Arctic cat 2010

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä JariG_, 22/1/09.

 1. JariG_

  JariG_ Well-Known Member

  joko tämä oli jo?

  spekuleishon?

  joko äM-katti saa arvosensa seuraajan?

  tä?
   
 2. Eemeli

  Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

  En usko että muuttuu vielä tuo M runko mihinkään. Twinspar on aivan liian painava aihio vuoristovehkeeseen.
  Jos jotain niin epäilen että perustuu tuohon SnoPron runkoon.

  Sporttivehkeitä luulen että vois olla tulossa tuola snopron rungolla. F8? tms.

  Tuotantomalliksi luulen että vois olla tulossa M8 2T-turbo. :p
  Ku nyttenkihän on jo saatavana sitä M8 RTR:rrää... eli uusi M8+boondockers pumpgas turbo. ja Catti jopa antaa viellä täyden takuun ko. vehkeelle.
   
 3. wolle

  wolle Speedot '15

  Koko F-sarjan sais laittaa uusiksi  ::)

  Nakkaa Eemeli vaikka yv:llä linkkiä mitä olet löytäny tuosta RTR:stä, olis mielenkiintosta lukia. Ite en löytäny juurikaan mitään muuta ku nuo Boondockersin jutut..

  No tuossa enshätään, vaikka kaikki nyt varmaan tuon jo on löytäny. http://www.boondockers.com/800rtr.html
   
 4. SixSixOne

  SixSixOne Well-Known Member

  [​IMG]
   
 5. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Minusta tuossa Chris Burandt editiossa ei oo takuuta, vaan sen pystyy vain tilaan Catti dealerin kautta?

  Ite oon kans samaa mieltä, että F-sarja sais pistää uusiin kuoseihin. Ja jos tekevät jotain uutta mallia, niin SnoPron pohjalta ois paras alkaa tekeen. M-sarjalaiseen pätevä lisäoptio vois olla sellanen BRP ohjausakseli-optio :) Ois saattanu siirtyä useampiki käyttäjä BRP leiristä Catti leiriin, jos ohjaustuntuma ois edes lähelle niitä remminsyöjiä ;D Ite kyllä tykkään nykysestä. Suoralla BRP -tyylisellä akselilla ohjauksesta tulee sellanen vammanen vikuri.

  Ja toivon sydämmestäni, ettei mennä kuskin siirrossa XP mallin äärimmäisyyksiin. Jotain miedompaa kiitos. SnoProssa vois olla sopiva ajatus? M-konstruktio on jo vanha, mutta silti se toimii hiton hyvin lajissaan. Joten jos hihassa ei oo jotain VIELÄ parempaa, niin ehkä kantsis tuota runkoa vielä pitää yllä yks vuosi. -09 mallisto on ehdottomasti paras vuosikerta. Ja sen ylimääräsen vuoden vois sitte testata että uus tuote on varmasti kestävä ja toimiva kun tulee markkinoille. Tosin aika hyvin uudet Catit on kyllä kestäneet, eli testi porukalle pointsit. Tonnisen moottorin ohjaukseen vain pikkusen lisää panostusta, jotta saavat bensakartan lähemmäs totuutta. Tai sitten keventää ilmanputsariosastoa, että keksintö hengittäs vapaammin ja sais paremmin ilmaa.
   
 6. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Poroon perustuva F8 saattais olla juurikin se mitä haluan.. Tälläkin hetkellä toi nykyinen miellyttää melkoisen hyvin, toki, onhan sekin kokenu pikku muutoksia..
   
 7. aboli

  aboli Well-Known Member

  Taitaa vaan nuo Jenkkipojat tykätä enemmän nuista "tourinki" malleista.
  RR Polariskaan ei ilmeisesti ollut mikään menestys rapakon takana.
   
 8. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Tuossa vielä tuosta RTR mallista juttua:
  "The boondocker RTR turbo has nothing to do with AC inc. It is a program between boondocker and independent AC dealers. You don't need to wait until 2010 to get one, in fact you could order one today and have it in 3 weeks. If your dealer opts to give you a warranty, it will be in-house, meaning at the dealers expense. If you take it out and squeek a piston at 2 miles, don't expect AC inc to honor the warranty."

  Eli about suomeksi:
  RTR on Boondockerin tekemä kitti, jonka saa nyt jo tilattua kelkkaan. Kolmisen viikkoa ja saa kelkan takas (jenkeissä). Ei oo takuita jollei jälleenmyyjä anna jotain omaa takuuta. EI siis ole Catin takuun piirissä.
   
 9. frosty

  frosty Well-Known Member

  Minusta ennemminkin xfire ja M runkoset uusiksi, johan niitä on jauhettu loputtomiin. F-sarjassa olis kehityksen paikkaa vaikka kuinka, mutta tuskinpa ymmärtävät sille tielle lähteä. Kisapeli on tietysti asia erikseen, mutta melkosan hankala muutettava ameriikan isoille markkinoilla siten että se Catille olis kannattavaa.

  But that's just my 2 cents...
   
 10. heikki aikio

  heikki aikio Guest

  taitaa föönit olla historiaa ensikaudella vai :eek: ???
   
 11. frosty

  frosty Well-Known Member

  Noo, tuskimpa
   
 12. JartsaCF6

  JartsaCF6 Polaris 600RR

  Meikäläisellä on vähän persuksessa semmonen tunne ,että ei 2010 vuoden kissat kovin nykysestä 2009 kissoista muutu.
   
 13. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

 14. Stained

  Stained Rattikelkka

  Koskahan catti tekee semmosen bensansäästökonen niinku Brp teki tuon E-tecin??
   
 15. JartsaCF6

  JartsaCF6 Polaris 600RR

  Saatara :D tuli virhe tehtyä itekki, suzukihan se oli ;D huolimattomuusvirhe. Vaihtuukohan tuo M sarjalaisen runko erillaiseksi ? jos vaihtuu niin minkähänlainen väkkyrä se on.
   
 16. Eemeli

  Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

  Jenkkejen puolelta lueskelin että ei olis tulossa uutta runkoa M- taihi CF-sarjoihin. Painoa kuulemma nipistetty vähän lisää pois.
  Ja sekin tuolla luki että ens vuodelle tuo 1000cc moottori poistuisi mallistosta ja jäisi tuo 800cc suurimmaksi koneeksi +160 humman tehoilla. :p

  Lisäksi oli juttua "neekerimallin" kisa sportista jonka hinta olis sopivan alhainen jokaiselle. kilpailijaksi noille pollen shifteille ja doon tenareille.
  Höpisivät että tuohon SnoPro:n runkoon tuupattu 500cc mottori.
   
 17. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Juku, poro reilu sataheppaisella vitosen koneella olis aika hyvä peli.. Jos se olis edukas.. vaihtas sitten tosta omasta ton moottorin..
   
 18. JariTapani

  JariTapani Guest

  Johan noita huhuja on mahoton. esim 600 xfire HCR, xfire rungossa 141'' nelari turbolla/ilman. 800 snopro. 800:seen koneeseen +10hp lisää tehoa. etc etc. Mutta pari viikkoa ni ollaan varmaa vähän viisaampia.
   
 19. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Jep, huhut on huhuja. Ite en jaksa uskoa tonnisen poistumiseen mallistosta.
   
 20. Glaki Gluuk

  Glaki Gluuk UnSledded

  kitkuttihan se skiidoki sitä 1000 vekotinta mukana jotaki kolmisen kautta ennenku poistu ;D Eli tuskin poistuu mihinkään katillakaan.
   

Suosittele tätä sivua