Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    No perkule: Eipä tajuttu sinnepäin lähteä ajamaan. Arveltiin kaverin kanssa, et on ajettu jossain joku risteys väärin tms.

    Ihan siedettävä oli ajaa tuonne asti. Ei pahasti kolahdellut. Joku isompi mäki sähkölinjalla vain alkoi olla jo aika paljaana. Sai jännättää kiipeekö kiilakoppa kassahihnallaan mäen ylös.

    Jospa sitä ensiv.loppuna hurauttasi sinne Enoon asti, eikä jäis tyhmänä lammelle ihmettelee minne reitti katosi =D
     
  2. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    joo nyt olis availtu reitti höytiäiseltä kolinportille :)

    tuolla on sitte näköjään perattu ojia reitin poikki, eikä oo mitään loivennuksia tehty niin siellä on pari aika pahaa jontkaa, kirveen kanssa otettiin niistä juurakoita pois reitin kohalta ja muutamia puita nosteltiin. ne ojat on vielä semmosella suoralla missä aiemmin on voinu vauhdilla puotella menemään, joten ei kannata vanhasta muistista ajella!!!!!!

    pari photoa:

    [​IMG][​IMG]

    [​IMG][​IMG]

    [​IMG][​IMG]
     
  3. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: Joensuun ympäristö

    mites summitti pelas?
     
  4. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Vs: Joensuun ympäristö

    Näin "ulkopuolisena", mutta välillä kuitenki pohjois-karjalassa ajelevana ei voi kun naureskella ;D
    Onhan tuo uraluvan hinta kova, mutta eikö se pitäs olla ilonen, että niitä uria ylipäätään on? Halvempaa se on tuota lupaa maksella ku poliisille sakkoja luvattomasta ajelusta ::)

    "Ja jos verrataan siihen hissilippuun, niin hissilippu ostetaan jokaista laskettelu kertaa varten erikseen, ei tarvitse ostaa kokovuoden ylläpitoa ko. laskettelu keskukselle, puhumatkaan naapuri keskusten kustannuksia."

    Olisko se sitte hyvä, että maksaisit joka kerta kun käyt ajamassa sen esim 10e ? kertyis siitäki sievonen summa kaudessa.

    Ei herneitä, kunhan ajatuksia heittelin sekaan. :)
     
  5. Hene123

    Hene123 Polaris FST

    Vs: Joensuun ympäristö

    Oon uus käyttäjä PK:n urille, niin onko Hammaslahti-Reijola väli auki? Kartan mukaan ei ole, mutta kaveri sano et siitä jo pääsis.
     
  6. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kysehän ei ole siitä miten isolla alueella luvalla saa ajaa, vaan siitä miten moni luvan hankkii / urakilometri, siitä se hinta muodostuu. Se että yhdellä luvalla pääsee laajalle alueelle on mielestäni vain hyvä asia.
     
  7. Hene123

    Hene123 Polaris FST

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ite ainakin maksasisin mieluummin vaikka 70e siitä että saan ajaa 30-50km säteellä kodista kun että 120e koko PK:sta kun kuitenkaan ei tule yli 30km päähän ajettua kun sit lenkin kiertämisessä tulee hitosti kilsoja. Tietysti siihen tulee taas se seikka mukaan, että miten sitä valvotaan ja koituuko siitä taas kuluja.
     
  8. KimmoM

    KimmoM Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    No niin eli kun teitä kodin lähellä kelkkailijoita on siten useampi, jotka ajavat tämän 30 km lenkin niin jo vain on illan jälkeen aika patikolla ja seuraavana päivänä vielä lisää luukutusta ja taas lisää pattia...ja sitten vielä ihmettelette, että miksi reitit ovat niin huonossa kunnossa :eek:. Joensuusta lähteviä uria ei ole montaa ja jos kaikki ovat näitä lähiseudun ajajia niin aika mahdoton yhtälö saada urat pysymään kunnossa, niitähän saisi olla jatkuvavasti tasaamassa, ei taitaisi nykyiset uramaksut enää riittää moiseen.
    Nythän voisi ajatella asian näin eli jos tahkoat koko ajan samoja uria niin maksat siitä korkeamman hinnan kuin se joka käyttää laajempaa uraverkostoa reissuillaan. Sitten voisi palkata vaikka yhden tamppariurakoitsijan vahtimaan näitä kotikulmien uria ja ajamaan ne vaikka joka ilta läpi, mutta se maksaa, oletteko siihen valmiita ::)
     
