Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Tuossa ratkaisu?

    http://www.ronniesmailorder.com/eshopprod_cat_6782_product_1015386.Relocation_Bracket.htm
     
  2. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Startti maksaa Jenkeissä 280 taalaa täydellisenä, mutta harvoinhan se kokonaan hajoaa. Eli, ei se älyttömän kalliiksi tule. Itse laitoin just minuutti sitten tilauksen rapakon taakse, kun paikallinen marmori ei ole vieläkään saanut selvitettyä minulle starttireleen hintaa... Samallapa tuli tilattua muitakin nippeleitä ja uuden varihihnan.
     
  3. TapsaPZ

    TapsaPZ Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Mistä kunnon iskarit phazeriin?
     
  4. znood

    znood Guest

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Keulan kepit on ihan ok kunhan saat simmit kohilleen, mutta telastoon pitää vaihtaa jotain jämerämpää. Etupukkiin kannattaa katsoa ainakin 46mm iskaria wp:ltä tai öhläriltä ja takapukkiin semmonen kun mahtuu.

    Toki hyvä iskari ei ole oikotie onneen, vaan jo pelkältään hyvillä alustan säädöillä pelastaa paljon.
     
  5. Great Sled

    Great Sled Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Nyt täytyy itsekin liittyä kuoroon, nimittäin sain lisäpuhaltimen takuuna. En tosin Oulusta vaan vähän pohjoisempaa. Näköjään asiat voidaan hoitaa kahdella tavalla... Saapa nähdä, onko tuolla jotain vaikutusta.
     
  6. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Myyjä voi antaa "takuuna" mitä huvittaa, sehän on myyjän omasta pussista pois jonka myyjä laskee kannattavaksi pidemmällä aikavälillä. Se ei silti tarkoita että ko. osa olisi valmistajan tai maahantuojan takuun piirissä. Se on kuitenkin se mikä velvoittaa jälleenmyyjiä vähimmäistasoon.
     
  7. Great Sled

    Great Sled Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Tässä tapauksessa myyjäliike ei antanut mitään vedoten maahantuojan kantaan. Toinen merkkiliike sen sijaan hoiti homman nimenomaan takuuna, eikä varmasti maksa siitä itse mitään. Eihän siinä olisi muuten mitään järkeä.
     
  8. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Jos maahantuoja ei jotain osaa pidä takuuhommana niin ei silloin yksikään myyjä sitä osaa itselleen takuuseen saa. Myyjä voi antaa omasta pussistaan ajatellen jos sijoitan tähän 150 e niin ehkä tämä kaveri tulee liikkeeseen jatkossakin. Vähän ku sisäänheittotuote.
     
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    [Ei phazerin takuuasioihin liittyen]On tullut törmättyä myyjän saamattomuuteen eli ei olla kysytty kuin yhden ainoan kerran joskus vuosi-kaksi sitten mitenhän olisi takuuna tämmöinen ja vastaus ei tule, homma muuttunut vuoden aikana mutta uudelleen ei olla kysytty kun on hyvässä muistissa että ei korvattu takuuasiana.
     
  10. Great Sled

    Great Sled Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Näinkin voi olla. Omassa casessani kysyin keväällä ja nyt vuoden lopussa ja vastaus sama, ei tule eikä kukaan koskaan ole saanutkaan. Soitti siis maahantuojalle. Toinen liike sitten hoitaa asian rutiinisti. Maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa...
     
  11. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Tuo fx:n flekti on jo valmistajan toimesta nimetty lisävarusteeksi,joten se ei todellakaan kuulu takuuseen millään lailla.
    Eli asia on juuri niinkuin JRT sanoi.
     
  12. Great Sled

    Great Sled Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Näin se menee. Ehkäpä tämän pohjoisemman merkkiliikkeen sana painoi enemmän, kun puhaltimia on asenneltu TAKUUNA useisiin safarikäytössä oleviin Phazereihin. Eli heille tuttu juttu.
     
  13. tollo

    tollo Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ja taas itselle vastaus...Startin saa kuin saakin pois muuta purkamatta...Aika helevetin ahas oli muljauttaa pois, mutta tulee...Eli siis startti oli käsissä ja siihen loppui oma osaaminen :eek: Startti annettu autosähkö spesialistille. Jahka saisi parsittua sen vielä kasaan. Oli "käämit" kärähtäneet/kyrvähtäneet? Lie ottanut itteensä julmasta sahaamisesta?
    Soittelinkin mr. Yamaha-huollolle ja kyselin apua huonoon kylmäkäynnistymiseen. Tarjosivat päivityspakettia. Paketti sisältää uuden boksin (erillainen polttoainekartta/ syöttö kylmäkäynnistyksen yhteydessä), puolipuristimen jousen ja venttiilikopan tiivisteen. Hinta 419€. Halpaa kuin voi :p

    Tiedä sitten mitä tässä tekee. No täytyy palata kelkka-asioihin vk-lopun jälkeen.

    -Antti-
     
  14. antsu

    antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Oliko hinta asennettuna vai pelkät osat?
     
  15. tollo

    tollo Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Pelkät osat.
     
  16. tollo

    tollo Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ja sitten kysymys. Kun tuossa oli toisessa ketjusssa höpinää nytron ajettavuuden parantamisesta. Niin oli mainintaa näistä pallonivel/ olkavarsien (ei oikea nimike, mutta eiköhän tiedetä mitä tarkoitan?) sorvauksesta. Onkos kukaan tehnyt samaa temppu phazuun? Kannattaako sorvata?
     
  17. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    tuli käytyä hakeen öljynpaine anturi auto varaosaliikkeestä ja laitettua paikalleen mut mitenkäs se arvo homma niissä menee ku phazerin omassa oli 0,20 ja uudessa oli 0,60 meinaako se sitä vain et öljy valo syttyy korkeammala paineella ku vanhala anturilla?

    Ite kans koitin pyöritellä tuota starttia pois sieltä rungonvälistä mut en onnistunu saamaan sitä pois sieltä.

    Itellä on ilmeisesti siinä releessä vika ku ei ala starttaamaan ku kokeilin käynistää niin ei sanonu mitään vaik avaimesta käänsi ja sit lämmitin kuumailma puhaltimella relettä niin johan alko pelittään.

    Eikös se juuri ole se sartin rele johon menee 2 paksua johtoa jotka siinä möykyssä pienilä pulteila??
     
  18. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ei se toimi tolla 0.60 anturilla, liian herkkä. Phazeri sammuu samantien kun öljynpaine laskee liian matalaksi, ei varoittele millään valolla tietääkseni siitä, joku vikakoodi taitaa tulla sitten sammuessa. Eli vakio anturilla se sammuu kun arvo laskee tuonne 0.2bar, nyt se sammuu jo 0.6bar joka on aivan liian aikaisin. Jossakin vanhassa toyotassa oli sellasta anturia missä oli sama kierre ja tuo sama 0.2 arvo kuin alkuperäisessä anturissa, ammattitaitoinen varaosamyyjä kyllä kattelee sellasen nopeasti.
     
  19. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Eipä maksa vaivaa kun pasuunassa ei ole sitä samaa oiretta kuin Nytrossa.
     
  20. Foxxman

    Foxxman Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Onko muilla phazer kuskeilla moitteita ohjauksen raskaudesta? Voiko ohjaamista keventää mitenkään? Onko ohjauksessa kuluvia osia jotka pitää vaihtaa? Ohjekirja neuvoo voitelemaan ohjausta 4000km välein.
     

Suosittele tätä sivua