Arctic Cat Sno pro 500 vm 2010-2011

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä PURE, 13/3/10.

 1. Vepa88

  Vepa88 Active Member

  Tuli tämmönen kyseinen menopeli laitettua mukava kampe ku saa telaston pelaan kunnolla.. Paljonkos pitäis mosan kiertää ku vinguttaa kaasu pohjassa? Itellä kiertää n.8100.. Ja vuosimalli on 2011
   
 2. Bäri

  Bäri Polaris Matryx 650 XCR 136"

  8000 km ajettu 500 snopro CC myynnissä osina. Ilmoituslöytyy myyntipalstalta. Kelkasta löytyy mm. lisäsäiliölliset Foxin iskarit alustasta ja 1 000 km ajetut jäykemmät hakaneulajouset, Powderpro sukset, tunnelilaukkua yms.
   
 3. c0c

  c0c Member

  Mistä ootte männät hommannu ja mitä laittanut? Wisecoa vai alkuperästä, tarviketta? Millä välillä vaihtanut?
   
 4. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  alkuperäisiä , tai wössykät
   
 5. paavo mxz

  paavo mxz Member

  500cc 2012vm snopro oikkuilee. Lämpimässä talissa toimii kylmänä ei, alakiertoksilla pätkii. Kaikki anturit mitattu, männät tarkastettu, tankki tyhjätty ja putsattu. Kelkka tällä hetkellä huollossa aikoivat vielä mitata polttainepaineet ja jos vika ei ole siinä niin vika aika varmasti boksissa. Räjäytys kuvista noita bokseja katselin niin niitä näyttää oleva kolmella eri numerolla: https://www.babbittsonline.com/oemparts/a/arc/54e7475787a8651ffc78360a/electrical
  Nyt kysymys kuuluu kun boksia käytettynä etsin ja tuskin tismalleen samalla numerolla löydän koska varaosa kelkkoja huonosti markkinoilla että käykö nuo kaikki boksit ristiin ja mitennne eroavat toisistaan?
   
 6. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Viittaisko ongelma kuitenkin staattorin alakierrosten käämiin ? Eikös näissä ollut erikseen staattorissa käämit aja - ja yläkierroksille.
   
 7. AC-Master

  AC-Master Well-Known Member

  Minultakin ääni staattorille. Pari tapausta tiedän, joissa ei käynyt kunnolla ja staattorin vaihdolla alkoi toimimaan.
  Yleensäkin vika on erittäin harvoin tuossa ecu-boksissa. Aikaisemmin boksit oli merkitty joko ympyrällä, kolmiolla tai neliöllä. Sama kuvio löytyi myös ruiskusuuttimesta. Varaosakuvissa näkyi nyt olevan kirjaimet A, B tai C. Todennäköisesti joku noista kirjaimista pitäisi löytyä samalla tavalla boksista ja ruiskusuuttimista. Ristiin ne todennäköisesti käy jollakin tavalla, mutta ihan optimaalisesti ne ei välttämättä toimi. Jos yhtään muistan oikein, niin ero liittyi jotenkin suuttimien syöttämän polttoaineen määrän eroihin ja sitä olisi korjattu boksien eri ohjelmalla.
   
 8. paavo mxz

  paavo mxz Member

  Saisko siitä staattorista mitattua arvoja vai onko selkein vaihtaa koko staattori? Nuita suuttimiakin näyttää olevan kolmella eri kirjaimella kun räjäytyskuvia katsoo, juuriki nuilla a,b,c elikkä sen perusteella se nähtävästi täytyy boxikin valita ellei molempia vaihda. Liekköhän nuilla sitten suuria eroja perstuntumalla katsottuna.
   
 9. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

  Voi mitata. Toki varmemman tuloksen saa eristevastusmittarilla, kuin normaalilla yleismittarilla.
  Tuossa pitäis olla ohjearvoja

  Screenshot_20180217-141316.png

  kannattaa katella Googlesta, löytyskö tuo operator/race manual vielä jostain.
   
 10. mikkole

  mikkole Lynx enduro 2022

  Mikä mahtais olla vikana kun käy rikkaalla? Tasakaasulla ajaessa ja sitten kaasu pohjaan=>pieni viive ja ei ole moottorin parkasu semmonen napakka. Samalla kun käy rikkaalla vie öljyäkin reilusti. Viime reissulla 15km temppuili ja sitt yhtäkkiä toimi kertalaakista normaalisti. Kun käy rikkaalla on kuin uupuis 20hv. Semmonen kuminauhamainen moottorin käytös. Tyhjäkäynti jää kans vähäks aikaa reiluun 3000rpm. Ja sitten tippuu 1800. Ennen tippui mielestäni välittömästi ku pysähtyi.. Voisko olla tuo imuilma-anturi?
   
 11. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Juu ei wössyköitä. Kesti 700km
   
  Seiti tykkää tästä.
 12. karjal

  karjal Well-Known Member

  Kellään ylimääräistä kallistuksen vakaajaa näihin? Saa tarjota yv:nä. Kuulemma vm. 2010 vakaaja oli vakiona.
   
 13. Aap

  Aap Active Member

  Täällä oli aikoinaan tapaus, että staattorista pari käämiä mennyt. Kierrokset jäi korkealle monesti kun pysähtyi ja matalilta kierroksilta kaasua kun liipas reilummin niin monesti booasi. Yleensä matalilta kiekoilta piti "herkuttelemalla" lähteä, että sai vetämään kunnolla. Täyskaasulla sitten taas kuitenkin toimi ok.
   
 14. Kyseinen laite tuli ostettua. Millähän tuosta sais kytkentä kierroksia alemmaksi kun nyt kytkee siinä 4800rpm kohdalla... Kannattaako vaihtaa esim. löysempi jousi tai eripainoiset painot?
   
 15. Millähän sais Kytkentä kierroksia alennettua nyt kytkee siinä 4800rpm kohdalla..Mitä painoja olette näissä käyttäneet?
   
 16. Aap

  Aap Active Member

  Miks pitäis saada kytkentäkierroksia alemmaks? Kyseisessä moottorissa ei ole pakoaukonsäätimiä niin sen takia siinä on tarkoituksella korkeat kytkentäkierrokset.
   
 17. Vasta ostin kyseisen laitteen ja tuntui jotenkin tahmealta liikkeelle lähdettäessä niin ajattelin, että oisiko voinut olla jotain tekemistä painojen tai jousen kanssa. Mutta nyt kun kytkin avattiin ja putsattiin niin tuntuu paremmalta.. Samalla tulivaihdettua ne O-renkaat ohuempiin jotka ovat siinä painojen kiinnitys pulttien molemissa päissä, Mietin onko siitä mitään haittaa, painot ainakin liikkuu herkemmin eikä väljää tunnu oikeastaan yhtään?
   
 18. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

  Jos painojen liike on takertanut niitten o-renkaitten takia, niin silloin pultit on ollut liian tiukalla. Ei sinne mitään ohuempia kannata laittaa, ne o-renkaat muutenkaan sielä kestä ikuisuuksia.
   
 19. Mistä tilasitte staattorin? Itelläni todennäköisesti sama ongelma tai ainakin oireet täsmää..
   
 20. Aap

  Aap Active Member

  Cattikorjaamon kautta tilasivat sen.
   

Suosittele tätä sivua