BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

 1. kuuukko

  kuuukko Well-Known Member

  Miksi summitti nostaa keulan ihan vakio säädöissä näillä lumillaki. Taitaa löytyä syyllinen alustasta ennemminki ku kytkimestä.
   
 2. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Remmi ongelma on ratkaistu kun kaasuläpät ei aukea 100%. Helppoa ja halpaa:D
   
 3. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Kun voimansiirto laitetaan tikkiin niin sitä keulan asentoa voi hallita ennemminkin kaasulla kuin vippaskontsteilla jotka pahimmillaan vain sotkee ajo-ominaisuudet. Vakio voimansiirto on aina kompromissi mikä pitää toimia keskiverto kuluttajalla kelissä kuin kelissä.
   
 4. kuuukko

  kuuukko Well-Known Member

  Tuossa uudessa dokkerissa ei ainakaan pelaa vakio voimalinja kun tulee lunta ja oikiasti huonokeli. On nimittäin niin raskaskulkunen että alkaa remmit pettämään lämpenemään ja räjähtelemään. Ja mahtaa olla nyt otettu opiksi petikumi asioissa tehtaalla kun tärisee melko paljon astinlautoihin välissä, ettei ne ainakaan ole enää liian löysät
   
 5. Masaaa

  Masaaa Active Member

  Sisäänajo-ohjelma ja vähän lunta
   
 6. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Kyl myö ollaan tutkittu, et toi uus alusta siirtää painoo eri taval kuin edelliset PPS:t, niin ei tunnu sellai repivältä. Mut eikös tuota pyrittykin hieman rauhoittaan, että toimisi viltoissakin paremmin. Minust tos on kyl ihan yhtä paljon tehoo, kuin 2019 mallissakin.
   
  Masaaa tykkää tästä.
 7. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Keväällä ja messuilla näin sanoivatkin, eli on pyritty hallitumpaan painosiirtoon ja tehdä kelkasta vakaampi. Ominaisuuksia mitä hc-puskajussit arvostaa.

  Mutta voimansiirron kun laittaa tikkiin niin kyllä siinä matossa riittää pito kampeamaan keula ylös tarvittaessa ihan kaasusta kunhan pitoa on edes jonkin verran. Noihin drt-kitteihin ollaan ruotsalaisten kanssa ajettu nyt säätöjä kaksi talvea, ja alkaa olla sellaiset säädöt että joka kuski on ollut enemmänkuin tyytyväinen.

  Kaverille on tulossa 3900ds ja itselle 154” expert, mielenkiintoista päässä vertaamaan näiden kahden eroja talven mittaan.

  Jos drt säädöistä tms. on kysyttävää niin voi aina nakata minulle privaa.
   
  Golfster ja Pertuzi tykkäävät tästä.
 8. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Vai ei nouse sukset ilmaan, no eihän ne vähällä lumella nousekkaan kunnolla mutta 60cm lumilla heitti äkkinäisen selälleen niin voin kertoo että kyllä nousee
   
  mikzar ja Pertuzi tykkäävät tästä.
 9. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

  Ainakin 850 X summitti DRT:n kitillä repi jo muuan vko sitten rehellisillä "nilkka" lumilla sukset niin ylös ku kuski halus. Kaasulla piti jo kulmat säätää kohdalleen.
   
 10. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  No en lähtis sisäänajossa olevaa dokkeria ja drt kitillistä summittia ihan samalle viivalle laittamaan
   
 11. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Minä oon kyl tyytyväinen tähän 2020 malliin. Toi on kyl paljon erin tuntuinen kuin toi 2019 oli. On pakasta valmis peli. Pikkusen tuntuu toi voimalinja raskaalta, mut kyl tolkin pärjää. Aattelin antaa olla vakiona. Mut pelaa toi paremmin kuin kaverin kaaos, joka on kyl vakio voimalinjal susisurkee. Toisel kaveril on remmivetoinen ja toisel ketju. Toi remmiveto malli on kyl makee, siis jopa tosi hyvä. Mut on miust tää Lynx paljon helpompi ajaa noin yleisesti. Ja ajomukavuus on reitilkin parempi.
  Ostin omaani noi lisävalot ja pienemmän penkin. On muuten kaksi hankintaa, jotka kannattaa kyl pistää listalle. Nuo lisävalot on järkyttävästi kirkkaammat kuin vakiot.
   
 12. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Eiks näit oo muil kun meillä? Mitä enemmän saan kilsoi alle, sitä enempi tykkään täst kelkasta. Ehdottomasti paras DS tähän mennes. On tosi tasapainoinen, helppo, mukava ja tehokas. Ainoa ongelma on tela, joka on pari kertaa hyppinyt yli, vaik miul on tela normi tiukkuudes. Tos vertailimme kamraatien kans kelkkoi ja meillä on tulos se, et kyl tää on helpoin näist ajaa ja tehokkaimman tuntuinen. Polaris kyllä toisaalta pyörii tuota ääliörinkiä helpoiten ja se ei kaadu vaik sen kiskois kuin kyljelleen. Siinä se on kyllä aivan ihme vehje.
   
 13. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Onko muilla ollu semmosta, että kun kaasun lyö pohjaan nii yskäsee vähän, ei aina mutta tuntuu että jos kiihyttelee lyhyen ajan sisään monesti niin sitä useemmin tekee. Ja bd ds siis kelkka, edellinen 15 vuotinen teki ihan samaa
   
 14. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Toi yskäisy tuleepi jos kone lyö rajoittimelle. Katoppas kierroslukumittarin max näyttö.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 15. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Pitänee säätää klikkereitä, en oo sillee kiihyttäissä kahtonu sitä mittarii mutta muuten oon pannu merkille että 8100rpm sieltä löytyy aika äkkiä
   
 16. kuuukko

  kuuukko Well-Known Member

  Alkanut tuntumaan hyvältä kelkalta nyt kun on luntakin. Kapeat astonlaudat ja lyhyt tunneli on yllättävän hyvät. Lähtee ongelmitta vaikka mihin pysäyttää. Summitilla joutu kaivattamaan enemmän vaikka ei sekään kiinni jäänny. Alusta on ensimmäinen lynxin tekemä ainakin minulla jolla pääsee lumessakin jo;)
   
 17. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Starttikahva jäi käteen, ilmeisesti naru poikki tai solmu meni läpi, jämää ei näy... Mutta hyvin lähti käyntiin tuolla orggis narunpätkällä ihan ekalla.

  Pystyykö tuon starttisysteemin jotenkin korjaamaan vai onko uuden osto edessä?
   
 18. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  Kyllähän se narun vaihtamaan pystyy, jos kiire kuntoon on saada. Mutta eikös tuo ole ihan takuu hommia..?
   
 19. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Kyllä se minusta ihan hyvin keventelee keulapäätä.

   
  T.Heikkinen, Janme, mikzar ja 2 muut tykkäävät tästä.
 20. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

  Taitaa DRT kitti olla paikallaan ku kuulostaa ihan samalta ku omaki vehe ja vetoja näyttäis kans olevan samaan malliin :p
   

Suosittele tätä sivua