BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

 1. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  No ei ihme että hajos :D miten muuten korjasivatko motin vai vaihtovatko kokonaan uuden?
   
 2. Mp92

  Mp92 Active Member

  Tulee kokonaan uusimotti. Eilen sanottii, että 1kk on koneella toimitusaika ja se pitää odottaa, ettei ole varastossa ylim konetta. Mutta myyntiliike oli laittanu hanttiin ja niin oli Rovaniemestä motti laitettu löytyyn :)
   
  peruna., Arwid Käkivaara, M.E.A ja 3 muut tykkäävät tästä.
 3. Mp92

  Mp92 Active Member

  Joo kyllä laitto harmittaan ensivaikutelman jälkeen, oli kyllä hauskaa kyytiä kaikki 5km mitä se kesti :D
   
  Koulupoika ja Fudge tykkäävät tästä.
 4. hk-

  hk- Member

  Onko muilla ollut semmosta ilmiötä,että kone niinkuin booaisi kun keula on aika pystyssä ja kierrokset melkein täysillä?
  sitten kun kaasun löysää ja painaa uudestaan pohjaan niin kiertää taas normaalisti.
   
 5. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

  Sieltähän se DS4100 kaupasta löyty ja on se hieno!!!

  Onko kellään tässä jo hanskalokerossa gepsiä? Ilmeisesti tuo vanha montanan sarja ei istu ihan suoraan. Minkähintanen on uus garminin gps-kiinnike ja mistä niitä saa?

  Edit: Taitaa olla tämä 860201262, jossa olis kivoja muovipalikoita, joita ei myydä erikseen, johtojen piilotusta varten.
   
  Viimeksi muokattu: 17/12/17
 6. Spin

  Spin Well-Known Member

  Itelläki tuo 650t montana ja aion sen kyllä vanhoin kiinnikkein istuttaa tuohon uuteenkin lokeron kanteen. Jossain näin kuvankin kun oli laitettu. En kyllä ala taas monen sadan laitetta ostamaan vain sentakia, että kotelo on nyt suunniteltu toiselle :).
   
  Poikanen tykkää tästä.
 7. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Suosittelen, että kaikki jokka ajjaa vähänkään pusikossa ni laittaa ne vahvistetut imuilman meshit.
  Nimimerkillä yks reissu ja toisessa aimo ammottava reikä.
   
 8. kaner

  kaner HC Evo 153"

  Toinen hyvä paikka sille gepsille on mittarin ja tangon välissä, jos se vain koonsa puolesta siihen mahtuu. Ei ainakaan ole ottipaikalla.
   
 9. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Samanlainen kiinnitys näkyy olevan uuteen ku vanhaankin. 276cx olis siihen tarkotus laittaa kiinni kunhan ensin koitetaan koin jäätävän korkea tuosta kotelosta tulee sen jatkon kans.
   
 10. Spin

  Spin Well-Known Member

  Se jatkohan toimii kuin matala pleksi ois paikallaan. Järkevämmin suunniteltu kun edellinen, etenkin kun nämä nyt tulee ilman tuulilasia.
   
 11. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

  Tuossa uudemmassa boksissa olis ilmeisesti ajatuksena piilottaa suurin osa johtosotkusta hanskalokeron ”valepohjan” alle. Tuommonen toinen pohja olis kiva saada, mutta ”not sold separately” :( Tuo koko johtohässäkkä ei mahda sopia kovin pienestä reiästä piiloon sinne alle.

  Edit: Asennusohje
   
  Viimeksi muokattu: 17/12/17
 12. Spin

  Spin Well-Known Member

  Kaitpa ne mahtuu siellä lokeron pohjalla oleen. Pitää kattoa kunhan saa kelkan ja boksin. Jotku rukkaset siellä kuiten on varalla pohjalla, joita ei kokoajan tartte pois penkoa :). Vanhassahan johdot piilotettiin sinne muovien alle. Täsmääköhän tuo liitintyyppikään enää, kun olen hukannut sen alkuperäisen haaroitussarjan. Pitää ryöstää erinlaisilla liittimillä. Tai sitten ostaa virran ulosotto, siinä oli muistaakseni vastaavanlainen johtosarja.
   