  9. ISÄNTÄ

    ISÄNTÄ AC CrossFire6 -07

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kyllä miunkin mielestä ON hyvä juttu että sillä luvalla saa ajaa koko P-K:n alueella!! Siinä ei ole mitään vikaa. Onhan kelkkailijoita moneen lähtöön, joku saattaa ajaa kerran viikkoon vaikka 300km, ja joku taas pörrää samaista 30km pätkää 10 kertaa/viikko.

    edit: erittäin hyvin sanottu KimmoN :D
     
  10. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    eiköhän se niitä eniten käytettävia reittejä pitäs eniten hoitaakin, turha se tuolla korvessa on reittejä hyvin usein lanailla jos siellä ei ole ajajiakaan ???
     
  11. ISÄNTÄ

    ISÄNTÄ AC CrossFire6 -07

    Vs: Joensuun ympäristö

    Oikein muistin! Tästä aiheesta on sivulla 21. alkaen keskusteltu jo aikaisemmin, siellä on erittäin hyviä kirjotuksia!! Äsken luin ne taas läpi ja tulin siihen tulokseen että turhaa tää on! Mitään tää ei muuta, ainakaan parempaan! Aikaisemmin käytyjen keskustelujen jälkeen vaan "huonontunut".
     
  12. Vs: Joensuun ympäristö

    Noniin!! Nyt olisi yksi vuoden reittilupa myynnissä! Onni suosi ja voitin vuoden luvan mutta ei ole mitään käyttöä sille kun ei tuon rampin kohdalla reittejä mene. :D Ennemminkin lentolupakirja vaaditaan ;)

    No mutta voisin sen myydä 90e jos joku sellaista mielii niin pitää yv:eetä tulemaan tai mailia.

    -Jussi

    Edit. Myyty pyynti hinnalla.
     
  13. Hene123

    Hene123 Polaris FST

    Vs: Joensuun ympäristö

    ;D Itseasiassa en oo ajanu vielä kertaakaan kun loppuviikosta tulee vasta kelkka. Mutta pääosin tulen ajamaan jäällä ja ainoastaan siellä myös "luukutan".
    En tietenkään vielä voi varmaks sanoa ajanko vaan tässä lähellä vai onko intoa ajaa lieksaan asti. Toi 30km säde tuli siitä, että ajan Hammaslahti, Kiihtelysvaara, Joensuu, Hammaslahti lenkin jossa tuleee 76km ehkä kerran pariin viikkoon ja se riittää. Jos haluaa kauemmas mennä niin siitä tulee sellanen et ajetaan jonkun aikaa ja sit käännytään takasin, siinähän sitä reitin höyläämistä on enemmän kun et käyn kiekon. Ja reitillä nyt tullu mieleenkään ruveta luukuttamaan, siellä kruisataan rauhassa hyvällä uralla.

    Ei kaikkien nuorien tarvii olla tyhmiä. ;)
     
  14. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Sori OT. Allekirjoittaneella ilmoitus Myydään kelkkoja palstalla, käyhän kato.
    Hyvää alkavaa kelkkakautta kaikille!
     
  15. Vs: Joensuun ympäristö

    Miksi vedättää? No mutta kaupat sovittu ja lupa huomenna uudella omistajalla:)
     
  16. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: Joensuun ympäristö

    onko tamppari liikuskellu jo missä päin :)?
     
  17. mikkole

    mikkole Lynx enduro 2022

    Vs: Joensuun ympäristö

    ajoi keskiviikkona ylämyllyllä, mutta reitistä ei huomaa enää että olisi ajanut. :-[
     
  18. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Onko ylämyllä lumet yhtä vähissä mitä Delta-auto - Uuro välillä ? Aattelin jos sinnepäin ois sunnutaina hurauttanu. Ajelukaveri oli kartan käynyt ostassa, niin jos sitä ei enää tartteis arpoa niin paljon :)
     
  19. vilho78

    vilho78 Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    mitenhän lie reitin kunto/vesi tilanne jäällä välillä eno-joensuu?
     
  20. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tampparikuskin toive oli että levitettäs reittiä maa- sekä jääosuuksilla.
     

Suosittele tätä sivua