AKTIV

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä jkomu, 9/1/06.

 1. SKÖNÄRI

  SKÖNÄRI Dreaming doo - Driving Lynx........ What a F......

  Vs: AKTIV

  Oisko kellään tietoo mistä kannattas kysellä aktiv alaskan starttiin hiiliä?? Eiriitä tehot enään pyörittään konetta.

  startissa neljä kolmio mallin hiiltä
   
 2. Kelkkajussi

  Kelkkajussi Member

  Vs: AKTIV

  Polttoainemittaria/tankinkorkkia näyttäisi saavan 40 eurolla...ruåttista, en kyllä ole tuolta tilaillu...itellä oli sama juttu eli korkin "lasi" joka on muovia meni säröille eli taitaa haprakoitua vanhemmiten. Minä otin perämoottorin muovisesta takista vastaavan talveksi. Varmaankin jostain varaosakaupasta "Biltema, Mätänet...) saa sopivan halvemmalla jos on mitat tarkasti muistissa.

  http://www.skoterdelen.com/snoskoter/branslesystem/tanklock/arctic-cat/tanklock-med-givare-i-locket-1?externalsearch=1
   
 3. Rizhto

  Rizhto Well-Known Member

  Missä kohtaa Aktiv Pantherissa on varahihnan säilytyspaikka? En ole löytänyt konehuoneesta sopivaa paikkaa. Virittelin sen ensin nippusiteillä hihnasuojan päälle, mutta eipähän mahtunut sitten kuomu kiinni.
   
 4. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ei näissä tainnu olla vasittua paikkaa. Oliko tuossa sitä takapaksia kuten Arctic Cateissa? Sielä kait sitä hihnaa pidettiin. Tosin uutta remmiä sinne ei kannata survoa. Menee niin mutkalle että menee pilalle aika nopiaa.
   
 5. joni k.

  joni k. Mxz X-rs E-tec 600-11, Jag 340-89, Lumikko.

  Ainakin vuosimallin -89 Jageissa oli vararemmille paikka alapohjassa.
  [​IMG]
   
 6. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Minkä merkkiset vaihdelaatikot (2 eteen+pakki) Aktiveissa on ollut ja onko Panthereita ollut vaihteilla ja ilman?
   
 7. giuzeppi

  giuzeppi Winha 32, Elan, Indy SKS, Lynx 420, 520, 535, 5900

  Tässä topicissa mainittiin että vaihdeloota olisi Ski-Doo Nordikin vastaavalle sukua? En kyllä tiedä sitten että miksi ruotsalais-amerikkalaisessa kelkassa olisi suomalais-kanadalaisen kelkan vaihteisto, ainakin Winhan nimellä kelkkaa on kyllä myyty. Ykkösvaihde näissä on monesti mennyt rikki ja kallis korjata. Suoravetoisiakin on, ja niissä taitaa olla ihan Arctic-Catin (sama kelkka) ketjuloota. Ainakin alkupään malleissa varmaan. En kyllä väittäisi vastaan jos joku sanoo, että kaksivaihteinenkin loota olisi jostain oikeasta Arctic-Catista. Ainakin vetoakselit oli. Veljen vaihteistollisesta Pantherista hajosi aikanaan alempi vetoakseli, ja aidosta Arctic-Catista otettu sopi suoraan tilalle. Voihan näistä olla vaikka minkälaista sekasikiötä, aluksi konekin oli Arctic-Catin 440 Suzuki, vaikka kelkka oli koottu Ruotsissa.
   
  Viimeksi muokattu: 27/2/17
 8. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Mahtaako tuollaiseen Aktiv Pantheriin saada vielä telamattoa tai saako siihen soviteltua jonkin muun lähes samanlaisen?
   
 9. giuzeppi

  giuzeppi Winha 32, Elan, Indy SKS, Lynx 420, 520, 535, 5900

  Myös telamatto on Arctic-Catin. Jos käytetty kelpaa niin voi löytyä pitkätelaisista Arctic-Cateista, joissa telamaton leveys on 41cm. En ole varma saako suoraan sopivaa uutena. Jostain uudemmastakin Arctic-Catista saanee sovitettua koko telaston.
   
