Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Niin se kyllä on, mutta ei se vauhti pitäis remmiä rikkoa. Ilma vaihtuu paremmin niin pitäis kyllä remmi pysyä viileänä senkin takia. Tai ainakin mulla on pysynyt. Pahin on kun rinteissä huudattaa lämpimällä ja vauhti ei välttämättä ole niin kovaa ja kuomun reijätkin lumessa.

  Tais Maununen ajella enimmäkseen vesistöjä ja nopeita lapin reittejä.
   
 2. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Ootko muuten paljon ajellu tällä radieni 850:llä? Miten aattelisit niiden ajojen pohjalta, että se toimii ja mitä siitä pitäs muuttaa voimalinjan osalta? En minä muulla, mutta kun oot kaikkein eniten äänessä ja perillä näistä hommista niin ois mukava kuulla ihan muutama sananen että mitenkä kannattais lähteä rakentelemaan?

  Muistelen että Joni joskus kirjotti ajavansa 21:53 rissoilla, se on aika liki sitä välityssuhdetta mitä näiden radienien kanssa on joka paikassa haukuttu lyhkäseks (19:49 tehdaspäivityksenä 2018).
   
 3. Basso58

  Basso58 Boondocker ds 3900 -22 (jos sen nyt saa)

  Kerrohohan toki muillekkin mitkä on nuo säädöt millä remmit alkaa kestämään?
   
 4. Kaaottinen polaris

  Kaaottinen polaris Polaris Khaos 850 3" 155

  Kyllä son tehtaan homma laittaa nuo kestämmään. Mutta mitäpä hyvvää itele uskottelleen :)
   
  Kimurantti tykkää tästä.
 5. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Eikös tämä ole jo tutkittu homma että isoin on BRP-remmipulmat muiden merkkien kuskeilla.

  Eipä ole lämpömittareita kytkimessä.

  930km on nyt RE-dokkerissa ja uutena sinne laitettu -571 pyörii edelleen. On sillä lumessaki ajettu ja myötä- ja vastamäessä.

  Tule ihmeessä mukaan ajamaan ja mittailemaan remmiä ja kattomaan ajetaanko sillä rinteessä kaasu pohjassa. Kytkimetki saat purkaa ku nuin närästää ;)
  Taitas olla eka kerta ku ajat muuallaki ku intternetissä :D

  Joo, ”kevyt turraus” on juuri se sana kun ajaa yli 1000km vuorokauteen huhtikuussa kun päivälämpötila oli jotain 10 astetta.

  Keli oli raskas kyllä ja kaasua piti laittaa koneeseen aika reilusti.

  Ivalo-Inari-Pokka-Levi-Ylläs-Kolari-Pello-Tornio-Pello-Rovaniemi-Sodankylä-Vuotso-Ivalo.

  Kyllä siihen kolme tai neljä mutkaaki sopii ja päivällä ne ”keveät” vesistöt oli soseella. Reittejä ei enää siihen aikaan kevättä lanata.

  Viime vuotisessa RE- dokkerissa oli lyhyemmät päivitysvälitykset, en muista mitkä sinne huollossa laittoivat.
  Vesi valu silti silimistä ku kaasu pohjassa ajo.

  Miepä lähen tästä kelekkailemaan !

  Jiipee voi jatkaa täälä nimimerkkinsä takaa keyboard-racingia ;)

  Terveisin Joni Maununen lapin lumitalven keskeltä
   
  K.Pukarinen, Mikki80, Rantalankila ja 14 muut tykkäävät tästä.
 6. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Minusta tällä nimimerkkien takaa trollailulla ei ole oikein painoarvoa niin siksi tulee kateltua tuola naamakirjassa näitä kelekkahommiaki.

  Saattas olla aika pitkä video jos kuvaisin joka kerta koko päivän ajoreissun?
  Ei ole tänä talvena menny ensimmäistäkään remmiä.

  Viime vuonna päivitettiin välitys ja petipäivitys molempiin ja deeässään laitoin Teamin, kevväälä purkasin poies.
   
 7. Kaaottinen polaris

  Kaaottinen polaris Polaris Khaos 850 3" 155

  Kerro mikä se facebookin kelekkapalsta on? Jos on sama niin ennemmin trollailen painottomilla sanoilla täälä kuin siellä missä moderaattori ottaa itteensä kun oli väärässä että pistää pois ryhmästä :)
   
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Mitä täällä on trollailtu? Lainaa tähän jatkoksi toki se viesti missä minä olen trollannut palstalla.

