600 Indy (SP) 2013 -->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Teromarkus, 22/4/12.

 1. Teromarkus

  Teromarkus Member

  Tervehdys

  Otsikon kelkasta en löytänyt vielä keskustelua foorumilta. Kevään korvilla kelkanvaihtokuume on iskenyt päälle, Phazer Fx -07 tilalle olisi saatava uudempaa, tehokkaampaa yms :)
  Yhtenä vaihtoehtona käytettyjen BRP Etecien sekaan tuli uusi Polaris, jonka hinta on varsin mielenkiintoinen. Polaris-kauppias lisäksi teki varsin houkuttelevan tarjouksen SP-mallista.

  Onko kukaan tilannut vielä ko. kelkkaa (Indy 600 tai 600 SP)? SP noin tonnin kalliimpi, mukana huollettavat iskarit, 38mm matto ja sähköstartti.

  Laitos ristisiitos Rushien keulasta sekä vanhemmasta IQ pohjaisesta takarungosta / alustasta. Onkohan alustaltaan soveltuva 85kg kiloiselle suhteellisen tuoreelle kelkkaharrastajalle? Ajo Pohjois-Savon pattireittiä rajoitusten puitteissa, peruspeltokikkailua, järvillä ajelua. Mitään sen suurempaa crossailua ei varmasti ole tiedossa.

  Bensan kulutus tässä CFI koneessa on ilmeisesti edelleen varsin reilu, ja tämä pelottaa myös Pollessa 4T Yömahan jäljiltä, ja samaan aikaan Lynx / SD 600 Eteciä hakiessa.

  Onkohan Indy 600 hintansa arvonen värkki, kun samalla hinnalla sais 2010-2011 mallista vähän ajettua BRP-tuotetta? Vapaita kommentteja?
   
 2. jumo

  jumo Well-Known Member

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Montako tuhatta kilometriä ajat vuosittain ?

  Kuinka paljon bensaa saa hintaerolla kilpailijoihin.

  Reitillä ajaessa tuommosella taitaa kuitenkin jo tankillisella kuitenkin aika kauas päästä, kuinka pitkän toimintasäteen tarvitset?

  Nuo kai ne kulutukseen liittyvät jutut on. Kelkkana tuo taitaa olla aika koeteltua tekniikkaa joten lastentauteja vois olettaa oelvan vähän.

  SP:ssä jos on huollettavat iskarit, parempi matto niin se jo on kenties hintaeron väärti, sähköstartti ja akku vain lisää painoa (IMHO)
   
 3. Teromarkus

  Teromarkus Member

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  2000km varmaan aika maksimi per kausi. Jos laskee pollelle 25l/100 ja 15l/100km Etec ja bensan hinta 2€, niin bensalaskun erotusta saa max 400€. Todellisuudessa kulutusero lienee paljon pienempi, ja bensan hinta ei välttämättä aivan näin radikaalisti nouse. Harmi kun ei ole lähipiiristä oikein kokemuksia kummastakaan koneesta.
   
 4. julli

  julli rmk

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  sp-mallin pistin tillaukseen, jännä nähä, millanen rakennussarja sieltä tullee...siwakat ei kuulemma kummoset ole. iskarit riittää varmasti normaalille käyttäjälle kun simmin saa kohilleen
   
 5. Ahkera

  Ahkera Xrs 800

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Jos sama linja jatuu IQ:n kanssa niin telaston iskareitten kanssa saapi jumpata aluksi että saapi pohjaamiset pois. Sitten kyllä alusta on riittävä normi reittiajoon. Muutenhan tuota alustaa on hakkautettu jo vuosi tolokulla ni luulis olevan lastentauit jo pois.

  Ite en kyllä ees miettisi pari vuotta vanhoja jos samaan rahaan saapi takuu kamppeen...
   
 6. loisteputki

  loisteputki Well-Known Member

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  En miettisi käytettyä minäkään. Voipi olla että rajumpaan menoon alustan pukit joutuu vahvistamaan ja iskarit kannattaa vaihtaa, mutta luulisi sen jälkeen olevan aika luotettava peli.

  Käyköhän tuohon alustaan samat iskarit kuin vanhemmissa IQ:ssa? Jos käy niin WP:tä ja Öhlinsiä saa kohtuu rahaan käytettynä! Eli ostaa perus Indyn ja siiihen alustaan oikeat (käytetyt halvat) iskarit.
   
 7. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  MK-lehessä mainittiin jotta halvempaan sais tonnin pintaan jälleemyyjiltä Walker Texasista iskareita. Hinnoittelu on kyllä kilpailukykyistä...
   
 8. Teromarkus

  Teromarkus Member

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Tästä setistä on myös kysely vetämässä liikkeen kautta maahantuojalle. Halvemman 34mm harjanen matto ja käsikäynnistin sinällään aivan riittävät itselle jos W. E. setin hinta / saatavuus ovat OK.

  Mukava kuulla etten ainoa joka miettii uutta jenkkirautaa ;) ensi viikon aikana tulee päätökset lähteekö tilaukseen
   
 9. Ahkera

  Ahkera Xrs 800

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Onko kukaan perehtyny minkä IQ: pukit tuohon tulee. Itellä on ainaki Dragonin alusta kestäny yli 7000 hakata ilman vahvistamista. Eikös vanhemmissa normi IQ:ssa ollu etupukki pyöreästä putkesta ja Dragonissa on semmosesta suorakaideputkesta.??
   
 10. DSP

  DSP dragon

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Kyllä ne dragonin pukit on vahvistuksen tarpeessa. Varsinki takapukin keskellä oleva "kehikko" vääntyilee mitä ihmeellisimpiin asentoihin jos sitä ei vahvista. Jos takarunko on samanlainen ku tuossa 09 dragonissa niin saapi kyllä huoletta vetassa koko kylki mitan vahviketta.
   
 11. miki

  miki Guest

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  siinä on ProX:n alusta
   
 12. Ahkera

  Ahkera Xrs 800

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  [​IMG]

  Minun silmään näyttää 1:1 Dragonin alustalta.

  E: Siis mitä tuosta kuvasta nyt näkee.
   
 13. k-kettu

  k-kettu Xrs egotykki

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Äkkiseltään verrattuna takapukin iskarin alapään kiinnitys näyttäs olevan "syvemmällä" vert. Dragon ???

  E:eipä vaan taijakkaa olla.
   
 14. DSP

  DSP dragon

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Kyllä tuo alusta on lähempänä sitä prox:n alustaa ku dragonin.
   
 15. Rammeri

  Rammeri ÄKSY H.O.r.o

  Vs: 600 Indy (SP) -13


  Kiinnostais tietää miten tuo muistuttaa pro x:n alustaa enemmän mitä iq:n? Paljon eroahan niissä ei ole kun iskaritkin passaa keskenään.
   
 16. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Uudemmisa iq:ssa ainaki takapukki on erimallinen, siinä ei ole noita alumiinikäikäleitä lainkaan.
   
 17. Rammeri

  Rammeri ÄKSY H.O.r.o

  Vs: 600 Indy (SP) -13


  Mistä käikäleistä yamppa puhuu? Ja minkä ikäisestä?
   
 18. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  Noi millä takapukki tulee kiinni runkoon. AInaki uudemmissa iq:ssa oli tällanen:

  [​IMG]
   
 19. Rammeri

  Rammeri ÄKSY H.O.r.o

  Vs: 600 Indy (SP) -13  Kattos vaan,ikinä nähnykkään iq 121" tuommosta alustaa. Tuossa omassa -09 ja tuo -13 indyn liukurungot sekä pukit näin kuvissa katottuna aika yks yhteen.
   
 20. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Vs: 600 Indy (SP) -13

  09 dragoni oli jo tolla uudemmalla, shifti vielä vanhemmalla.
   

Suosittele tätä sivua