Omat huomiot Pdriven DRT painoista on että laatu voisi olla parempaa, perus painossa ja heilurissa. Toiseksi paino on "kapea" verrattuna vakio BRP painoon verrattuna niin paine rullaan tulee pienemmälle alueelle ja miten kestävä tälläinen on? Kumpi kuluu ensin, rulla vai paino kun laitetaan painetta/painoa tarpeeksi. Se säädettävyys sitten, ei sitä ainakaan nopeasti tee metsässä ellet kuljeta kasaa työkaluja metsässä ja heilurin säätövarakin on "rajallinen" joten siinä mielessä BRP pivot tai muun valmistajan säätöpainot on hyvät joissa tämä pivot pultti on.
Kaverilla Drt painot ei 500km käytöllä vakuuttaneet kestävyydellään, kun ne purki pois kelkan vaihdossa. Ei kiitos.
Pollen painojen puslien kanssa ollut kuulemma ongelmia, mutta ainakin nämä nykyiset doo/lynx painot olleet aika huolettomia puslien suhteen Ps. kertokaahan sitten kun saatte ne vehkeet vetämään niillä vakio osilla, mie keskityn nyt ihan vain ajamiseen
Nyt olisi kohtuu hyvin pelaava säätö myös "vakio" osilla 4. Vakio painot 951 Remmi BRP 571 tai 574 brp 100-200 kytkimenjousi 38mm pivotit klikkeri #1 Overshoottia tällä kytkimen setillä tulee jonkinverran koska käytetään klikkeriasetusta #1, mutta pääosin kiertäminen pysyy hanskassa ihan ok. Kytkyt putoaa ~3000 hujakoille, jotkut tykkää jotkut ei. Jos haluaa parantaa kokonaisuutta niin kakkoseen voi tehdä seuraavat muutokset: 180-300 jousi ja suora 44 heliksi, tämä lähtee heti vetämään ja kulkua riittää. Hyvä "Crossover" setuppi sekalaiseen ajoon tai 160-300 jousi ja 41-45 heliksi. Hereä setuppi treeridingiin ja tekniseen ajamiseen
Onkos tietoa paljonko näitä Gen5 vetoakselin booriongelmia ollu? Kahden vaiheella laittaisiko TKCNC:n retainerin paikoilleen. Taulussa kun 0km niin olisi ainakin heti eliminoitu kyseinen ongelma.
Jos se vetari istuu siellä paikallaan kunnolla niin ongelmia tuskin tulee. Veikkaan että nämä yksittäiset laitteet mistä vetarin boorit on menneet niin se akseli ei ole ollut kunnolla siellä ketjukopan päässä pesässään. Tästä taisi olla jokin pieni tiedotekkin että tarkistaa että akseli on kunnolla paikallaan tehtaan jäljiltä. Pohjois-Amerikassahan on ollut enemmänkin ongelmia ketjujen ja rattaiden kanssa. Mutta siellä turboissa onkin -23 malleissa samat ketjut ja rattaat kuin vaparissa ollut aina 2017+ lähtien (Rexnord silent chain). Täällä Euroopassa tehdyissä turboissa on vahvemmat ketjut ja rattaat (Rexnord Aurora) ja nämä samat tulee myös Pohjois-Amerikkaan ensi kaudelle. Siellähän hätäisimmät syyttivät näistä ongelmista alarattaassa olevaa välystä, vaikka ongelma oikeasti taisi tulla vain alimitoitetuista ketjusta ja rattaista. Se retainer on juurikin sen välyksen poistoon suunniteltu mutta se ei ole ollut ongelman juurisyy vaan alimitoitetut osat. Kaverilla kyllä hajosi turbosta alaratas, liekkö valuvika vai mikä mutta kyllähän tuo BW hyvo ketjut ja rattaat lienisi se lujin vaihtoehto. Nehän oli käytössä 2020-2022 turboissa ja ei mitään ongelmia.
Erittäin hyvä vastaus, kiitos siitä. Mikäs oli parhain tapa tarkistaa tuo istuvuus? Tunnelista heiluttamalla vai ketjukoppa auki ja sitä kautta tarkistaan?
Koetin löytää esimerkkikuvaa mutta ei nyt tähän hätään onnistunut. Mutta tuo tiivisterengas ei ainakaan saisi näkyä kun akseli paikallaan.