Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Rantalankila

  Rantalankila DS 3900 -22

  Te joilla remmejä menee niin oletteko säätäny remmin tiukkuutta ollenkaan? Huomasin että aika nopeasti sinkuu remmi taas löysälle. Ei ole kuitenkaan kuin 1min homma säätää. Senkin ajan voi foorumilla kysellä menisikö takuuseen.

  531 remmi paikallaan ja umpista on huuatettu aika reilusti. Kilometrejä ei ole montaa sataa takana mutta ei ole ongelmiakaan.
   
  vetkulilm ja M.E.A tykkäävät tästä.
 2. Kaaottinen polaris

  Kaaottinen polaris Polaris Khaos 850 3" 155

  On kiristetty ja vahattu remmiä että on soppeli ettei vain ole pelkästään ajettu. Kaikki remmit saanu kielteisen päätöksen mutta ainahan se kannattaa reklamaatio tehä niin tietää brp että tätä ongelmaa on vielä
   
  M.E.A tykkää tästä.
 3. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  On se kyllä kumma homma jos ei remmejä saa takuuseen ja ongelmat muka korjattu. Onko tämä käytäntö myös Doon puolella ettei remmejä enää takuuseen?

  Aika iso ristiriita minusta, jos takuu ei korvaa, kun se kerran on voimassa:mad:
   
 4. Kaaottinen polaris

  Kaaottinen polaris Polaris Khaos 850 3" 155

  Huoltoukko meinas että tekis kaikki vain nuita reklamaatioita että alkais brp:n ukoila hälytyskellot soimaan. Että kuulema en ole ainut jolla napsahtanu poikki
   
 5. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Kuluttaja-asiamiehellä uhkailu voi tuottaa toivottua tulosta. Ei kannata luovuttaa ihan helpolla.
   
 6. Akimatic

  Akimatic Well-Known Member

  Minä sain viime keväänä kielteisen takuu päätöksen eräässä asiassa ja vänkäämisen jälkeen tapaus käsiteltiin uudelleen ja tuli erilainen päätös.
   
  Kaaottinen polaris tykkää tästä.
 7. Kaaottinen polaris

  Kaaottinen polaris Polaris Khaos 850 3" 155

  Ei kannatakkaan. Ei se ole normaalia kelkkailua jos talvessa ajjaa 3000km ja noin joka 500km jälkeen remmi mennee niin talvessa 6 remmiä saat laittauttaa ja nuo brp remmit ei ole vielä kovinkaan halpoja
   
 8. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Maununen pyyhki reilut 700km yhteen iltaan dokkerilla viime vuonna ja samalla hihnalla, että ei ne vissiin kaikki oo?
   
 9. jiikoo1987

  jiikoo1987 Active Member

  Nämä suurlähettiläät on asia erikseen. Tottaha niillä vehkeet rokkaa.
   
  Vilbur, Mika_R ja DooDoo tykkäävät tästä.
 10. Kaaottinen polaris

  Kaaottinen polaris Polaris Khaos 850 3" 155

  Joo no ei nämä lynxin somekuskit tuomosista kerro että jos paukkuu hihnoja. Vaikka nuita mennee niin onhan tuo aivan pirun mukava kampe. Nyt 571 hihna paikallaan niin kattoa kauan se sitten kestää.
   
  Kommein tykkää tästä.
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  :D:rolleyes:
   
 12. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Teamiläisellä se päästeli DS:llä joten varmaan myös RE:lläki viime vuonna.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 13. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

  Työkaverin serkku on lynxi lähettiläs ja sillä meni useammankymmentä remmiä viime talvena Ei tietekkään saanu puhua niistä mutta aika pino siinä tallinlattialla niitä oki
   
 14. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  Viekää tehtaan postilaatikkoon sitä narusilppua, alkaa viesti menneen perille...ehkä.
   
