ARCTIC CAT 2018

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Fudge, 17/1/17.

 1. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat Riotti

  Nii tuo mun peli on keväällä tullut demo hc
   
 2. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  no se joo......
   
 3. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racer 800 -12, ZR 8000 LTD ES 137 -16

  Jos tuotanto vehe on lähelläkään tuota ilen kelkkaa, sillon voi kyllä suositella kaikille ostoa harkitseville. Näyttää pelaavan ihan hemmetin hienosti joka paikassa. Aina vetää ja hyvin. Se takapukin lukitus on kans kätevän näkönen ku tuntuu että mönkii minkä mönkyrän päälle noin vain :D
   
  IleKarkkainen ja Fudge tykkäävät tästä.
 4. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuotanto kikotimet ei ole ihan yhtä hyviä, pikkasen parempia :p kytkee n. 3000rpm,, eli itte voi valita lähteekö naakimalla liikkeelle vaiko silleet että kuntta lentää naapuri rinteeseen :D Voima linja on kyllä onnistunu näissä! Aina on vetoja,veto välittyy telalle tosi hyvin! mikä kierrosaluea vain niin vetoja on, se on hieno tunne...
   
  IleKarkkainen, mappe ja Bearcat-97 tykkäävät tästä.
 5. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racer 800 -12, ZR 8000 LTD ES 137 -16

  Tuo kytkentä on makuasioita, ite en tykkää noin matalasta. Jyrkällä pitää pystyä terävästi suttauttaan telaa niin että se kaivaa rinteeseen poteron mihin sitte asettua parkkiin. Tai lähteä suuntaan X-Y-Z liikkuun :) Mutta tää on vain mun mielipide.

  Mutta ilmeisen hyvään iskuun ne on saanu kerranki säädettyä ihan kokooma linjastolla. Hienoa!
   
  mappe, Hemikoo ja pezq^ tykkäävät tästä.
 6. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  IleKarkkainen tykkää tästä.
 7. 1kyrp

  1kyrp Well-Known Member

  tuossa vakion käyrä ja vähemmän vakion käyrä tai eihän nämä ihan käyriä ole vaan suoria:):D
   

  Lisätyt liitteet:

  Rautane tykkää tästä.
 8. Jiiriviksi

  Jiiriviksi Well-Known Member

  Onko -18 ZR 137" RR:n suksen iskari samanmittainen kuin -17 mallissa? Ei ole kelkkaa lähellä mistä mitata...
   
 9. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  sehän näissä team bosseissa onki että ko laittaa sinkin tiukalle niin pistyy terävästi suttauttaan ko ei ole hapen otto hetkeä millään kohtaa kierrosalueella eli vetoja on koko ajan ;)
  itte en ole ainakaan hoksannu että olis mistään pois tuo että kytkee hyvin alhaalta.. päin vastoin.... makuasioita ko omia munia n.... :eek:
   
  IleKarkkainen ja FFoxi tykkäävät tästä.
 10. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Bensa valo sytty niin ainaki n. 12 km kesti ajaa ja bensa riitti tankille. :D
  Ja 74g painovarsissa tuntus pelaavan hyvin vaikka näyttää kiertävän vieläki vähän liikaa..
   
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Kyllä vain on OEM vahvikkeet meleko makiat! Pelrskele alko kestään. Ei myy merkkiliike mitään vajaa mittasia! :p:p IMG_20180320_223405_103.jpg
   
  Kafuusti, Seiti ja T-Cat tykkäävät tästä.
 12. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Paljo maksàa? Pitäs winderiin moiset kans.
   
 13. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  ei ne paljoa ko rahalla selvis. ei muuta ko Ivalon pienkonepalveluun soittoa ;)
   
  T-Cat tykkää tästä.
 14. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Olis mielenkiintonen kuulla että minkälaisilla paineilla porukka ajelee näillä qs3 ? Mitään oikeita paineita en kysy vaan sitä että mistä kukin tykkää ihan vain mielenkiinnosta..
  Ittellä taitaa olla jotain 75 psi suksissa ja etupukissa 50psi ja takakepissä n.130psi.. ei ole parhaimmat. .. vielä vähän hakusessa..
   
 15. Wainajala

  Wainajala Hardcore

  Sammaa mietin just - ite laiton lähtöjä ohjekirjan 85 suksille, 35 etupukile ja taka 165. Sukset tuntu vähä kovilta, tosin vanhassa ämmässä pietin jotaki 55 ko muuten niin komura. Helppo oli sinänsä HC ajjaa kovallaki keulalla. Peräpäästä en tiiä oikeen sanua juuta-eli jaata. Kaikki klikkerit kakkosella.

  Oli kyllä jäätävä ero entisseen proclimppiin ajettavuuessa :)
   
  Fudge tykkää tästä.
 16. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Joo ero on suuri! Ja vain positiiviseen suuntaan! Ainut huono on se että alakaa nämä kinkamat tuntumaan tylsiltä ko ei etes metrin lumessa meinaa jäähä kiinni:D
  Tuo etupukin keppi on kans mystinen ko 2 asennolla ja nuilla painella meinas pohjat vissiin mutta ei se etenemiseen umpisessa vaikuttanu.. Tuossa ko on niin loiva tuo telakulma niin pyrkii pintaan vaikka olis rautaputki iskarin tilalla..
  Ja tuo voimansiirto on makia! Voi ryömittää niinko leviä telasella ja sittekko haluaa niin sinkki tiukalle ja keula nousee ja sitte lähettiin! (etiäpäin, ei selälleen) :p:p
   
  -mehukatti- tykkää tästä.
 17. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Ettei mene vain kehumiseksi ko se kaikkia vääräuskosia ottaa päähän niin.. Entisessä ko oli lyhyempi penkki niin se oli ehkä mieluisempi.. Tässä nykyisessä Mountain Catissa ko on vanha pitkä penkki startin takia Mutta en ottais lyhyttä penkkiä tähän jos sen takia startti pitäis jättää pois! Mutta joku muu ratkaisu vois olla tuolle akulle ko tuolla penkin takana.. Tankki saa olla tuo 44L, son hyvä koko..
   
 18. -mehukatti-

  -mehukatti- Alpha katti

  Elekää kiusakko ko kuume pahenee:D
   
 19. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Siehän tiiät millä kuume lähtee.. ;)
  Siihen on vain yksi lääke. ;)

  Ainiin ja kohta 2000km tälle talavelle samalla remmillä.. Enkä ole aina körötelly.. Max rpm 8651..... Paskoja nämä on... :p:p:p:p
   
  -mehukatti- tykkää tästä.
 20. Wainajala

  Wainajala Hardcore

  Joo huutaako pösilö mutta keulaki nousee tarvittaessa taivastakohen niin kait son sillon hyvä :) Lienee aika jämy mottorintuenta ko tärinät välittyy tankoon asti lämä pohjassa.

  Vanhaa proclimbbiä sai repiä ihan eri käskystä, tämä mennee itekseen just sinneppäin mihin kuskin silmät osottaa. Edellisessä mulla oli gripperit suksina ja ne oikasee itte-ittensä viltosa. HC:n suksi haluaa pysyä vinossa, siihenki tosin tottu puolessa tunnissa.

  Taian testiä tuota 75 - 50 - 130 jousitukseen. Laiton testiks 70 ja keula putos jo aika alas, kovalla pakkasella se sitten olis ihan läjässä :)
   
  Fudge tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua