G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. Omppu68

    Omppu68 Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Jopa Sawolaisen lukemana vaikutti ymmärrettävältä ;) Lähinnä juuri mietin tuota jousta & esijännitystä miten tuo pitää tehdä. Pitääkö naru kelata kokonaan sisään ja sitten vasta vetää ulos kojelautaan asti. No kokeilemaan vaan siinä sen näkee, kiitoksia!
     
  2. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet

    No nyt on 9 laakeria telastoon vaihdettu ja takajousta vähän kiristetty ja koeajo ajettu. Jokin jännä siritys kuuluu ajaessa. Tulee varmaan jostain voimansiirrosta kun loppuu ku painaa jarrulla maton pysähdyksiin. Voiskohan olla ketjut löysällä? Pitää katsoa ennen seuraavaa pitempää reissua.
     
  3. artsi94

    artsi94 RX-1 144" sc-3

    Vs: G-typet

    Jos iskarit pohjailee, niin ongelma ei kyllä korjaannu jousia kiristämällä, koska sieltä iskarista on todennäköisesti kaasut/öljyt karannu tai sit vaan öljyt menny huonoksi...
    Viet ne iskarit ammattilaiselle huoltoon niin ajo-ominaisuudet paranee huomattavasti ;)
     
  4. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet

    No ei niillä oo kauheesti ajettu viime huollon jälkeen, mutta aikaa on kyllä kulunut toista vuotta. Ohjekirja vaan neuvoo kiristämään jousia 2-päällä ajettaessa. Mutta pitänee käyttää huollossa ennen pääsiäisajeluja.
     
  5. vesahalttu

    vesahalttu Well-Known Member

    Vs: G-typet

    eikös jousella säädetä ajokokorkeus ja myös joustavuus mukavuus, iskunvaimentimilla säädetään vain iskunvaimennusta nimensä mukaisesti. eli kuin nopeesti mennään kohti pohjaa / noustaan sieltä ylös.
     
  6. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Nää on mulle uusia asioita ku ei aiemmissa kelkoissa ollu mitään tuommoisia säätöjä, ei edes huollettavia iskareita. Tää on niin uudenkarhea tämä -98 vuosimalli ;D
     
  7. vesahalttu

    vesahalttu Well-Known Member

    Vs: G-typet

    käyttöohjeessa sivulla 46 näyttää olevan ne vakio asetukset. ja tosiaan takajouselle on siinä se säätö missä pitäisi olla. lukee asento 3 mitä se sitten tarkoittaakin.
    eli jousen esijännityksellä voidaan säätää jonkin verran jäykkyyttä joka varsinkin kaksi päällä ajettaessa pitäisi vaikuttaa.
     
  8. Omppu68

    Omppu68 Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Kasassa on ja paikoillaankin jo, Rotax lauloi muutaman kilometrin jäällä päästyään vihdoinkin taas liikenteeseen. Edelleenkin tekisi mieli viedä saunan taakse se insinööri, jonka idea oli laittaa se käynnistintä pitävän pannan ruuvi alaviistoon koneen alle. Lukkomutterilla tottakai, eikä niin että panta pitäisi siitä kiinni. Kasasin pidemmällä pultilla & normimutterilla, meni paikoilleen ongelmitta.
     
  9. maukebsp

    maukebsp Lynx R 8

    Vs: G-typet

    Voi ei. Tänään piti mennä pilikille merelle ja tehtiin rekiki perään kauhialla kiireellä että saa puita sun muuta mukaan, aurinko paisteli ja keli mitä hienoin. no päästiin 1km ja leikkas kone pikkuvauhista kiinni. ooteltiin ja uuestaan käyntiin. jatkettiin ja leikkas uuestaan. taas ooteltiin ja hirmu nykkimisen jälkeen taas käyntiin ja menoks taas jumitti ja niin pahasti et nippanapa pyöri kone, pakko siis lähtiä kävellen jatkaan. no ei tullu kalaa mutta keli oli komia.tulipa sitte käveltyä kelekalle ko oli puut sielä. ja kas kummaa kovalla nytkeellä taas käyntiin. otin varmanpäälle ja ajoin ryyppy päällä ettei enää sahais kiinni. niin vain nuotioitiin ja nautittiin . nii ja yhelläpytyllä ryyppy silmässä vielä kotia, on ne vain mahtavia vehkehiä :D Varmaan joutuu ekan remontin tekeen nyt kesällä. niin ja leikko sentakia ko hiljaa ajettiin kolmen kuormalla kovaa jälkeä ja on johto poikki lämpövalolta nii siitähän se.
     
