2016

Keskustelun 'FHS' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 30/7/15.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Nonni,

  Olisko NYT sopiva aika puhua kauden 2016 TAPAHTUMISTA.

  Se on näköjään niin, että yksyllättäen tästä tuohusta onki tullu kiinnostavaa ja meille on tarjoutunut tilaisuuksia järjestää jopa useita tapahtumia ja vähän siellä sun täällä. Ensimmäinen kysymys on, että onko porukalla intoa useampaan tapahtumaan, vai keskitetäänkö voimat yhteen isompaan eventtiin!?
   
 2. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Vs: 2016

  Minusta useampi tapahtuma olisi hyvä, perustelut on tähän ihan aika kysymys kun se "toinen" kelkkareissu voi sattua olemaan samaan aikaan jolloin olisi hyvä olla useampi tapahtuma hieman eri aikaan vaikka muutaman viikon välillä vaikka.
  Radoista voisi tehdä myös erilaisia, joku tykkää hypätä isosta hyppyristä kun toinen tykkää ajaa / kiivetä jyrkkää rinnettä ylös. Tällöin saataisi erilaisille kuskeille/kelkoille myös eroavaisuuksia ja tiukempaa kilpailua.

  Alkuperäisestä kysymyksestä poiketen myös alle 600cc-luokka varmaan varmaan hyvä lisäys, vaikka min.345 maton pituudella jolloin ei ihan pätkillä pääsisi ajamaan ja mikä varmasti näkyisi osallistuja määrässä positiivisenä asiana.
   
 3. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Vs: 2016

  Useampi tapahtuma ehdottomasti, kaksiki olis kova sana, saattaisi jopa toiseen ehtiä?? Iso hyppyri olis aina plussaa ;D
   
 4. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  Joo,

  Mie nyt elokuun aikana junailen tätä hommaa. Paikkoja on tarjolla vissiin viis, joiden väliltä pitäis päättää että mitä tehään. Mutta vielä ei ole sen kummempia lyöty lukkoon. Toivotaan että messuilla ollaan tämänki asian suhteen jonku verran viisaampia.
   
 5. tieto

  tieto boondocker

  Vs: 2016

  Ei oo koskaa liikaa.!! :-D
   
 6. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Vs: 2016

  Aikataulullisesti ois lysti ku tapahtumat ois aikaisemmin, eli jo talvella. 3 tapahtumaa ois minusta maksimi? Helmi-, maalis- ja huhtikuussa (tai vappuna) yks häppeninki.
   
 7. ketomoto

  ketomoto piiptek 800 gaypride "146 -15

  Vs: 2016

  Johoooo sen verran oli lystikästä hommaa ettei ole pahitteeksi vaikka niitä usiampikin järjestettäis!
   
 8. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  Tähä olis pyrkimys. On vaan niin, jotta esim laskettelukeskukset haluais mielummin kevväälle ku rinteet on kiinni. + Radat on helpompi tehä keväällä. Tosin ei sekään niin sanottua ole. Ylläkselläki oli jääkeli ekaa kertaa sataan vuoteen vappuna.. Eli tuurissaan son kelle se suuri k... no tuuri kuitenki.

  Mutta katellaampa mitä saadaan aikaseksi. Muutama melko siisti homma olis tässä viritteillä. Kävin jo yhtä suorituspaikkaa kattoon ja näytti kyllä rohki hyvälle.
   
 9. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  Tosiaan itellä oli ajatusta että jos tänä vuona saatais pikkusen nostettua haastetasoa. Ei mitään hullutteluja, mutta jotaki kuitenki. Tuo Suomu oli hieno paikka järjestää näitä hommia, vaan harmi ku se ei sattuneesta syystä ole enää käytössä.

  Ja jos jollaki on intoa alkaa järjesteleen näitä hommia meijän kans niin pistää viestiä. Vois ehkä asiat sujua nopiammin ku olis muutama pystyvä hlö ( en sano ukko, ku se ei ole näin sukupuolineutraalina aikana enää sallittua) remmissä mukana.
   
