APUA ALUSTAN SÄÄTÖÖN "IQ Fusion 600 H.O. Race"

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä KOJO, 20/12/05.

 1. KOJO

  KOJO POLARIS IQ Fusion 600 H.O. Race

  Ostin pari viikkoa sit uuden pollen"iq fusion 600 h.o. race" ja alusta tuntuu aika huonolta etu suksi ei meinaa milää pysyä maassa vaan moikkailee koko aika ja sitten kokeiltii vähän hyppiä ja alusta pohjaa todella helposti vaikka en paina ku reilut 70kg ja vauhti ei oo ku ammattilaisil vast pari vuotta ajellu jos joltain heruis ohjeita niin kelpais.


  maroach:
  Kyllä me kuullaan, ei tartte huutaa. Eli älä kirjoita koko juttua isoilla kirjaimilla, kiitos.
   
 2. KOJO

  KOJO POLARIS IQ Fusion 600 H.O. Race

  sanon nyt heti et oon amatööri alustan säädöissä, suksien iskareissahan ei ole lisäsäiliöitä eli ei oo napsu säätöjä ollenkaa vain jousen esijännitystä voi säätää miten kireelle ne voi laittaa? ja mitkä säädöt takapäässä vaikuttaa mihinki ettei menis vaa vituiksi.....
   
 3. KOJO

  KOJO POLARIS IQ Fusion 600 H.O. Race

  nii joo ajanu vast parisataa kilsaa pitäs en viikoks lähtee enempi tykittelee
   
 4. KOJO

  KOJO POLARIS IQ Fusion 600 H.O. Race

  Mä yritän pikku hiljaa säädellä, mut miten paljo kerrallaan kannatta säätää etujosien kiereyttä ja onks siihen jotain faktaa milleissä/kierroksissa et ei varmaan suurta muutosta yhel kertaa ja ei iskari toimi sit aina huonommin mitä tiukempi jousi paine on?
   
 5. RACE04

  RACE04 re600

  No jokos alkaa olla säädöt porukoilla kohdallaan? Kyllä se vaan nii on ettei paljon napsut auta ;D on se nii löysä tuo alusta. Iskarit täytyy laittaa simmitykseen ja kattoa tuleeko siitä kampetta.
   
 6. pm69

  pm69 New Member

  Ostitko kelkan yksityiseltä vai liikkeestä?
  Jos ostit liikkeestä,saitko suomenkielisen ohjekirjan mukaan?
  Jos sait mukaan,niin miksi et lukenut sitä vai etkö ymmärtänyt lukemaasi?
  Jos et ymmärtänyt,miksi et kääntynyt myyjän puoleen jos oli liikkeestä ostettu.

  Tähän mennessä polariksissa on ollut todella hyvä ohjekirja,missä on kerrottu
  perusjutut alustasta ym. ja jos niiden mukaan ei saa
  kelkasta ajettavaa niin sitten täytyy melkovarmasti kääntyä jonkun huoltoliikkeen puoleen.
  Eli jos on uusilaite kannattaa selata ainakin se ohjekirja
  mikä monelta jää tekemättä (myös itseltäni)
   
 7. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Meinaatko, että näitä 600 Fusioneita olisi kovinkin vanhoja myynnissä? En ole vielä käytettynä nähnyt myytävän. Turha kait kysellä, onko uusi vain ostitko käytettynä...
   
 8. Hiikeri

  Hiikeri - Ei kelkkaa -

  Uusissa Polariksissa ollut kuulemma iskareita ilman oikeaa määrää aineita sisällä, eli uutena kuin 10.000 ajetut vetulat vaikka kuinka säädät jäykimmälle niin eipä paljon auta.
  Onhan tossa eri threadinkin että Brandt ottanut iskareiden huollon takuun piiriin. Liekkö mainitsemani asian omaavia ruvennut löytymään enemmänkin ja asia kantautunut Brandtin korviin. Ja asiasta oltu supisupi hiljaa, eihän Polariksissa voi olla ko. laadullisia ongelmia.  :)

  Myös jostain tehdaskunnostetusta/takuukorjatusta koneesta(Liekö ollut kelkka 4T tai Mönkiäinen?) oli löytynyt öljypohjan poistamisen jälkeen olutpullon korkkeja.  :mad:
   
 9. PURE

  PURE Ski-Doo 600 XRS Mzx

  Tervehdys !
  En löytänyt vakioalustastan säädöillä tarpeeksi, alusta oli liian pehmeä ja maksasi etupukin pehmeydestä liikaa suksilla eikä kääntynyt ja hyppi kuin kenguru. Nyt uudet jouset suksissa ja alustassa sekä iskarit simmitetty, pitäis mennä testaamaan viikonloppuna ja toivon mukaan säädöt rupeais pian löytymään " kompromissit". Säätöjä ja mieltymyksiä on yhtäpaljon kuin ajotapoja sekä tarkoituksia. ;)
   