  10. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Tässä on jo ollut ajamisen makua.
     
  11. vesahalttu

    vesahalttu Well-Known Member

    Vs: G-typet

    omassa ne jousisäädöt takaa oli alimmassa/löysimässä asennossa kokeilin piruuttani jäykimpään asentoon ni johan pomppas, pellolla mentiin pitkän matkaa matalalentoa kun meni vähän jämyksi telasto, eli säätö ainakin pelaa. ja varmaan 2 päällä ajettaessa 3-4 asennot ne parhaat riippuen toki vähän kuskin ja kyytiläisenkin painoista.
     
  12. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet öljynkulutus

    Paljonkohan tuon 600 rotaxin pitäis saada 2-tahtiöljyä? Oon vähän ihmetellyt vähäistä öljynkulutusta Yamahaan verrattuna. Nyt tankkasin tankit ihan täyteen ja ajoin reilun 50 km lenkin. Bensaa meni todennäköisesti jotain 12 litraa, mutta öljyä vain 1 desi. Aika vähän. Laitoin varalta öljyä bensan sekaan. Mistä sitä oikein säädetään?
     
  13. vexu

    vexu Lynx RAVE 740 Big Pipe X RCG edition

    Vs: G-typet öljynkulutus

    Säätö on pumpun päässä.
    Kaasusta painetaan löysät pois, kuitenkin niin ettei luistit vielä nouse. Pumpun vivussa on merkki ja sille on vastamerkki, nämä pitäisi olla nyt kohdakkain.
     
  14. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Joo eli kaikki TE jolla on suunnanvaihtajalla oleva g-type. huomioikaa aika ajoin tuo öljyn vaihto sekä sen "käpälän" säätö. varsinkin ku puratta ketjukoteloa, vaihatte mattua etc. ARVATKAA kellä on on pakiton ja etuton kelkka? meitillä, vaan älkääs hättäilkö ESLA on vieressä jihuu. :p
     
  15. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: G-typet

    miten porukalla on kestäny nuo milleniumin vakio wp:t? elikkä pikkurunkoset, ite huollatin koko kiekan ja reipas 100km ja takapukki tuntuu olevan moro... hetikään ku ottaa vähänkää reilumpaa pattia vastaan heittäytyy veltoksi, siistillä ajolla menee. onkohan huoltajalla tullu kämmi?
     
  16. rieban

    rieban sxr 700-01

    Vs: G-typet

    Ei se mullakaan hurraita huudata tuo 670X-00 takapukiniskari,pohjailee jatkuvasti
    vaikka vasta huollettu.Verrattuna entiseen MM700 97 Öhlins alustaan on mukavampi,vaan ei kestä samalla tapaa ajaa ojan vastapenkkaan.alkaa ojat pelottaa,vaikka jousitus pitäis ola lynen paras puoli.
     
  17. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: G-typet

    no tuoki kestää hetken sitä pattia ja sitte se on moro. liekkö pikku wp:n ominaisuus
     
  18. Kaapo65

    Kaapo65 Renegeizzz

    Vs: G-typet

    No onhan tuo vähän lösön oloinen olemassaan tuo peräpää. Makaa aika alhaalla ja joustovara aika olematon. Onkohan tuohon ´ryhdikkyyteen´ mitään keinoa? Jämympi iskari/jousi ?
     
  19. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Net iskarit alustassa on melko "hepposia" vakiona. Mullaki oli mehut, ilmat ja veet sekasin sisällä, otin ja vaihoin HPG:n iskareihin arvaatteko ett nyt on hyvä alusta. Paras ja varmin konsti on että alkuperäiset kuikkaan ja uudet/käyttetyt/lainatut paikaleen.
     
  20. AsA85

    AsA85 Lynx g-type 600 -97

    Vs: G-typet

    Mitähän tuo käpälän säätö tarkoittaa ::)
    Itellä menny kaks alaratasta tuosta pakillisesta halki omien käyttäjä virheiden takia.
    Toisella kerralla jumi jotenkin pakki päälle ja eteenpäin yritettäessä poks ja ratas kahtia :p
     

Suosittele tätä sivua