 13. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

  Kuvittelin, että sekä zumo että montana sopii samaan telineeseen, mutta tuo zumon teline onki ihan erilainen ja montanaa tai 276cx:ää siihen ei kiinni saa. Zumon telineen johtonippu on tuhottoman iso ko siinä on usbia ja ääniplugia ja kaikkea. Miehän olen tuommosen yhen lyhentäny moottoripyörää varten, mutta en edes heti muistanu :D Mutta pakkohan se on askarrella tuo vanha teline sopimaan, sillä mie en zumoa kelkkaan halua.

  Telineen johto tuodaan hanskalokeron kannen läpi suoraan telineen takaa. Zumon telineessä tuo johto lähtee sivulle ja siksi siinä on telineen alla kaulus, jossa on kolo johtoa varten. Montanan telineessä johto lähtee suoraan takaa ja se ei kaulusta tarvi. Tuon välipohjan tilalle pitää keksiä jotaki näppärää. Tuommosenhan tulostais itte jos olis 3D tulostin :)
   
 14. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Vetelet vain kylmästi kaikki ylimääräiset johdot poikki, niin minä tein ja laitat sitten liittimen heti siihen hanskalokeron kannen taakse niin tarpeenvaatiessa sen johdon saa ”poikki” ilman kelkan purkua
   
  Fudge ja Poikanen tykkäävät tästä.
 15. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Onko kukaan vielä löytänyt mieleistä alustaa öhlins/Fox linjalta? Kovasti persottas päivittää alustakin mutta ei tiedä millä ja mistä. Taitaa säädötkin olla vielä aika arpapeliä
   
 16. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Joo,

  Katelkaapa vähä kuomu sisälle. S-moduulin ja siihe tulevan muovin välissä on melkonen rako. Siitä on suora näkymä kytkimelle. Oli naapurinpojilla ottanu lunta kytimelle putskuissa ja miettivät että mistä menee. Kuulemma oli remmi vetäny sutia. Liimalla olivat homman paikkonu. Pitää katella tuota jahka saamme tallille tuommosen dokkerin.

  Ja puhuvat että myös jalkakotelosta imee lunta kytkimelle. Ovat teippaillu umpeen koko kotelon. Tokiha ite miettisin meshiä..
   
  Hovelinksi tykkää tästä.
 17. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Näin oli Ruotsalaiset tiivistelly.
   

  Lisätyt liitteet:

 18. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Pitääpä aamulla lähteä sikaliiman ostoon, näkyi mullakin re dockerissa valoa kytkimen puolelle kun pohjapanssarin väliin taskulampulla valottelin. Johtuneeko juurikin tuosta että ummella kiekuu kone niin saakelisti, eikä oikein muuta sit tapahdukkaan kovin nopsaan.
   
 19. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

  Minkäskokoset lisärullat tämän telastoon sopii? Ei se haittaa, vaikka niitä olis vähän vetopyörän ja kääntöpyörien väliin. Osanumero sille sarjalle olis loistavaa :)
   
 20. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Nyt alkas talven setuppi olemaan valmis pois lukien pieniä vastoinkäymisiä lisävarustepuolella.

  - scs toimitti teipit niin osassa teipeistä puuttuu väri
  - ledit on lähtenyt 1vko sit jenkeistä ja ne ilmesty eilen uudestaan jenkkeihin
  - öhlinssien tule venähti välipäiville

  Vielä mikä mietityttää on tuo tavarapuoli et alkaako ajelemaan reppu selässä vai laittaakko joku susiruma linq laukku pilaamaan kelkkaa..
   

Suosittele tätä sivua