 10. Luuseppä

  Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

  Vs: 2016

  Itellä kiinnostaa kanssa kovasti, jopa järjestelyapuun voisi aikaa riittää kun tuota vapaa-aikaa on ensi talvena enemmän kuin 20 vuoteen.
  Suomu oli loistava johtuen juuri pehmeästä lumesta. Jääpatikossa hillclimb käy herkästi lompakon päälle, ainakin niillä joilla ei ole sponsoria takana. Siksi yksi tapahtuma pehmeän lumen aikaan olisi hyvä. Se Ylläksen rinne oli vähän kuin alamäkiluistinrata, mitä nyt sain katsantokierroksen käydä ajamassa ennenkuin El Presidente hylkäsi vanhan sotaratsun (muille kilpailijoille?) vaarallisena.... ;D

  Paikka tietysti sellainen että palvelut pelaa ja katsojiakin saisi olla paikalla, niistä yhteistyökumppanit tykkäävät.
  Tuli muuten mieleen että Leviltä löytyisi muutama paikka missä voisi talvellakin ajaa pehmeässä lumessa, tampparilla ajettu kivikova ränni ei ole kenellekään kivaa. Pehmeässä tulisi myös mukavia keulituksia tyyliin all show, no go!
   
 11. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  Sen verran tarkennosta, että minä en hylännyt sua. Vaan se oli nimenomaan POLIISI, jonka ehdoton ehto oli luvan saamiseksi, että jokaisessa kelkassa on tapponaru. Tämä siksi, että alueella pyöri noita hiihtäjiä jne. ;)
   
 12. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomu-saa-uuden-isannan/T5FAcUNZ?ref=iltalehti:3ba2&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_campaign=AlmaInternal&_ga=1.209909717.1979691493.1440673572%3Fref%3Dfacebook:61bc

  Jaa-a jaa-a...
   
 13. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Vs: 2016

  Ois todella upea jos se ajomesta löytyis ees osittain lanatun rinteen ulkopuolelta. Tuon ku sais laskettelukeskusten omistajille/päättäjille kerrottua niin ois kiva. Toki yleisöä varten pitäs olla tertsi tms alhaalla joten se vähä rajottaa :) Suomu oli loistava paikka!

  Oon mukana jos kelkka pelaa vähääkään. Tällä hetkellä kelkka on samassa iskussa ku vappunaki, max 6000 rpm. Sillä ei ees puuhun mälskähytetä ::)
   
 14. Luuseppä

  Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

  Vs: 2016

  Joo äläppä ota paineita, säännöt on sääntöjä ja olishan se ollu noloa jos sotanorsulla olis pukannu hipovehkeiden rinnalle... ;D

  Laitetaan ensi talveksi narut muuallekin kuin ohjaustankoon.....
   
 15. Luuseppä

  Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

  Vs: 2016

  Vaan ei kait se 6000 rpm haittaa jos on sitä vääntöä? Ei se Kanikkakaan paukuta yli 2000 kiekan....

  Se suomun rinne oli kyllä loistava. Siihen sopivasti mutkaa ja vitaan ajoa niin ei mene pelkäksi nopeuskisaksi. Helmikuulla?
   
 16. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  Joo. Kyllä mie sen ymmärsin. Mehä kuitenki melko sovuissa suin sen sun asia saatiin yhteisymmärrykseen. Vaan arvelin oikassa, että ei muut arvele että mie piruttani karsin ukkoja pois. ;D
   
 17. Taivalkosken kelkkailijat

  Taivalkosken kelkkailijat hillclimb//drag-race//enduro//sprint

  Vs: 2016

  meiläpä taivalvaaralla on jonku näköset kapinat kuhan rinteet menee kiinni,pyritään parantamaan edellis vujesta :)
   
 18. Luuseppä

  Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

  Vs: 2016

  Nythän se Suomu vois onnistua, vaikka helmikuun lopussa?
   
 19. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  Vois ehkä jopa onnistuakkin. Kekus on antantut vihreää valoa. Joten aletaan jumppaileen sinne myös tapahtumaa. ;)
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: 2016

  http://www.lapinkansa.fi/lappi/juuri-nyt-suomu-tunturilla-palaa/

  Voi holy shit... Palaa muuten Suomen hienoin hotelli...
   

Suosittele tätä sivua