettiä oli odotellu...
     
  17. Maike

    Maike Well-Known Member

    Lunta tulee nyt mukavasti, mutta sais tuuli heikentyä, niin ei pakkailis sitä kasoiksi.
     
  18. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Yk:ssaki tulee lunta kiitettvästi kovan tuulen kans. Vajaassa 12 tunnissa pihaan on tuiskuttanu 60 senttiä korkean nietoksen. Ja lisää tulee
     
  19. d6r

    d6r Well-Known Member

    ??? Koko Suomessa? Kovat on puheet, jos meinaavat seitsemän myymälänsä avulla jättää muut 36 jälleenmyyjää nuolemaan näppejään. Maahantuontikaan tuskin on Sumekolta siirtynyt minnekään. Kärkkäinen myi uusien osalta eioota jo syksyllä (poislukien tietysti vanhojen varastojen tyhjennys).
     
  20. TRI

    TRI Well-Known Member


    Kärkkäisellä myyjä meinasi että myyvät kaikki kelkat pois ja niillä loppuis kokonaan kelkkojen myynti ainakin Oulussa.
     

Suosittele tätä sivua