AKTIV

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä jkomu, 9/1/06.

 1. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Laitan tänään todnäk tuon Aktivin myyntiin reen kanssa.
  Hintapyynnöksi pistän 900€
  Syy vain ja ainoastaan rahan tarve...

  Ihan vain siis ilmoitusluontoisesti, jos joku täältä foorumilta arvostaa laitetta ja haluaa sen itselleen.
  Voihan se tietty torinkin kautta mennä kaupaksi, mutta ties millaiselle käyttäjälle.

  -P-
   
 2. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Lunastin uraluvan ja menin tällekin kaudelle aiheuttamaan ruuhkaa. Myynnissähän se tämäkin on tällä hetkellä.
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 4/2/19
 3. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Tässä vähän suorittamista. Oli kyllä melkoinen ajokeli. Ensimmäinen suojakeli, melkein lämmönpuolella, hanki alta vielä puuteria ja pinnasta alkoi kastua. Eteenpäin menee kuitenkin ihan kohtuudella varsinkin jos pitää vauhtia päällä (ja osaisi ajaa paremmin). Pitää opetella. Peruuttaminen ei ole sitten niin kivaa...ihan jo pakkasten aikaan olen testaillut tuon peruutusominaisuuksia ja on melko huono siinä. Näillä keleillä vielä huonompi. Pystyyköhän niitä jotenkin parantamaan?
   
 4. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

  Paremmin Aktivit menee pakilla verrattuna saman ikäsiin lynxeihin. Ei pakilla pääse koskaan mihinkään ummella. Sitä käytetään yleensä siihen että saa uudet vauhdit otettua
   
 5. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Onko Panthereissa eri vuosimalleissa eroja tuon kojetaulun/kopan suhteen? kun joitain myytävien kuvia katsonut niin niissä on ainakin osassa ollut tuo vetokäynnistyksen kahva enempi tuossa kojetaulun luona ja vetokäynnistysnarun reitti erilainen. Omassa tuolla alempana, lähempänä vaihdevipua. Hieman huonossa paikassa käyntiinvetäsyä ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 15/4/19
 6. giuzeppi

  giuzeppi Winha 32, Elan, Indy SKS, Lynx 420, 520, 535, 5900

  Alkuperäisessä Arctic-Catissa se oli siellä alempana. Olisiko Ruotsin pojat muutelleet jossain vaiheessa. Ehkä silloin kun on Arctic-Catin konkurssipesältä tulleet osat loppuneet, ja on pitänyt alkaa valmistaa joitain osia itse.
   
 7. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Vaihtelin ketjukotelo/vaihteistoöljyt. Onko tosiaan oikea tapa aukaista tuo kansi ja siitä valuttaa nuo öljyt ulos? Mikähän sen kopan o-renkaan koko on? Toista kertaa samalla o-renkaalla, voi olla että jollain kerralla ei enää pidä.

  Pohjamuovissa joko ei ole tuolla kohdalla reikää tai se on niin pieni ja roskaa täynnä ettei se oikein valuta niin ensin kallistin kelkka ja sitten kairasin pohjaan reiän/isomman reiän. Putsailin myös "kuopan" ja yleensäkin tuota pohjaa schaibasta.

  Tasontarkistusplugi on vain tuollainen kumitulppa, mutta sen kun ottaa pois niin siellähän on kierrekin tarjolla. Kumitulppa on pitänyt vanhat aiemmin öljyt sisällä ja pitää ilmeisesti nytkin. Jätin varmuuden vuoksi taas sinne paperia hetkeksi, jotta näkee vuotaako.

  Mitähän öljyä sinne oikeasti pitäisi laittaa ja minkä verran? Viimeksi laitoin täyssynteeettistä 75W-90 vähän reilummin kuin tasotulpaan saakka, nyt oli hieman harmaat. Nyt laitoin Motox ATF Dexron3.

  Ainiin...katkesi oikeanpuoleinen kopan kiinnityskumi...siis se siinä jalan edessä. Mistähän niitä saa uusia?

  Meni hommat aluksi hieman hankalaksi kun ei lähtenyt Pantteri millään käyntiin. Autolla hinaamalla, pojan ja naapurin avulla vetämällä talliin ja sitten jonkun hetken kuluttua käyntiin uusilla tulpilla mutta toimii nyt myös vanhoilla tulpilla. Pari päivää sitten ajelin pihalla pari rinkiä ja silloin kolmannella vetäsyllä käyntiin...

  Edit: Nyt kun järkytykseltä ja vitutukselta viitsii edes kirjottaa niin...ei tartte enää vissiiin muuta kuin purkaa tuota kelkkaa ja toivoa että jotain arvokasta olisi jäänyt ehjäksi. Tänään siirsin Pantterin tallista pois kun käynnistyi normaaliin tapaan ja kiersin talon ja pikkasen avasin kaasua yhdessä kohtaa enkä hoksannut että kaasu hirtti ennenkuin oli liian myöhäistä...
   
  Viimeksi muokattu: 3/11/19
 8. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Oikeasta ketjukoppaöljystä lienee lähes yhtä montaa mielipidettä kuin käyttäjääkin. Itse olen sitä mieltä, että tarkkaa öljylaatua tärkeämpi asia on, että ketju tulee voidelluksi. Eli sinne voi lorauttaa esimerkiksi auton vaihteistoöljyä. Jos vaikkapa riittävästi jää auton vaihteiston öljyjä vaihtaessa ylimääräistä uutta vaihteistoöljyä, niin se varmasti sen ketjun voitelee, riippumatta onko kyse automaatti- vai manuaalivaihteistöljystä
   
 9. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Aktivistista pitäisi purkaa variaattori pois. Meinasin että sen ottaisi akseli matkassa kun vaihdelaatikon päässä akselissa on laippa niin siinä helposti. No eihän se mahdu nyt siitä rungon tukilaakerin reiästä. Laippa on erillinen osa, siinä on kiila. Ei tunnu liikkuvan kovin helposti eikä viitsisi särkeä. Purkautuuko helposti variaattorin puolelta?

  Edit: variaattorin päästä pultti auki niin vari lähti pois akselilta.
   
  Viimeksi muokattu: 23/1/23

Suosittele tätä sivua