  Pertuzi, FFoxi, teme- ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 15. Shaingi

  Shaingi Well-Known Member

  Mulla kesti ensimmäinen hihna 1350km. Takuuta melkein tekisi mieli kysellä tuolle mutta epäilempä että ei mahda mennä. Nyt ultimaxin remmi paikallaan ja katotaan miten sen kanssa. Jotenkin näin äkkinäisen näkökulmasta tuntuu hullulta ja jopa tyhmältä ylipäätään ajaa vaan, ja olla tekemättä jotain asialle mitään jos remmejä menee alta 300km. Joku jopa kehunut että remmi on hajonnut 70km jälkeen ja kauteen menisi jopa toista kymmentä :D Kyllä minulla loppuisi motivaatio ja rahat jos hihnoja pitäisi laittaa kauteen vaikka 10 kappaletta joka tekee vajaasta kahdesta tonnista reiluun, riippuen millä hintaa remeleitä irtoaa.

  Mitenkä voimalinjojen linjaus, onko kukaan katellut ja onko miten pielessä olleet?
   
 16. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Kato joutu sitä vielä tänneki kirjautumaan vuosien jälkeen :)

  Siirtyny aivan tuone vasepookin kelekkaryhmään ku sielä immeiset on omalla nimellänsä.

  Joo ja pikkusen vajjaa 1300km ajoin yhtenä päivänä ja samalla remmillä.

  Ei ollu Teamia Re:ssä.

  Uus remeli kasipuokkeihin on -571.
  Hihnan kireys on tähellinen sillon tällön vilkasta.

  Niin se on ❤️

   
  Rantalankila, Latez, Pihevi ja 2 muut tykkäävät tästä.
 17. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  No onko niitä remmejä mennyt( ja jos mennyt, niin montako ja millä kilsoilla)?

  Eipä näillä jutuilla muuten ole paljon painoarvoa, jos otetaan vain otanta sieltä ja videota vähän täältä. Vai onko se jo joillekin riittävä, kun remmi kestää yhden jänkä pyörityksen tai pidemmän päiväreissun?

  (Edit: En ole Facessa enkä muussakaan vastaavassa, joten voin olla hyvinkin ulkona, jos olet näitä asioita siellä avannut)
   
  Viimeksi muokattu: 22/2/19
 18. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Veikkaan että tuolla 1300km reissulla remmi ei kovin koville ole joutunut. Se on aika huono homma jos tuollaisessa matka ajossa remmi joutuis lujille.

  Maununen voisi ottaa videon missä muutamia pidempiä vetoja rinteessä ja sen jälkeen heti kuomu auki ja remmistä lämmöt mittarilla. Jos vielä jotenkin näkis että siellä on ne tehtaan alkuperäiset osat.
  Itse kyllä veikkaan että näissä on koneen linjauksissa melkoisia heittoja mikä varmaan selittää että osalla hajoaa remmit helpommin. Tuskin edes joka huollossa osaavat konetta linjata kunnolla :rolleyes: Taitaa kuitenkin suurimmalla osalla kestää siksi että ajavat sievästi.
   
 19. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  No mikä se nyt sitten on matka-ajoa, mutta jos ajaa alle vuorokauden 1300km niin tehollinen matka-aika lienee maksimissaan 22h eli keskinopeus 59km/h. Ei ihan lakisääteisellä reittiturrauksella tuohon pääse vaan minusta tuntuu, että saa olla suorapätkillä sinkki aika tiukalla. Eikä toisaalta kärsi kovin huonoa uraa olla matkan varrella.
   
 20. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Niin. Olen ite seurannu tätä keskustelua mielenkiinnolla kun 150km ajetusta dokkerista rämähti hihna, kyselin tehtaan vastauksia ja ainoa apu oli että annetaan remmejä. Näpräilin ite omasta mielestä sopivat välitykset tupaan koteloon ja hiplasin vähän kytkinpuolta ja ajelin loppukauden samalla remmillä (1900km). Itelle se on riittävä kesto kun kerran kaudessa vaihtaa. Jotkut vaihtaa kuulema hihnaa 200km välein ja jarrupaloja 400km välein, tiedä sitten onko niillä jotain tekemistä toistensa kanssa?

  No niinhän tässä just aiemmin sanottiin, paskahousuilla kestää remmit kun ei uskalleta ajaa kaasu pohjassa ja kaikki vetomiehet särkee remmejä?
   
  ruupanen, vetkulilm, M.E.A ja 2 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua