Arctic-Cat 2012

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Bearcat-97, 4/1/11.

  1. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Niitä ilmataskuja vissiin sitä tehen ilmestyy sinne tankkiin ko kelkka liikkuu.. ;D Ei oo olliu merkitystä miten tankkaa. Parhaillaan jonku neljä viis kertaa painellu perää yhelle tankkaukselle, aina sinne vähän meni painelun jälkeen. Jonku kerran tankannu niin että en oo painellu ollenkaan ja ihan samalla tavalla alakaa vilkuttaan fuelia jo viimestään 50km jälkeen. Kertaakaan ei ole vielä menny yli 30litraa ainetta tankkiin..

    Mutta joo, eipä sinällään haittaa ko se on se vajaa tankillinen per päivä mitä menee ja kohan vähä paäivä jatkuu niin sitte se on se tankillinen per päivä. 10litran varakannun ko pitää tarakalla niin pääsee m,etästä pois jos sattuu loppumaan. ;D
     
  2. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mun kokemukset niin Jaguar Z1sen kuin tämän XF 1100 sen kanssa tuossa pensamittariasiassa menevät täsmälleen samoin eli mittari toimii ihan normaalisti, ajomatkaa täydellä tankilla on +/-220 km, "tolpat" loppuvat noin puolitankissa ja alkaa LOW FUEL välkkymään. Tällä tiedolla ajaa vielä 70 -100 km ja lopulta tuo LOW FUEL palaa koko ajan. Siis nou probleemia mulla.

    Bytheway minä reklamoisin myyjää ja veisin huoltoon moisen turhan bensahälärin ilmaantuessa. edellisestä -- siis Jaguaaristakin meni vaihtoon mittari reilun 500 km jälkeen, se tosin pimeni täysin. Mitä näitä vikoja uusissa kelkoissa alkaa murehtiin , vie korjuulle esim. normaalin huollon yhteydessä...
     
  3. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mihin näissä uus koppasissa tungetaan vararemmi?
     
  4. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Empä löytänyt itekkään sille mitään järkipaikkaa niin laitoin sitten sen takalaukkuun. Samaten työkalut putos itsestään astinlaudalle kesken ajon tässä yksi kerta niin nekin löysi tiensä takalaukkuun..
     
  5. janota

    janota AC M8 SP -13

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Jakkaranalla on soppeli kolo remelille.. työkaluja sinne ei kannate laittaa net oksentaa ittesä pihalle!!
     
  6. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: Arctic-Cat 2012

    weerala paljon menee bensaa sataselle
     
  7. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Hyvä kysymys... nimittäin tuli paljon oppia viikonvaihteen Tunturirallista. Mulla oli sisäänajovauhdista 500 km keskikulutus"käsitys" 17-18 ltr satasella. Tässä vaihteluväliä aiheuttaa kuinka syvälle tankkiin tuon pistoolin noka työntää ja liruttaa täyteen. Noo, perjantaina suoraan eka huollosta Napapiirin Shellillä tankkasin "puolihuolimattomasti" täyteen enkä lirutellut sen enempiä. Ajoin reippaasti Mäntyvaaraan ja sieltä takaisin, poijjat tankkasivat vehkeensä Napapiirin Nesteellä kun suunnattiin Hankikoskelle. Kyselin tulevia kilsoja ja arviot olivat 70 km hujakoilla. Laskin että 150 km edestakaisin ja tuo Mäntyvaaran keikka about 20 km että 170 km pitäis reilusti riittää 40 ltr ( huom. 18 ltr/100 km = 36 ltr/200 km eli marginaalia jäisi 50 km ainakin ).

    Katin kontit, tripin nollasin napiksella ja matkaa mutkin Hanhikoskelle ja takaisin tuli 144 km. BENSA LOPPU 2 km ennen NAPAPIIRIÄ !! :-[ Häpeän tunne oli valtava :-[ :-[ Siis täydellä tankilla matkaa tuli n. 170 km. Tämä olisi huolestuttavaa ellei....

    ajoimme todella reippaasti, sanoisinko että lujaa. Pitkiä pätkiä välillä urku auki ja yleisestikin lähes täysillä. Kokemus on nyt siis se , että 1100 maistuu soppa jos sitä antaa. Tosin pintakaasullakin kerkiää hyvin ja silloin kulutus on jo asiallinen.

    Jotain outoa kuitenkin tuossa on nimittäin kun sitten tietty toisella kelkalla hakemaan bensaa... ostin 5 ltr jerryn ja kaadoin sen kokonaan tankkiin ja ajoin sitten traileriin. lauantaiksi lähdimme Rukalle ja suoraan siellä tankille, en saanut tankkiin menemään kuin 31.7 ltr... siis noin 36 ltr meni tuossa tankkiin. Nyt sitten ihmettelen että onkohan tuossa sittenkään 40 ltr tankki vai pitääkö sitä todellakin liruttaa ja ravistaa ja liruttaa että sinne todellakin saa menemään sen 40 ltr. ??? ???

    Kun tankin korkista kurkkaa sisään näkee siinä semmoiset vaaleta lerpakkeet---- ilmeisesti ovat jonkinsortin loiskumisenestolevyjä--- vai mitä muut tuumii. Tällöin tulee tosiaan olla tarkkana että tankki todellakin täyttyy jos on niin pölijä ettei aina tankkaa kun mahdollista ::)
     
  8. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Juu jotain loiskumisen tasottimia ne lerpakkeet taitaa olla. Samaten tuon tankkauksen yhteydessä kun perää painelee ja lirutteleen saa täyteen vielä menemään toisinaan sen 4 litraa mitä sulla tais tuosta jäädä uupumaan...

    Mites muuten onko sulla maton harput alkanut taipumaan? Mulla ne tasaiset osat alkaa pikkuhiljaa osoittelemaan taakse päin ja meinasivat catin liikkeessä laittaa asiasta maahantuojalle että mitä ovat mieltä...
     
  9. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    nyt on 1000 km ajettu, kattelin sunnuntaina juurikin alustaa.... matossa en havainnut kerrassaan mitään mitään. tässä XFässä on 38 mm korkea onko sulla 44 mm vaiko peräti yli 50 mm kun on tuo M-versio? Sen huomasin että takimmaiset mitkähänlieneeviputangot semmoiset V-kulmaiset näyttää pohjaavan juurikin mattoon sillä niistä on tasaisesti hinkkaantunut valkoinen maali pois. Näyttää siis siltä että nuo kilkkaavat mattoon sisäpuolelta . Osumakohta on juurikin siinä maton metallisissa kiinnitysklipseissä. En tiedä onkohan tuo terveellistä pitemmän päälle ???

    Säädin kaiken varalta telaston etupukkia sen pari napsua kiriämmälle ja pumppasin taas pari litraa ;D ilmaa takaiskariin, Nyt ois 110 Psiitä siinä....

    Sain ne Powderit alle ja onhan se mahtava yleissuksi. Nyt voi luottaa aivan 100% että kelkka kyllä kääntyy ja toimi/käyttäytyy loogisesti aivan mun ajolle kaikilla osa-alueilla. Ohjaus ei muuttunut yhtään raskaammaksi, ainut tietty on semmoinen ihan tiukka lusikkamutka niin siinä saa kääntää tosissaan ja vauhtia ei paljon pääälle 30 voi olla. Mutta tuo ohjauksen tarkkuus on niin hyvä kuin se mun käsityksen mukaan voi ollakaan.
     
  10. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Juu sori, tuli puhas ajatuskatkos.. Muistin että sullakin M-sarjalainen joten vedetään pahat puheet pois ;D
     
  11. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mulla ei oo nyt kämpillä sitä lappua missä oli nuo tekniset tiedot, mutta eikös tankin vetoisuus ollu 37l ja actual vetoisuus n. 35l (actualhan pitäis olla se mitä se oikeasti on?), vai muistankohan ihan väärin?
     
