2022 POLARIS PATRIOT BOOST RMK KHAOS MATRYX SLASH

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/21.

 1. FRH

  FRH Active Member

  Snowestin foorumilla oli tästä porinaa...brp kun toi turbon keväällä 2019 näytille niin heti pääsi kaikki halukkaat ajamaan ja ei kuulemma ollu aivan kauheasti ongelmaa muuta kuin voimalinjan kalibroinnissa joillekin korkeuksille. Pollessa kuulostaa olevan vielä sielläkin niin että rajoitetusti pääsee testaamaan ja säätämistä on...mutta hyvä ko tullee lisää uutta tekniikkaa ja vaihtoehtoja!
   
 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  upload_2021-3-21_12-1-7.png

  Kävimmä eilisen iltapäivän ajelemassa muun muassa Boostia. Näissähän on tosiaan vielä ihan väärä voimalinja, joten siitä syystä ajo on hyvin rajoitettua. Vaan eiköhän se oikia voimalinja tule viimistään ens kaudelle. Toivottavasti nyt kevään aikana, olisi mahdollista testata säädetyllä voimalinjalla, niin osaisi sanoa vähänä enemmän tuosta moottorista.
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 3. massi

  massi Member

  Makia kampe tämä boosti ku saavat vaa tarpeeksi painua kytkimelle, niiku porukka sano ni tänne tasamaalle aivan liian vähä painua nii veti kyllä samotei rajottimelle kovalla jälellä. Umpisella mitä pääsi rinteessä kokkeilemmaa ni kesti kyllä jo vejättääkki jonku verra ja voima tullee kyllä tosi nätisti pihalle ei mittää turbo viiveitä tai potkuja. Ossaavissa käsissä meleko kone
   
 4. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Näkyi olevan tuol Rockin instas videoo Boostista. Ääni on makee vaa eihä toi mee yhtään mihinkään. ( ajaa nevalla jossa mittari näyttää 60 kmh ) Kyl nyt on nähtävä se, millai voimalinja näihin keksitään tänne pohjolaan. Eihä tota pelkil painoilla voida korjata. Sillonhan katoo kaikki herkkyys.
  Tuttu oli päässyt muutaman metrin testaan. Meinasi ettei ainkaan tolla setupilla tullut minkäänmoista ostokuumetta. Mut se oli rajoitettu ajo joten paha kait sen oli tarkempaa sanoo.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 5. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Oli kyllä hieno kokemus päästä tällä ajamaan. Voimaa on! ja kun voimalinja saadaan kuntoon niin tarvii ittekkin varmasti jonkin aikaa totutella ennen kuin lähtee kaasua availemaan
   
 6. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Jep jep, tulihan tuo tilattua :)
   
  jussi 77 tykkää tästä.
 7. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  noin 172800 minuuttia vielä niin sitten se on toivottavasti täällä jo. sitten mulla ei ole aavistustakaan koska ne oikeasti on täällä mutta aattelin että joulukuun alkuun..
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 8. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Alkuviikosta kävin raivaussahaan hakemassa rasvaa, meinasin samalla kysyä että onko tietoo millo kelkka tulee mutta jätin kysymättä kun arvelin että laitan mielummin ite loton Veikkaukselle vetämään :)

  Muistelin että Boost vehkeet olis tulossa huomattavasti aikaisemmin kuin muut -22 mallit, jopa syyskuussa. Oisha se kiva jo koko syksy fiilistellä autotallissa :). Mutta kyllähä se joutas tulla jo loka-marraskuussa, heti kun on lunta ees mehtäautoteillä ajamiseen niin olis kiva ottaa tuntumaa laitteeseen.
   
  Prormkpolle ja jussi 77 tykkäävät tästä.
 9. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Jokos jollain olin faktaa voimalinjasta?
   
 10. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  14-78 on painot jenkki ohjekirjan mukaan. siellä on laitettu kaikki korkeudet samoilla painoilla, jousilla ja helixeilla
   
 11. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  En tiedä mistä olette saaneet tiedon mahdollisesta syys toimituksesta, tai edes joulukuun. Keväällä jo kerrottiin turbojen olevan viimeiset tuotantolinjan läpi tulevat tuotantolaitteet. Toki yhtä mutua tämäkin tieto varmasti on, harvemmin näitä tietoja kukaan paperilla nimmarin kera jakelee. Elän ajatuksen "jos ne helmikuun alkuun saapuis" kanssa, niin varmasti ei tule sitä karvasta pettymystä.
   
 12. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Jaajaa. Noh onneks on vanha kelkka edelleen tallessa ja oikeaan vuoristoon meno vasta maaliskuulla. Toki ois kiva ajaa kotisuomessa sisäänajo jo eikä Ruotsin vuoristossa...
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 13. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Tänään kysyin asiaa kauppiaalta niin ei hajuakaan koska laitteet tulee. Osa talven kelkoista on jo tullut ja lopuista ei mitään tietoa
   
 14. 1kyrp

  1kyrp Well-Known Member

  Ehehe ens viikolla boosti olis noutoa vailla.
  Varmaan eksoottinen vekotin. Kiertääkö liikaa vai vetääkö aivan heleketisti? Jännä nähä hä.
   
  Arwid Käkivaara, pezq^ ja Erikoismies tykkäävät tästä.
 15. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Jaa nytkö ne jo tullee??
   
 16. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  No sehän selviää talven mittaan mitä tekee.
   
 17. Erikoismies

  Erikoismies Well-Known Member

  Helmikuussa kuulemma tulloo erimmalliset puntit.. tai varmaankin vaan raskaammat tänne low elevation boostaajille.

  Tulis ny se kelkka nii pääsis hipistelemään.
   
 18. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Ameriikan mailta saisi jo puntti sarjaa tillailtua
   
 19. Rautane

  Rautane Alpha -22, zr -16, summit -11

  Eikös se pitäisi samat painot kelvata korkeudesta riippumatta kun puhalletaan painetta palloon?
   
 20. pexi

  pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

  Niin se pitäisi olla...
  Offtopic; vaparin low level voimalinja on kyllä makea, hiukan puuttuu kierroksia mutta jos vetää tiiviimmilläkin lumilla noin niin ei tarvi tehdä mitään:)
   

Suosittele tätä sivua