Yamaha SXViper

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä viperi, 15/3/06.

  1. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    foorumin VTV suattais antaa vinkkejä, sillä kun aikanaan oli Benderin putket viperissä. Totallyamahan foorumi voi jelppiä myös, siellä on aika paljon jamaha-tietoa.
     
  2. Zeane

    Zeane Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Totallyamahan sivuilta löytykin kaikki suuttimien koosta ja niiden asennus/säätö ohjeet. Kiitoksia ;D
     
  3. JSL

    JSL V-Max 600 "Mountain 144", V-Max SX 700 Triple

    Vs: Yamaha SXViper

    Hei kuulkaas viperi miehet, onkohan viperissä pitemmät etusuksen olkatapit kuin v-max/sxr/srx?? Voiskohan joku mitata omasta kelkastaan vaikka sen pitkittäis tukivarren holkin pituuden, sen mihin olkatappi/suksi tulee kiinni.. tai jos jollain ois antaa olkatapin mittoja.. ::)

    Jouni
     
  4. Vs: Yamaha SXViper

    On eri mittaiset. En vaan kyllä äkkiseltään muista että kummassa oli pidemmät ???
     
  5. JSL

    JSL V-Max 600 "Mountain 144", V-Max SX 700 Triple

    Vs: Yamaha SXViper

    Mjoo sepä tässä kiinnostaiskin että jos viperissä tai muissa lyhytjoustosissa olis pidemmät olkatapit niin onnistuisi tuo keulan korotus yamahan omilla osilla ettei tarttis rueta sorvailemaan.. Niin ja olkatapilla jos korottaa niin maavara kasvaa myös tukivarsien alla eikä mene kaikki ohjauskulmat uusiksi.. ::) Jokuhan taisi foorumilla tehdä vanhaan lynxiin uudet olkatapit ja niillä nosti n.5cm.. ::) Jos jollain ois antaa mittoja...
     
  6. Zeane

    Zeane Member

    Vs: Yamaha SXViper

    neuvokaas nyt tyhmää. yritin tuossa ypvs:ssiä säätää, mutta se töpseli siellä oikealla puolella mihin se virta pitäisi syöttää niin siitä ei tapahdu mitään. nimimerkillä sähkötyö ei ole erikoisuuteni :D
     
  7. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: Yamaha SXViper

    Kysyppä nitrolta http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=45340.msg777298#msg777298
     
  8. Yamacatti

    Yamacatti Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Olisit sammuttanu koneen, vaikka imulla niin säätimet olisi menneet aukiasentoon. Voi olla, että poltit ypvs:n ohjauksen boksista jos tuurilla kokeilit kytkentöjä.
     
  9. -J-

    -J- Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    No niin viperin miehet,nyt olis myytävänä tarvikkeita osiossa viperin tehoputket (bender) . 3kpl putkia,änkkäri ja muut tarvittavat hilavitkuttimet :p Aattelin vaan että jos n.20-? lisäheppaa kiinnostas ;D ;D ;D
     
  10. SRMK

    SRMK ET 340 Professional '86

    Vs: Yamaha SXViper

    Tiedonkeruu alkakoon, kun en haulla oikein löytäny. Ilmeisesti molemmissa on Proaction alusta, mutta Mountain 365 pitkä?
    Sveduissa on muutama mountain myynnissä ja kaikki 51 harjalla, onko ne tullu vakiona tuolla matolla?

    Mountaineissa ei ilmeisesti ole ainakaan vakiona pakkia eikä sähköstarttia, onko saanu lisävarusteena? Minkämoinen operaatio olis asentaa pakki jälkikäteen?
    Etupukit näistä ilmeisesti pitää vahvistella jos ei niin oo jo tehty. Sitten monien korvaan legendaarinen kysymys: Pitääkö vaihdella suuttimia tai tehdä
    jotain muita säätöjä, jos tänään on -20 astetta ja huomenna vaikka -2? Mä en tiedä näistä kaasaripeleistä hevon pyllyä, enkä kakstahdeista juuri muutenkaan.

    Kunhan sais tuon oman myytyä, niin alan metästää jotain 00-03 Viperiä ihan tosissaan!
     
  11. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Mountain Viperit on tullu joo tuolla matolla.

    Etupukit on pätkämallissa W-muotosia ja mountainissa H-muotosia, mountainien pukeissa ei ole ongelmia, pätkämallien pukit sen sijaan kaipaa vahvistusta.

    Mulla ainaki pelas kelissä ku kelissä Viperi ilman suutinjumppaa. Suosittelen lämpimästi hommaamaan triplaputket, ne herättää jamahan kolmimukiset eloon.

    Raideväli on tainnu olla Mountainissa kapiampi kuten umpisvehkeissä yleensäkin reittimalleihin verrattuna.
     
  12. SRMK

    SRMK ET 340 Professional '86

    Vs: Yamaha SXViper

    Kiitos valaistuksesta!

    Mites jäähdytysosasto, riittääkö mountainin jäähdytys ihan hyvin järvenselille ja reiteille? Onko ylipäätään mitään eroa pätkään siinä osastossa.
    Mitenhän tuo pakkihomma, tai siis sen jälkikäteen asentaminen?
     
  13. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Kyllä sitä saa varautua lunta nakkelemaan astinlaudoille, karkeat matot ei kovilla keleillä paljoa lunta nakkele jäähyille. Pätkässä ei tainnu olla tunnelin takaosassa syyläriä poikittain jos oikein muistan, mountainissa saatto olla. Räjäytyskuvista selviää.

    Pakin saa varmaa helpoiten jos hommaa jostain purkukelkasta heebelit. Tuo Viper on rungon tekniikalta ja voimansiirrolta ihan samanlainen ku kaikki 97-03 2-tahtijammut joissa on proaction-jousitus, eli voimansiirto on ihan sama jne. Pieniä eroja olkatappien kulmissa, raideleveyksissä, välityksissä jne. Oikeastaan ainoa ero rungon puolella on keulan tukivarret, ne ei passaa Viperistä ristiin muitten kans. Sitte ku löydät omas niin YPVS:t kannattaa huoltaa ettei jumitu.

    Samalla ku vaihat pakkisysteemin voi napata vetoakselin irti ja prässätä läpivetävät paikalleen.

    Suuttimista vielä, jos löydät triplaputket ota selvää mitkä suuttimet niitten putkien kans pitää olla.
     
  14. -J-

    -J- Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Kaveri oli tilannut uudet Benderin triplaputket viperiin suuttimien kera ja uudet suuttimet oli pienemmät kuin vakiot :eek:. Kun itse taas ostin ruotsista samanmoiset putket niin kaveri sanoi että vakio suuttimilla pelaa loistavasti. Hänellä oli ollu ne 4 talvea eikä ollu ongelmia....
     
  15. ITP

    ITP Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Taitaa olla nuita mountaini vipereitä harvassa? suomessa siis.
     
  16. SRMK

    SRMK ET 340 Professional '86

    Vs: Yamaha SXViper

    Eipä niitä liikaa näy olevan, ruotsista se on varmaan haettava sitten kun aika koittaa.
    Vois jopa laivata jenkeistä jonkun huippuyksilön ???
     
  17. etotto

    etotto Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    mulla on -04 rekisteröity pätkä Viper ja siinä on lisäjäähy telatunnelin päässä, kun on kattellu noita myynti ilmotuksia niin onko siinä -04 :ssa jo käyttö kytkimet (esim lämmittimet) samat kun rx:ssä, kun ne on keinutkytkimet sarvissa , eikös vanhemmissa ole kytkimet paneleissa
     
  18. Zeane

    Zeane Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Nyt se yamaha sen teki, tai oikeastaan itse aiheutettua. Hypystä alastulo niin etujousituksen pukki repesi rungosta irti. Eihän se ollu ku muutamalla popparilla kiinni niin menee nyt vähän remontinkorjuun puolelle :mad: noh tilailin ebaysta osia niin kattoo millon nekin tulee niin pääsee alottaa hommat.
     
  19. viper123

    viper123 Yamaha SXViper

    Vs: Yamaha SXViper

    hoilaata. en löytäny niitä vikavalo juttuja netistä niin mitähän lie ku viperi 7x vilkuttaa valoa suht nopeeta ja tauko ja taas sama....

    historiaa vähän lopputalvesta: tuhosin 2x gatesin extreme hihnaa ennenku hokasin et pentele, mullahan on yks moottorin kumityynyn kiinnike puoliks irti. samalla huomasin että onpa isot äänet. ja lähemmin ku alko tarkkaileen niin pakoputkessa oli joku 4cm halkasialtaan oleva reikä + piiitkä halkeema(mietin jo alkutalvesta että vuotaakohan mulla putki mut se jäi siihen mietteeseen). sitten samalla ku laittelin talvitelille ku en jaksanu enää alkaa hihnaa ostaan ja työstään sen kumin kiinnikettä niin hokasin pakoaukon säädintä irroittaessa et onpa kermanen sääjin. katoin vain 2 säädintä ja toinen oli vain kermanen.
    Ja tosiaan söi ennen isojen äänien huomaamista noin 150-200km matkalla noin 2-3l öljyä.

    Eli ainakin on kansipahvi(e)n vaihto. mutta voiko tuo vikavalo tarkottaa sit jottain muuta ?
     
  20. sx viper

    sx viper Well-Known Member

    Vs: Yamaha SXViper

    Tuolta löytyy vikakoodit: http://www.totallyamaha.com/snowmobiles/aaTECH/codes/Viper%20Codes.htm
     

Suosittele tätä sivua