  12. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    luen just Specifications- lappua,, Gas Tank Capacity ( Actual ) 39,4 l ja Gas Tank Capasity ( Rated ) 35,6 l. Siis toden totta pensiiniä mahtuu tuohon vehkeeseen jotain 36 - 39 litran seutuville eli juurikin selvisi syy miksi se löpötti loppu ! Eihän siellä ollutkaan mitään 40 litraa ::) kun loppu kesken. Siispä tarinan opetus on että maximiajomatka täydellä tankilla sillai siististi ajaen perusolosuhteissa on 200 km !! Näin se Siperia-- eiku Rovaniemi -- opettaa :D
     
  13. BigDaadyJ

    BigDaadyJ F6 -07 / Z1 -07 / 800 Assault -11

    Vs: Arctic-Cat 2012

    http://www.bizjournals.com/twincities/news/2012/01/31/arctic-cat-snowmobile-recalls.html
     
  14. Jaz

    Jaz summa 800rtek

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Onhan se mukavaa, että mämmi
    kattilaki palaa pohojaan....DDDDDDD
     
  15. jarkkoloh

    jarkkoloh Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    ??
     
  16. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Liekköhän tämä koskee sitä samaa ohjausvarren mutteria mikä on kehoitettu kirimään jo aikoja sitte??
     
  17. BigDaadyJ

    BigDaadyJ F6 -07 / Z1 -07 / 800 Assault -11

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Juu sama mutteri.
     
  18. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Omaani tehtiin nyt Tunturirallin alle Tarvikekeskuksessa 500 km eka huolto, myös tämä tarkistettiin-- ei ollut mitään probleemia, kaikki muutoinkin tuntuu siltä,että tehdas-maahantuoja-piirimyyjä paketti kantaa vastuuta uuden laitteen markkinoille tuloon. Tavallaan on huojentavaa a) se että löytyy jotain nimittäin pahempi olisi jos ei mitään löytyisi vaan jäisi "Piiloon" b) selvästi ilmoitetaan että korjataan c) tärkeysjärjestyksessä toimitaan esim. yksilöidysti pakkivikaiset kelkat pajotetaan ja kysytään että toimiiko sulla edes jotenkin ja pärjäätkö .... d) tässä pakkivika-asiassa tunnustetaan että vika on "paha" eikä lähdetäkään tuomaan keskeneräisiä välimallin korjausratkaisuja uudestaan kelkkailijoiden harmiksi vaan yritetään rakentaan kerralla toimiva uusi pakkiratkaisu jne. jne.

    Oon ostanut uusia autojakin, joskus kauan kauan sitten, ja niiden takuissa on saanut oiekin kättä vääntää ja jäänyt joskus hopialle :( mutta Sumeko/ Arctic Cat piirimyyjät tuntuvat kantavan uusien takuissa hienosti vastuunsa enkä minä ainakaan ole kokenut vastamussutuksia ollenkaan :)

    ps. mullakin on se pakkivika mutta lievä sellainen eli pakilta ei kytkeyde eteenpäin-"vaihteelle" ennen kuin nytkäyttää kelkkaa eteenpäin. Mutta ei huoleta pätkääkään kun on kesä tulossa ja on aikaa vaihdattaa pakkisysteemi ja ottaa sitten vaikka patiolla pari bisseä 8)
     
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Hieno homma jos kerran takuut pelaa!
     
  20. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Minä taas ostan parikymmentä uutta autoa vuodessa ja paremmin niissä kaikki takuut toimii.

    Tein reklamaation siitä kun HCR mallissa matto vastaa etujäähyyn ja kääntää maton harppuja sekä rikkoo niitä. Arcticatin vastine aiheeseen oli että koska kyseessä ei ole normi kelkka vaan HillClimbRACER niin se on ihan normaalia.. Eli ajellaas tää kevät ja katotaan mitä matosta jää ja tapellaan kesällä ku joutaa kelkkaa seisottaa
     

Suosittele tätä sivua