  Ja takaisin asiaan. Eli remmejä ei ole tälle talvea mennyt, mutta aiemmin ilmeisesti on? Olisi myös hienoa, jos mainittaisiin mahdolliset muutokset mitä kelkkaan on tehty, jos sellaisia on. Olisi jotain iloa näistä jutuista muillekin.
   
 9. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  En suinkaan mie sanonu että sinä tai kuka on trollannu, ihan vaan yleisesti näitä keskustelupalstoja tarkotin :)
  Sie vain kysyit siitä naamakirjasta niin sielähän raatitaan omalla nimellä ja naamalla.

  -19 malliin tuli uus voimansiirto, moottorin tuenta, variaattori, remmisuojan teline, remmisuoja ja välityski taitaa olla eri.

  Myös iskarit, jouset ja DS:n suksen kumit on erit -19.

  Remmi on vakiona -531 mutta tälle talavelle tuli -571 remmi joka on lujempi.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 10. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Hyvä että toimii, niin sen pitää ollakin.

  Enkä nyt toki odota minkään vehkeen kestävän jatkuvaa jänkärallia tai pelkkää rinnekiikutusta esim. koko 10tkm käyttöikäänsä, mutta kyllä kaasua täytyy kestää pitää pohjassa ilman ongelmia tai pelkoa remmirikosta.
   
  Kimurantti ja Kaaottinen polaris tykkäävät tästä.
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  En väittänyt ettet ajaisi kovaa. En vaan usko mitä tänne kerrot. Sulla ei ole vakio osat tai sitte sinun yksilö on viimeisen päälle linjattu ja fiksattu ettei vaan mene remmejä. Laitoit tuon pyörittelyvideon niin sitä kommentoin että enempi kertoisi kun ottaisit muutamia kovia vetoja ja ne lämmöt sen jälkeen. Sillä olisi jotain arvoa jos yrität todistella.

  Ei ne saanu brp:llä edellisistäkään malleista remmiongelmia loppumaan niin en usko että näistäkään. Näissä niitä ongelmia tuntunut enempi olevan. Ja mitä kuulin niin lynxillä olisivat jo muutoksia tehneet vaan amerikasta kielletään :rolleyes: Pitääkö paikkansa? Et tietenkään saa sanoa kun silloin myöntäisit ongelmat.

  Enkä väittänyt että kovempi kuski olisin kuin sinä, päin vastoin. Eikä se edes kovaa kuskia vaadi että saa remmejä meneen nuilla vehkeillä.
   
  Viimeksi muokattu: 22/2/19
 12. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Niin otetaanko kertauksen vuoksi vielä, olet siis huolissaan siitä että RE dokkeri syö remmiä, vaikka et ite sellasta omista, tai aja (tai ole ajanut), ja et ikinä tule ajamaan? On kyllä kieltämättä ensiarvoisen tärkeää huolenpitoa, arvostan!
   
  Mikki80 tykkää tästä.
 13. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  En ymmärrä miksi pitää laite omistaa, että saa täällä keskustella ja ottaa kantaa. Tämähän ei ole mikään omistaja- vaan keskustelupalsta.

  Itsellä ainakin kiinnostaa aihe, jos joskus näihin uskaltaa sekaantua.
   
  Pertuzi tykkää tästä.
 14. Akimatic

  Akimatic Well-Known Member

  Edellinen remmi 2700km sekalaista ajoa. Nykyisellä 800km ja meno jatkuu.
  18 RE dokkeri johon päivitykset tehty.
  Vakio voimalinja.

  531 loppuinen käytössä ja sekalaista ajoa menty
   
  Kimurantti ja FFoxi tykkäävät tästä.
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Eikö olekki? Niin mistä tiedät etten tule sellaista omistamaan? Ainakin muutaman "lepovuoden" pidän polle leirissä ja jos ylikunto alkaa hellittään niin voi olla että jossain vaiheessa yritetään taas brp:tä. On niitä kyllä niin vittumainen rassata että pakko välillä huilia.
  Ei näistä sivullinen kovin helposti pääse jyvälle että mitä muutoksia mihinkin pitää tehdä että pystyy edes ajamaan. Joka viikko tulee valitusta kun ei remmit kestä vaikka päivitykset on tehty. Melko sekavaa.
   