 10. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Ostamassani Pantherissa on matto ihan kunnossa, mutta noin tulevaisuutta taikka liikkumiskyvyn parantamista varten voisi harkita karkeampaa mattoa. Osaisiko joku kertoa mikä tähän sopisi ilman muutoksia? Giuzepin neuvojen mukaan koko telasto vaihtamalla sitten sen kyseisen telaston matto.
   
  Viimeksi muokattu: 11/3/17
 11. loukusa91

  loukusa91 Well-Known Member

  vielä siitä naapurin entisestä aktivista, sattui löytymään yksi valokuva jonka penskana nappasin ennen kuin kelkka lähti hajottammolle. Kyllä siinä paljon on sno-trickin piirteitäkin. Ja kuomu oli tosiaan siitä winhasta, 2 lamppuinen. Molemmat telat oli joko korjattu tai olleet uudesta asti saranalla. Tämän kelkan matka loppui kun moottorista meni kampiakseli poikki ja variaattori lähri melko vihaseen pois mutta olen kyllä vieläkin miettinyt miten voi olla 2 telainen työkelkka ilman pakkia! Onko tällaisia aktiveja/sno trickejä ollut enemmänkin vai oliko kyseessä joku proto? Siitä on kyllä kauan kun kelkka lähti mutta tiedän minne hajottamolle meni. Ei siitä kyllä paljoa osia ole saanu ku moottori oli rikki ja telojakaan ei moni huolisi sen kuntoisia.
   
 12. loukusa91

  loukusa91 Well-Known Member

  Kyllä mee takuuseen oliko winhankaan kuomu mutta 2 valoa siinä oli
   
 13. loukusa91

  loukusa91 Well-Known Member

  Sen verran alkoi asia vaivaamaan että googlen avulla selvitin. Kelkka on todennäköisesti snow-trick sc2 ja kuomu ei ole alkuperäinen.
   
 14. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Huomenna ois aikomus mennä katsomaan yhtä pitkää Aktiv Pantheria, mitä noista toimivista pitää maksaa?
  Koppa kuulemma vihreä, liekkö jossain vuosimallissa. Oletus on, että -86 ois vuosimalli.

  -P-
   
 15. giuzeppi

  giuzeppi Winha 32, Elan, Indy SKS, Lynx 420, 520, 535, 5900

  Toimivista pyydetään kunnosta riippuen 500-1500.. Koppa musta varmaan kaikissa vuosimalleissa. Alkuperäisten tarrojen reunoissa vihreää raitaa muistaakseni. Tarkista huolella vaihteiston toiminta (jos ei ole vaihteeton malli), noissa monesti vaihteistossa häikkää. Muuten ihan perus vanha Arctic-Cat hieman paremmalla koneella varustettuna.
   
 16. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Lienee sit maalattu, jos vihreä on...
  Täysin toimivana se on viimeksi sammutettu :D

  -P-
   
 17. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Ei ollut vihreä, vaan teipissä oli vain vihreä reunus.
  Eihän se ihan täydellinen ollut, kun penkissä oli rispaantumia ja likainenkin oli. Kuomu ja lasi ehjiä ja tarakalla oli joku tavaralaatikko. Mukaan tuli vielä reki, jossa päällä itsetehty kuomurakennelma.

  Akun joutuu ostamaan...

  -P-
   
 18. giuzeppi

  giuzeppi Winha 32, Elan, Indy SKS, Lynx 420, 520, 535, 5900

  Ok. Penkiksi saa varmaan helposti laiteltua jonkun pitkän Arctic-catin vastaavan (Panther, Jag ym). Tavaraboksi on alkuperäinen lisävaruste
   
 19. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Persele, hävitin ainoan avaimen. Pitää varmaan uusia virtalukko. Minkälainenhan tuohon kannattaa laittaa? Ei ole, eikä tule, sähköstarttia. Tässä virtalukkoon tulee vain kaksi johtoa joten aika yksinkertainen. Nyt virtalukko on pois käytöstä.
   
  Viimeksi muokattu: 17/12/17
 20. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Tuo tarakan boksi on kyllä hieman huono siinä suhteessa että perästä ei oikein saa mistään kunnon otetta...esimerkiksi silloin harvoin kun tuolla vaikka jää kiinni :)
   

Suosittele tätä sivua