Apex 2011->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Slow, 10/1/11.

 1. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Vs: Apex 2011->

  Meillä yksi kylänmies kehu ihan päinvastasta vaikka oli xtx:sän kepit jollakin Ahmasalolla simmattavana. Mikä lie miehiään. Liekö kelkkaa ees nähny, ni jokatapauksessa kehu kaveri että harmittaa ku tuli warre hukattua. Pysty kuulemma paljon kovempaa laskeen patikossa.
   
 2. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Vs: Apex 2011->

  Ittellä semmonen perskutina että tuolla mono-warrella kunnon alustasäädöillä patikkokin maistuu sen mitä möhköllä voi kun ei tuo kybbikään ihan peestä ole kun prikat on löytänyt paikkansa kepistä...
   
 3. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Viikonloppuna tuli nähtyä tällanen Apexi XTX "tositoimissa". Hienon näkönen ja kuulonen vehe. Mutta ei kannata reitiltä poiketa - ainakaan kovin kauas. Kelkan omistaja oli vaihtanu Turbo Nytro 162" (180hp) tällaseen ko tuumi että tarvii vähän haastetta elämään. Noh, sitä mahto tulla roppa kaupalla ko kaiffari mahto jumia yhdessä päivässä yhtä monesti kuin edellisenä viitenä vuotena oli yhteensä juminu. Tasamaalla se meni kaasu pohjassa (lunta about puoli reiteen - muniin välillä), mutta 2 astetta mäkeä sai yömahan kaivautuun kieppiin. Telana oli 365 pitkä 51mm. Ens talveksi kamppeeseen tulee turbo, harmi vain ettei siihen saa karkiampaa telaa sen pakoventtiilin takia. Tai vetareita vaihtamalla saattas mennä karkiampiki (en tiiä)?

  Suksina tuossa oli muuten testin vuoksi sellaset jammun jotku omat extraleveät louskuttimet - vähä catin tiimalasin näköset, mutta 2 kertaa leviämmät. Ei kuulemma toiminu, PP:t tulee ens talveksi. Tuo leveä suksi on keulasta niin leveä, että se ei uppoa yhtään josta johtuen suksi kääntyy umpisilla pystyyn ja alkaa jarruttaan ihan tolkuttomasti vauhtia.

  Lyhyesti:
  Umpisille jos jammulla mielii, kantsii pysytellä Nytrossa :)
   
 4. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Vs: Apex 2011->

  Eikös se exup lennä hyllyyn jos ahdistamaan meinaa ruveta kampetta...
   
 5. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Mulla ei oo tietoa tuosta tekniikasta nii ei tietoa. Jos näin on, niin sitte ehottomasti lisää harskua kelkkaan. Tää kaveri ei aja metriäkään reittiä (siirtymiä lukuunottamatta).

  Ohjausta se kaiffari kehu keviämmäksi mitä nytrossa.
   
 6. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: Apex 2011->

  Ei se Apeksi varmaan ole mikään umpisen laite. Sitä en etes yritä väittää. Siellä kun painoa ei vähennä etes ohjautehostin ;D
  Sukset itekin vaihdan jos tollasen ostan, joko pp:t slydogit. Ja korkeempi pleksi. Siinä istuu sen verran korkeemmalla, että mulla kun on herkät simmut niimmäänähnyvälillämitään. :eek: Atana vesi lensi niin että perässätulijalla ois pitäny olla pyyhkijät.
   
 7. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: Apex 2011->

  Oli meitä siinä kolme äijää testaamassa. Kaks warree ja sit tää apeksi. Kaikilla simmatut kepit. Ei tarvinnu alkaa riiteleen, kaikki piti apexia SELVÄSTI parhaana. No yks oli kyllä niin noviisi, että sitä hirvitti koko touhu. Kyllähän warrellakin vauhtia pystyy pitään, mutta kyllä se miestä syö enemmän.
   
 8. JCLG

  JCLG Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Eipä muuten lennä ketsuppi poies. MCX:n kitti tulee ketsupin jälkeen. Ei tartte hitsata ja helpompi asentaa kun ketsupin toimintaa ei tartte deaktivoida. Samalla äänitaso jää melkein vakion tasolle. Kun on tuollainen ollut mietteissä niin olen asiaa tutkinut. Reagoi kaasuun kuulemma melko ärhäkästi...
   
 9. fleec

  fleec Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Suksina mulla Apex:ssa C&A Pron MTX (ohjareina Totaltekit) ja kääntyy just sinne minne kuski haluaa myös irtolumella, joten suosittelen, olis pitänyt laittaa jo Warreenkin.
   
 10. JRT

  JRT Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Korjasin puolestasi ;D
   
 11. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Vs: Apex 2011->

  No tämä ukko koitti sillä Kuru sprintin ajella ja kehu ettei isossatällissä toimi yhtään. Pikku patissa kyllä mutta ei kuulemma monon mukavuutta jousituksessa.
   
 12. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: Apex 2011->

  Uskon nyt tässä tapauksessa kuitenkin omaa persettäni :) Tää oli kyllä lainakelkka, mutta oli vuokraamon omistajan oma. Täytyy kysästä mitä se oli tolle alustalle tehnyt. Tiedän kyllä että se poka ei huonolla pelillä ajele.
   
 13. fleec

  fleec Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Tämä nyt ei varsinaisesti kuulu tälle osastolle, mutta kysynpä kuitenkin, että onkos tietoa minkälaiset jäänraaputtimet olis käytössä parhaat, jotta liut sais kestämään näin kevät keleillä?
  Menee pitkälle iltapäivälle, ennen kuin tuo lumenpinta alkaa pehmeneen, jotta liut saa voitelua. 2700km kesti Apexn liut ja oli aivan etummaisten telarullien edestä puhki ja siihen 500km Levin reissu ja toiset liut melkein puhki samasta kohtaa( matto on kyllä oikealla kireydellä).
   
 14. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Vs: Apex 2011->

  Pojat tuolla AC 2012 topiikissa kovasti kehui niitä liukurunkomalleja, yammulla on ne omat raapijat 99€ pari
   
 15. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Vs: Apex 2011->

  2012-malleihin ilmeisesti siirtävät telaston pyöriä vahan alemmas, ollut kuulemma onkelmia noitten liukujen kanssa. Kannattaa varmaan laittaa 2011- malliin isommat pyörät suosista.
   
 16. Luuseppä

  Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

  Vs: Apex 2011->

  Tänään kävin kokeilemassa Nytro XTX:ää ja Apex XTX:ää Mäntyvaara-Sinettäjärvi-Mäntyvara. Nytro istui käteen mukavasti, mutta moottori tuntui nuhaiselta omaan verrattuna. Apex taas ei oikein omaan käteen sopinut, ajoasento on minun makuun liian matala ja muutenkin laite on enemmänkin matkalaite. Terävässä ja syvässä patikossa Apexikuskilla pitää olla haba ja perslihakset iskussa. Apexin koneessa oli yläpään terävyyttä aivan eri tyyliin Nytroon verrattuna. Apexin tehostin on kyllä hieno, ja ennustan että tehostin on 3-5 vuoden kuluessa joka merkillä. Apexin perä tuntui liukkaalta vs. Nytro. Molemmat kärsivät matalasta matosta, 44 tai 51 tekisi ihmeitä. Reitin ulkopuolelle en kyllä kummallakaan kovin kauaksi lähtisi, ainakaan yksin.....

  Molemmat olivat kyllä hienostuneita laitteita. Kun ajelin omalla kelkalla kotiin niin kyllä tuossa vajaatahtisessa on apinan raivoa eri malliin kuin nelareissa. Äänimaailmatkin suhtautuvat toisiinsa kuten apinalauman kirkuminen ja pasuunaorkesteri kapellimestarin ohjauksessa. ;D ;D ;D ;D ;D

  Kiitokset Fiiberille hyvästä koeajosta.
   
 17. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Vs: Apex 2011->

  Alustathan noissa on samat? Tuntuiko sinun mielestä mitään eroa noiden välillä alustan osalta? Monesti se kelkan keulan toiminta muuttaa jonkin verran telaston toimintaa
   
 18. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Vs: Apex 2011->

  Mutta ajoasento ja painopiste kuljettajan kanssa on aivan erillainen, ja se vaikuttaa todella paljon.
   
 19. Luuseppä

  Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

  Vs: Apex 2011->

  Alustat on samat, simmitys ei. Ajoasento tekee paljon ja kyllä apexin painon huomasi. Keula halusi mennä pattien läpi, ainakin terävissä pateissa tuntui siltä. Apexia ei ole tarkoitettukaan patikkoon ja omassa sarjassaan se on hieno laite. Leppoisa ja erittäin kevyt viedä laillisissa nopeuksissa kunhan reitti on kunnossa. Paino rauhoittaa kelkkaa kummasti turistipatissa, massa liikkuu hitaasti....

  Apex kiekaisee mukavasti yläkierroksilla, Nytrosta tuo loppupotku puuttuu. Olisi mukava koittaa miten kunnon matto noita muuttaisi.
   
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Vs: Apex 2011->

  Ite tässä mietiskelen jos tuosta xtx-alustasta ei saa lähimainkaan niin mukavaa kuin warriorin alustatasta ajan tuolla ltx:llä ens talven tai sitten etin vähän ajetun warren tilalle, mutta kyllä se takuukelkka kiinnostaa kovasti :D
   

Suosittele tätä sivua