 16. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  tuntuu leviävän fb:n puolelta tännekkin tuo että pakko päästä joka väliin kommentoimaan ja arvostelemaan vaikka kyseistä merkkiä ei ole edes omistanut jne.. sitten kun asiasta mainitsee niin jokainen on ehkä joskus vaihtamassa kelkkaa jos sitä ja tätä toteutuu siihen mennessä :D

  Meikäki lähtee kiertää maailmaa jos voitan lotossa :cool:
   
  tmylsy, Kimurantti, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 17. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Joo sieltä se varmasti leviää. Joku viirus ehkä? Niin sinäkö meinaat ettei tähänkään ketjuun saisi kirjoittaa jos ei kelkkaa omista. Saattais olla melko hiljaista. Olisihan minä voinut toisen lynxin laittaa täksi kaudeksi vaan tuntui ettei edes uudemmissa ole saatu samoja vikoja korjattua mitä jo ainakin 5 vuotta on ollut. Ainakaan viime vuoden perusteella. Eli en jaksanut samaa säätämistä taas. Siksihän näitä lueskellaan että tietää onko hommaan tullut parannusta. Edelleen tuntuu remmejä menevän vaikka jotain parannusta ilmeisesti tullut. Uusi remmi taas vaikka vanhassa ei pitänyt olla mitään vikaa. Ne joilla ei remmejä mene, on yleensä laittaneet jonkin toimivan kitin tai muuten vaan eri säädöt. Miksi?

  Itse tiedän vaan kaksi joilla on uusi lynxi ja molemmilla menny remmejä turhan helposti.
   
  Viimeksi muokattu: 22/2/19
 18. Akimatic

  Akimatic Well-Known Member

  Pikaisesti selatessa tässä topikissa tämän vuoden puolella neljä kyseisen kelkan omistajaa on kertonut remmirikosta. En pitäisi sitä ihan hirveänä epidemiana.
  Kaverin kavereilla niitä on mennytkin sitten paljon enemmän


  Sori offtopic mutta sama juttu pollen moottoreissa.. Kaikilla kavereillla menny jo monta rikki mutta vain muutama kertonut oman kelkkansa koneen hajonneen


  Ja joo meni niitä vitutukseen asti ennen päivitystä..
   
  Viimeksi muokattu: 22/2/19
  Maunusjokke, Kimurantti, vetkulilm ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 19. Hemuz

  Hemuz Member

  Kyllä itsekin näitä brp remmi höpinöitä ihmettelen kovasti ... yleensä kaveri joka kertoo suu vaahdossa kuinka remmi räjähtää taimikkoa kaataessa tai sokealla mummolla saaressa valonlähteenä ollessa ei ole itsellä kokemuksia kyseisistä laitteista. Yksi kaveri kertoo oman tarinansa täällä kaikille avoimessa hevosmiesten tietotoimistossa jonka jälkeen ongelmat koskee jokaista kyseisen merkin tuotosta eikö näin ? Tokihan tänne kaikki kirjoittaa saa mutta kun kaikki pitää yleistää heti välittömästi kun yhdellä sattuu vastustaan .Tokihan voi olla vikojakin sitä en kiellä , mutta palstaa seuranneena vikoja sekä muita ongelmia esiintyy lähes aina samoilla kavereilla sekä aiemmin kerrotuilla vieraan merkin kuskeilla . Ja minusta niillä kaverin kummin kaiman serkun juttujen perusteella ei kannata tehdä kovin jyrkkiä mielipiteitä mihinkään suuntaan. Olen kyllä ollut tyytyväinen tuotteeseen ja hyvä oli edellinenkin freeride 850 1000km eikä yhtään remmiä räjähtäny. Tehin kyllä valituksen brp:lle asiasta kun luin palstalta että ensimmäinen remmi pitäs räjähtää ennen 100 km mutta näin ei kuitenkaan käynyt . onneksi hihnoja vielä myydään kuitenkin . Hauskaa koko rahalla sanoisin !
   
  HannuIk tykkää tästä.
 20. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Onhan näissä joillain ollut lieviä ongelmia mitä olen kuullut/lukenut, hyvä että sinulla mennyt ns. putkeen nämä hommat. Peukku.
   

Suosittele tätä sivua