 10. KOJO

  KOJO POLARIS IQ Fusion 600 H.O. Race

  Do dii ajelut on takana olin viikon ajamassa tahkon ympäristössä ja kilsoja tuli noin 500km eli noin satku päivässä ja alustaa kokeilin säädellä mut hyväx ei tullu mut nyt maahantuoja tekee kuulemma takuuna jotain muutoksia alustaan ilman hintaa. ja en todellakaan oo niin tyhmä etten lukis käyttöohjekirjaa ku se oli ja myös suomeksi. Mut torstaix kelkka huoltoon niin eiköhän se siitä. ja ei muuta ku hyviä ajokelejä kaikille ajelkaa varovasti.
   
 11. KOJO

  KOJO POLARIS IQ Fusion 600 H.O. Race

  Vien huoltoon pro wheeliin järvenpäähän en enää muista oikein et mitä parannuksii tehdään mut jotain et saadaa takapää jäykemmäx voin ilmotella ku oon huollos käyny. käytii tänään tääl eteläs tahkoomas noit omia luvallisia reittejä ja kyl rupee vaa vituttaa ajella edes yks ilta tääl eteläs pitää varmaan rupee jotai reissu suunnittelee mut kun nuo kaikki kaverit vaa töitä tekee niin ei pääse lähtee. ja nii ne sano et ku muutokset on tehty niin pitäis olla ainaki puolet köykäsempi ohjaus kelkas remontin jälkeen jännä nähä.
   
 12. Fania

  Fania 14 vuotta ilman kelkkaa ja taas tuli laitettua.

  Onko kukaan kuullut niistä esim . Peterin tekemistä paketeista, joissa iskarit shimmataan ja jouset vaihdetaan? oli kuulemma ollut asiakkaita Fusioneineen. Raceen vai vakioonko nä hilppeet oli tarjolla?
   
 13. reviäikävä

  reviäikävä Member

  Tuntuuu luonnottomalta toi ohjaus kun joutuu jyrkissä mutkissa kääntää niin paljon ja silloin " roikkuminen" on mahdotonta.
  Onko teistä kukaan nopeuttanut ohjausta? Löytyykö säätöä?
   
 14. jarvis

  jarvis Member

  Eipä hirveästi ole parantanut simmitys susioinia, etupukissa on joustomatkaa lähes yhtäpaljon ku ikivanhassa xtra kympissä, loppuu peli vara. Pitäis varmaan pitempi iskari ja remmit etsiä, huhua maalimalta kuulunu moisesta... onko tietoa?
   
 15. reviäikävä

  reviäikävä Member

  :) Jeps, rupes susioni taipuu ruotuun kun nopeutin ohjausta noin kolmanneksen. Taittuu ihan eri helposti tiukkoihin mutkiin. Se kiertää puuta melkein kuin 453 lyne ;). Ohjaus on toki hivenen raskaampi mut ojhaustangon liikerata on paljon inhimillisempi. ps alko jo tuntua kelklta
   
 16. pasiy

  pasiy Polaris IQ 550 Shift

  Onks sulla vakio sivakat alla?
   
 17. tn

  tn New Member

  Pistäs tarkat ohjeet miten ohjausta nopeutit!
   
 18. dragman

  dragman New Member

  Niin toi ohjauksen nopeutus kiinnostais meinaan on vähän kankea kurveissa toi kelkka, joten jos viitsisit kirjoittaa miten fusionin ohjaus nopeutetaan.
   
 19. reviäikävä

  reviäikävä Member

  vakiot sivakat on vielä alla, mut jarlan endurot pöydällä. Syy miksi fusioni tuntuu niin ihmeelliseltä ohjata, on sen ohjaustangon "pyörityskulma". Se on kuin ratti vanhassa rekassa. Perinteisissä kelkoissa ohjaustangon "pyörityskulma" on enemmän niin kuin henkilöautossa. Muutan vielä sitäkin ja kerron senkin tuloksista ja mä laitan ohjeet jos antaa aihetta. Nyt on niin kiire et en kerkee laittaa ohjeita, mut lupaan huomenna
   
 20. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Juu se auttaa ohjaukseen jonkin verran, mutta puuterilumella alkoi hiukan puskemaan.Mutta kannattaa katkaista, jos haluat keventää ohjausta.
   

Suosittele tätä sivua