Asepalvelus jutustelua

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Halkku, 17/11/07.

 1. BABLO

  BABLO Well-Known Member

  Asiaa!!
   
 2. YT

  YT Well-Known Member

  Kyllä palvelus saa olla nykyään löysempää, koska tappaminenkin on muuttunut helpommaksi. On kaikki automaattipyssyt ja moottorisukset.
   
 3. kairankulkija

  kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

  Samahan se tosiaan on missä käy, kunhan käy! En tiedä ivalon helppoudesta nykyään, 03 ite siellä olin. Niin vain sieltä kuitenkin moni kesken heitti, jo ensimmäisten viikkojen aikana, lähtivät joko pyssykylään tai rovaniemelle ::) Että oliko ennen miehet rautaa ja laivat puuta ;) En meinaa tällä ihteäni. Ivaloon valikoituvat mielestäni sellaiset henkilöt jotka siviilissäkin tuolla metässä viihtyvät, harrastavat metsästystä ja kalastusta jne. Näin ollen kuntopohjakin on yleensä hyvä. Lomillehan sieltä nykyään tosiaan pääsee lähes jokaviikonloppu, ivalosta muutenkin pelas lomayhteydet hyvin tänne etelämmäs lappiakin. Juu, vaan onhan se RJK aina RJK ;D ;) Pienessä porukassa hyvä henki. Suosittelen.
   
 4. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Sanovat v. 96 Hiukkavaarassa että valtiolla ei oo rahhaa pittää kapiaisia viikonlopputöissä ja kinesviikonloppuinakaan ollu muita kö ylikessuja hommissa.
  No sitte siittä muutama vuosi etiäpäin pä ne loppu varusmiestouhut Oulussa.
   
 5. Hansanen

  Hansanen Well-Known Member

  Juu, itte käyny Lappeenrannassa ja aukin Korialla, molemmat on jo ajat sitte lopetettu ;D
   
 6. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Tähän topicciin vois kertoa paljon asiota, mut taidampa jättää kertomatta ::)
   
 7. pro x 550

  pro x 550 Indy xc 137" 600 -20

  mulla lähtö 08 tammikuu pyssykylä. onko muita seuralaisia?
   
 8. DSP

  DSP dragon

  Täällä bingo!
   
 9. Pollari

  Pollari Guest

  Njoo tottakai, mutta kriteerit on silti kovemmat, vaikka koulutus olisi pullamössöhommia.
  Ja kovaa haluaville on myös tuo Immolan Erikoisrajajääkärikoulutus..
   
 10. Olli

  Olli Well-Known Member

  Täähän on just tätä. "Meillä oli varmaan rankinta sitten sodanaikojen vuonna se ja se siellä ja siellä yksikössä, toista se on nykyään diipadaapadiipadaapa.." ::)

  Kaikki käy intin vain kerran ja tietää vain ne omat kokemuksensa. Ihan turhaa kenenkään vouhottaa käyneensä joku maan kovin koulu yms.
   
 11. €ncore

  €ncore Lynx Rave RE 600 HO -07, KTM EXC 125 -03

  Tuli muuten tuo intti taaplattua semmoisessa paikassa, jonne ei enää palvelusta pääse suorittamaan eli saaressa nimeltä Russarö.
   
 12. kairankulkija

  kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

  Niin en tiedä onko fyysisessä kolutuksessa eroja esim. pv:n sissien ja rajan sissien välillä. Rajalla kuitenkin noita metsävuorokausia taitaa olla reilusti enempi ::) En usko että ivalosta poislähteneillä kaikilla olisi kuntopuoli loppunut, oli joukossa kyllä suht urheilullisiakin kavereita ;) Se äiti vain taisi tulla mieleen siellä kaukana korvessa :-X ;)

  Sekin että rajasissien koulutuksellakin on eroja, esim ivaloa ei kannate verrata muihin rajan paikkoihin. Ensinnäkin olosuhteet on huomattvasti kovemmat mitä muualla. Njoo, eiköhän tämä tälläkertaa riitä ;)
   
 13. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Meillä ei ollu rankkaa ainakaan mulla joka paikka meleko paskana jo valmiiksi mennessä. 3kk olin joista 1kk Tilkassa korjattavana ja sen jälkeen Cee. Ekan 2kk:n aikana olin vissiin rivissä 7 päivää ku oli vemppaa ja nkveetä 8)
   
 14. Rookie

  Rookie NightRider

  Pari vuotta tuli kurkkusalaateissa täyteen ja nyt ollaan oltu kohta kaks viikkoo vapaalla...kyllä maittaa 8) Vaikka päivääkään en vaihtais pois. :D

  Eli jos kiinnostaa niin kyllä intissä kannattaa yrittää parhaansa palveluspaikasta riippumatta. Ja niitä joita mahdollisesti kiinnostaa rauhanturvahommat niin sinne vaan, parempia elämänkokemuksia saa hakea ;)
   
 15. Mäch-Z

  Mäch-Z Member

  Saman päätöksen mulle antoivat jalkojen takia... Majuri raukoilla silmämunat pyörähti päässä kun näytin jalkoja komissiossa.. "kyllä se on nyt niin A****** että te lähdette kotiin* ;D
   
 16. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Hehehe.
  Irtoshan sitä taas juttua ku laitto vähä provoa.
   
 17. nauku

  nauku Well-Known Member

  jep.. ketään tulossa tammikuussa halliin 1/08?
   
 18. Joonas#77

  Joonas#77 Arctic Cat 600 Sno Pro

  Täälä yks. ;D A papereilla. Harrastuksen takia antoivat jäädä sodankylään.
   
 19. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  ;D Samaa mieltä. Tuli käytyä "vanhoilla" päivillä 25 vuotiaana, ku pikku kolarin jälkeen oli jalat vähän murusina 4 vuotta putkeen heti kutsuntojen jälkeen ja koulutkin suorittelin pois alta. Ei sielä kukaan kuole ja kaikki vähänki täyspäiset pääsee läpi. Ja kun oot tarpeeksi fiksu kaveri niin kovin sielä sai ite valkata mitä teki. Tietty, voihan sielä lompsia rivissä nollat taulussaki...  ::)

  Nuoremmille ohjeeksi. Olkaa särmiä, mutta elekää mitään vitun viisastelijoita. Tehkää hommat mahollisimman hyvin ja sluibatkaa vähän.. Noilla pääsee intistä helepolla.

  Totta se kuitenkin on, että kuria on löystetty aikojen saatossa. Monesta asiasta nykyään joutuu puupenkille kuulusteltavaksi, mikä ennenjoskussankavitunaikaan oli ihan "koulutusta". Mutta silti, melko vitsi tää ikäloppujen karahkojen vouhotus että ennenvanhaa oli kaikki rankempaa. Sukatki piti itte vuolla koivuhalosta! ;D

  Terveisin "jäiskö korpraali-hemmo jälkiaukkiin?" .. no en jääny ;D
   
 20. Jälli-Eeti

  Jälli-Eeti Lynx Re 600 Etec -12

  Upinniemi Laivasto I/09 ;)
   

Suosittele tätä sivua