E-tec leipoi kiinni

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä noviisi, 13/4/09.

  1. JMN

    JMN BRB

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    No nyt kilahti mullaki e-tekki eikä ole ku vajaa tonni mittarissa. :(
     
  2. J u k k a

    J u k k a Summit 850 X

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Kyllähän sen tietää, että ei kakstahit hajula pellaa, liika laihalla ja liian vähä öljyä. Pumppaavalla ajolla kestää vähä pitempään mutta köröttely myrkkyä.
     
  3. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Minä en ymmärrä että tarvitsisi normi reittikelkalla pumppailla. Ei kukaan siedä sitä, että autolla, moottoripyörällä, ruohonleikkurilla tms. ei saisi ajaa tasakaasulla/körötellä vaan pitäisi pumppailla kaasua jottei moottori hajoa. Onko se niin ylivoimaisen vaikeaa tehdä moottorikelkkaan sellaista moottoria joka toimii ilman kikkailua? Mopollakin pystyi aikoinaan ajamaan tasakaasulla.
     
  4. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    No mutta eihän näitä oikeasti ole menny rikki, nämähän on jotaki nettijuttuja vain. ??? Kysyppä keltä vain kauppiaalta..
     
  5. JariG_

    JariG_ Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Tätä se mie olen iteki ihmetelly. Olletikki ko on hienot ruiskut ja pelit ja vehkeet. Ja kaikilla (2-T) merkeillä samat ongelmat, ei välttämättä leiko, muttei kyllä pelaakkaan.

    Täytyy tosin ottaa huomioon että nettiin päätyy huomattavasti todennäkösemmin avautumaan sellanen kelkkailija jonka 13ke uus pailakka leipo justiinsa kiinni, ku se joka tyytyväisenä pingaa pitkin maita ja mantuja. Mut silti!

    Mieki tiiän ainaki yhen kaverin (joka on ihan voorumilaisia) jolla leipasi oma ekotykki kiinni! Mut sillä varmaan kiristi tapauksen johdosta jo niin pahasti kupolia ettei ees kehannu täälä avautua ;D Jottain tuo tupisi että ruiskut mennee tukkoon ja laihialle, liekö tornihuhu vai vai?
     
  6. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    En jaksa uskoa että ne ruiskut menee tukkoon ja sen takia laihalle. Siellä on melko paine kuitenki, niin kyllä se siittimen avaa jos siitä vähänkään gaso menee läpi. Mutta jos softa menee laihalle, se ei ois uutta...
     
  7. Jkh83

    Jkh83 Sole poka tiira!!

    Vs: E-tec leipoi kiinni


    No ei se ruisku sieltä menekkään tukkoon vaan tankista sihti, on kuulemma sen verran tiheä ettei kestä olla juuri minkäänlaista roskaa.
    Näin kävi oman E-tecin kans. Sihti meni tukkoon, käväs laihalla ja leipas kii :-\
     
  8. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Naapurilla kesti viimetalvena 400km xtrim e-tecci, nyt toisella kaverilla leipo kiinni kun mittarissa 6000km.
     
  9. MXZx 440

    MXZx 440 Ski-Doo Iron Dog -19

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Kirjotelkaas muuten syitä, kun/jos saatte selville, et miks on leikannu....
     
  10. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Vika ei voi olla bensassa, kestäähän muut härvelit samalla litkulla. Liian tiheä suodatin ei voi olla syynä, korkeintaan se että ko. suodatin on suunniteltu liian pieneksi. Yleensäkin ruiskuissa on suodatin järjestelmässä, onko keneltäkään autossa ollut ongelmia muutaman tuhannen kilsan jälkeen että suodatin olisi tukossa?

    Ruisku jos se on suunniteltu järkevästi, varoittaa kuljettajaa ja pudottaa tehot alas kun polttoaineen paine laskee johtu se sitten tukoksesta tai vuodosta. Eli, niin tai näin, kaatuu ongelma suunnittelupöydälle mikä olisi ihmeellistä näinkin monen vuoden kokemusten jälkeen mitä ko. valmistajalla ruiskuista on. BRP:llä on näiden vapaa-ajanlaitteiden suunnittelu muuten todella hyvin hanskassa ja kova on ollut minullakin houkutus ostaa keltainen kelkka sen käyttöominaisuuksien vuoksi, mutta lähipiirin kokemukset ei tod. ole rohkaisseet. Jos joskus saavat nuo sähköongelmat kuriin, niin ei minun tai monen muunkaan tarvitsisi pitkään miettiä.
     
  11. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Kuulostaa aika hullulta että tankin sihti menis tukkoon? Kuinka pienet systeemit siellä oikein on?

    Tuosta pensanpaineen tunnistelusta. Ei ainakaan Catissa ole sellaista joka tunnistas että paine on laskenu ja alettas varotella kuskia. Siellä on vain simppelisti jytky pumppu joka pistää painetta kehiin ja paineentasaaja sitte säätää paineen kulloiseenki systeemiin sopivaksi. Nuo tankin "pickupit" on semmoset kämmenen kokoset lätkät (2-3 kpl) joten siinä on aika reippaasti pinta-alaa mistä imea bensaa. Pitää olla siis tyyliin lakana tankissa että ne menee tukkoon ;D Se on tietenki eri asia jos sihtiin tulee reikä ja tukos tulee letkuun/pumppuun. Mutta mikäpä sen sihdin tankissa kovin helposti hajottas?

    En kyllä jaksa uskoa huonoon bensaankaan, koska samasta tankista tankatut muut vehkeet toimii.
     
  12. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Mitenkä takuu suhtautuu näihin konejuttuihi? Syytetäänkö usein kuluttajaa että on käytetty likasta tai huonoa pensaa ja sihti menny tukkoon ja sen takia leikannu? Vielä hetki sitten harmittelin etten ostanu uutta e-tekkiä mut näyttäähä näissäki riittävän koneongelmia yhtäpaljo ku RS kanssa ;D
     
  13. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    On tää p.rkele ku ei ns.normi vehkeet kestä. . siis mitkä on tehty tavallisille kengänkuluttajille...rupee tuo RS sektori kiinnostamaan entistä enempi ku siellä vehkeet saa sentäs jotenkii kestämään omalla ajatuksella ja säädöillä. Näihin kun ei pysty muuta ku luottamaan et "tietokone"hoitaa hommansa.

    Onhan näissä takuu...mut siltikin voi mennä 1kk ajoa hukkaa ku vehkee on pajalla piipittämässä :eek:
     
  14. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Mielenkiintosta seurata keskustelua taustalta.
    Näitä on myyty 1000 ja siksi ne saa leipoa kiinni sanoo kauppias.
    Syy onki bensassa, suodattimessa, öljynsyötössä, ruiskussa vai käyttäjässä?
    Kuka uskaltaa ostaa vähä ajetun etecin takuuajan jälkeen?
    Seuraavaksi kuluttaja saa testiin 800 etecin jota kaikki oottaa kieli pitkällä. Hmm.
    Toivottavasti näihin nykykelekkoihin(kaikkiin merkkeihin) on helppo uusia ruiskusoftat kuhan pumpussa lukkee E80...
     
  15. Jkh83

    Jkh83 Sole poka tiira!!

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Tämmöistä kuulin taannoin, että tankkiin olisi jäänyt jotain mujua tehtaan/tankin valmistusvaiheessa joka pikku hiljaa irtoaa sieltä ja tukkii sihdin, mene ja tiedä sitte ???
    Oma vehe ei ilmoitellu ennen kiinni leikkaamista milläänlailla, että ny on jotain häikkää bensan syötössä tai jossain muussa.
    Takuun piikkiin konerikko kuiteski meni, mutta ajoaikaa parhaimpaan kevät aikaan turhaantu päälle kuukaus :(

    Ennen E-tekkiä on ollu pari Sdi skitkoa ja ne kyllä toimi moitteetta ;)

    Eiköhän näistä konerikoista ja muista ongelmista ole menny tarpeeksi tietoa Brp:lle että tietävät parannella vehkeitä tulevaisuudessa :)
     
  16. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Tarkoitakko pickupilla jotain lärväkkeitä tankissa, jonka läpi pensa imetään?

    RS:n sihdistä en tiedä, mutta RE-korisissa lynxeissä tankin sihti on sellainen pikkuisen letkua paksumpi muutaman sentin pitkä mulikka, minkä ympärille on kääräisty erityisen tiheä sihti. Tuon sihdin riekaleita kuuluu löytyneen kaasareiden suuttimista, jotka on tutkittu kiinni leikkaamisen jälkeen. Tottapa skiidossakin samat hilut on ::)
     
  17. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    No hyvä että sentäs takuuseen mennyt! En kyllä nää mitää tolkkua ostaa uutta kampetta tänäpäivänä, vaikka ois takuut ja kaikki. Liikkeestä ku saat kynnyksen ylite ni hinta tipahti muutamalla tonnilla.. Onhan se hienoa että on takuut, mut jos tosiaan kuukauden joutuu oottaa konerempan valmistumista parhaiden kelien aikaa ni ennemmin ostaa vaikka sen 3 tonnia halvemman takuuttoman pelin ja koko rahalla koneita varalle. Ei voi syyttää ku itteä jos rempassa kestää kauan ;D ja rahapussissa sama lopputulos ! jossei omia työtunteja ja pientä vaivaa lasketa......
     
  18. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Joo, just niitä tankin systeemejä tarkotan. Cattilassaki on kaasarimalleissa semmonen simppeli sihti vain letkun nokassa. Mutta ruiskuissa tuo bensan imeminen onki sitte totaalisen eri maailmasta verrattuna kaasareihin. Siellä on useampi semmosia "ufoja" joissa on tosiaan melko reippaasti imupinta-alaa ja ne toimii vielä silleen, että jos joku niistä "ufoista" nousee pintaan, niin se menee automaattisesti tukkoon ja bensa imetään toisista "ufoista". En oo vielä saanu kelkkaa semmoseen asentoon että ois vähääkään yskiny bensan saannin kans ;D Ja on tullu koitettua eräski kerta.

    Jatkan edelleen samalla linjalla ku aikasemminki: Eetekki on hyvä vehe - sitte ku kuluttajat on sen ensin testannu ;D

    Pannaans vielä foto noista Catin pickupeista. Uskosin että doossaki on letkun nokassa muutaki ku semmonen pikku sihti vaan?
    [​IMG]
     
  19. anssik00

    anssik00 Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    ois kyllä hienoa jos joku jaksais listailla vikoja/ mahd. vikoja miksi leiponu etecit.. siis mitä tällä topicilla tullu vastaan..
     
  20. ITP

    ITP Well-Known Member

    Vs: E-tec leipoi kiinni

    Eikös -08 RS:issä ollu jotain mujua tankissa, noin niinku tehdas asennettuna ??? :)
     

Suosittele tätä sivua