ARCTIC CAT 2022

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä pezq^, 13/2/21.

 1. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Kyllähän sitä tiukalla saa pitää, muuten lähtee itellä ainaki väärille raiteille se ja ne moottorisahanteräsoljet syö liukumuovin kappaleiksi. 3000kmhan on ihan hyvä ikä telalle, harvoimpa se on mikään umpistela paljoa sen kauempaa kestäny:D meinasin kyllä ite että vois sen 3" telan laittaa seuraavaksi, tuntuu että jäähdytys pelaa paljon huonommin tällä 2,6" telalla vaikka se oudolta äkkiseltään kuullostaakin. 2000km nyt takana ja puolenkymmentä 2,6" lappua puuttuu, eli ei kestokaan tunnu hirveästi ainakaan paremmalta.
   
 2. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Sinä oot Mikko kaivattanu kivikossa :D meillä on kolmessa kelkassa täällä perällä tuo matto eikä yhestäkää puutu palan palasta, kuiten 2600km oon minäki sillä kaivattunu ( en maata vasten) ...siitä 3" oli 300km kohdalla 5 räpylää halaki pystysuunnassa.
   
 3. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ite oot kivikossa 3" hajottanut :D 4tkm sillä ajoin ja yhtään lappua puuttunut tai ollut edes halki. Aivan loistava keston puolesta, vaikka jyrsimään joutui. Kestävä oli kyllä myös 2,6", mistä ei myöskään moittimista 600 ämmän alla.

  (OT: Samaa ei voi sanoa pollen 3". 4kpl noita meillä oli ajossa, joista kolme meni vaihtoon jo ~2500km kohdilla.)

  Onko alfoissa maton kesto heikentynyt versus perus Power Claw.
   
 4. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Onko sulla ollu alpha???

  Ei voi verrata normaali 3" kestoa alphan 3" kestoon. 2000-3000km oon niillä winderien 3" matoilla ajellu. Neki heikkoja tuommosien mattonopeuksien takia verrattuna 2.6"..
   
  member tykkää tästä.
 5. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ei ole ja siksi kysyin onko kesto heikentynyt vs perus pc? (Jos olisi ollut, niin ei tarvisi kysellä.)
   
 6. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Kahen liukurungon 3" powerclaw kesti 3500km ennenku meni poikki 162"ssa. Kavereilla ollu noita 3" powerclaweja vanhemmissa alphoissa. En kyllä muista että muuta ois ollut niissä, kuin että jollain katkesi puikko vetoreikien välistä ja meni takuuseen se tela. Mutta näissä 22 vuotisissahan on tullut vetoreikään se välikannas, oisko se tuota hommaa varten muutettu.
   
 7. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Aivan eri mattoja. Eri jako. Tonnin jos kestää nii se on jo hyvä sille 3" matolle näissä alphoissa. 2.6" kestää näkyy "isältä pojalle" .
   

Suosittele tätä sivua