BRP Pdrive & QRS - säädöt, säätäminen ja remmiongelmat 2017->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Driver, 3/2/18.

 1. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Minkälaisia remmilämpöjä teillä näyttää toi burpin oma lämpömittari?
  Reitillä ja reitin ulkopuolella?

  Paljon siinä on ns.hälyraja kun se rupee piippailee ja leikkaa tehoja lopulta?
   
 2. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Olikohan että 75c alkaa hälyttämään, ei ole tälle talvea tullut vielä kertaakaan ja viime talvena kerran hälytti kun ajettiin raskaassa sohjossa rinteessä plussakelissä pidempää vetoa. Käsittääkseni ei leikkaa tehoja missään vaiheessa.

   
 3. rehto

  rehto Well-Known Member

  Milläs tekniikalla tuo mittari toimii? Käynnistettäessä näyttää -30 eikä ulkolämpötilaa mutta onko tuo normaalia vai ei?
   
 4. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Ainakin itsellä näyttää -37 mikäli anturi on irti.
  Lämpimässä tallissa näyttää joitakin plussa asteita kun laittaa käyntiin.

  Mutta alkuperäiseen viestiin palatakseen, itseä kiinnostaisi mitä porukalla näyttää lämpötila ajaessa niin olisi vertailupohjaa voimansiirron muutoksiin.
  Reitillä ajaessa, ummella cruisailessa ja kovemmassa rasituksessa
   
 5. rehto

  rehto Well-Known Member

  Kyllä se ajaessa näyttää 30-50 asteen lämpötiloja ja seuraa järkevästi ajoa eli umpista puhkoessa menee tuonne vähän 50:en yli ja kevyessä reittiajossa laskee tuonne 30 huitteille mutta tosiaan kun kylmänä käynnistää niin näyttää selvästi vähemmän kuin ulkolämpötila on. Pitäisi vissiin laittaa inframittari taskuun ja ampua remmin lämpöjä jos haluaisi nähdä että miten hyvin tuo seuraa remmin lämpöä. Sinänsä reittivehkeessä taitaa olla vain yksi turha arvo lisää mittaristosta seurattavaksi.
   
 6. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Tilasin itelle valmiiksi tollaset Gboostin Extreme Rhino rullat ja kun avasin paketin niin sieltä tipahti pöydälle 2kpl rikkojao_O eikö nämä pitänyt olla sellaset johon ei noita rikkoja tule vai onko Gboost muuttanut näitä?
  Rikat oli selkeästi "simmi" rikkoja kun ovat niin ohuet vai onko ne eksyneet vahingossa tohon pakettiin. Yritin käydä kattomassa Alta Racingin sivuilta mutta eipä ne toimi muilta osin kuin pääsivu:(
   
 7. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Ei ollut kyllä mulla mitään prikkoja. Tälle talvelle laitoin omaani.
   
  ///AJS tykkää tästä.
 8. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  näin muistelinkin ku kaverille tollaset viime kauden alussa laitettiin ni jätämpä sitten omastakin ne laittamatta.
   
 9. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Niitä extreme rhino rullia on kahta versiota, kapeampaa missä tulee prikat mukana ja leveämpää missä ei. Leveämmät on kooltaan vastaavat kuin orkkisrullat. Jos on prikat mukana, ne pitää laittaa sinne rullan ulkokehälle koska ne on kapeammat. Vähän sama kuin hitorque rullissa joissa tulee myös prikat. En tiedä miksi ovat tehneet kahta versiota samasta rullasta, itselle tullut vastaan vain rullia ilman prikkoja.
   
  ///AJS tykkää tästä.
 10. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Kiitos tästä tiedosta, viikon päästä on menossa rullat ennakoivana vaihtoon. En toki tiiä tarvisko noita orkkis rullia vaihtaa mihinkään mut ku noi jo ostin ni laitetaan paikoilleen.
   
  Driver tykkää tästä.
 11. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Yksiäkään gboosteja ei ole vielä saatu rikki, ne on kyllä lujat ja onpahan huolettomia kilsoja. Kannattaa uusia samalla ne pultit niille rullille kun kerta käyttää auki.
   
  ///AJS tykkää tästä.
 12. racing91

  racing91 X iron dog 600R -21

  Kaks enduro kisaa ja reenejä tälle talvea yhteensä n.800 km ja prikalliset gboostit aivan loppu.
  Että nopeemmin ne kuluu kun vakiot, toki vakiot hajoo kerralla... Mutta vakioilla ajoin samoilla palikoilla 3000km
   
 13. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  On kyllä outoa, yksilläkin rullilla ajettu nyt kolmatta talvea pitkälle ja ei mitään merkkiä kulumisesta tai hajoamisesta. Noita on myyty valtavat määrät enkä tiedä yksiäkään että olisi tulleet takaisin. Ainoa asia mitä tulee mieleen, jos kiinnityspultin pinnoite on ollut viallinen ja rulla ei ole pyörinyt kunnolla niin sitten rullalle voi käydä huonosti. Kannattaa siis melkein uusia ne rullien pultit kun vaihtaa vakioista uusiin rulliin. Kerran kakkosta huoltaessa huomasin että toinen rulla oli hirrannut kiinni kun pultista oli pinnoite lähtenyt ja liikkui tosi huonosti. Laitoin uudet pultit ja sen jälkeen ei ongelmia. Mutta kannattaa olla myyjään yhteydessä ja kysyä uusia rullia takuuseen.

  Kerran tuli myös sellainen tapaus vastaan että oli lotrattu vähän liikaa loctiten kanssa varomattomasti ja siellä rullan ja pultin välissä oli aika paljon liimaa eikä sekään pyörinyt kunnolla. Uusin pultit ja putsasin rullat ja pelasi sen jälkeen.
   
 14. racing91

  racing91 X iron dog 600R -21

  Joo en käytä voimalinja puolella lukitteita ollenkaan, uusilla pulteilla kasattu ja tarkistettu pyörivyys. En oo kyllä eka kellä sama homma enska käytössä kyseisillä rullilla;)
   
 15. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  No sitten on outo homma, kannattaa reklamoida että tieto menee valmistajalle asti. Miten nämä rullat on kuluneet, tarkoitatko että sisäkehä menee väljäksi?
   
 16. racing91

  racing91 X iron dog 600R -21

  Sisäkehät väljänä. Eikä se pintakaan mitenkään hyvältä näytä mutta pinnan kuluminenhan johtuu varmasti sisäkehän väljyydestä. Helixihän on mulla drt:n
   
 17. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Jarrupöly voisi olla yksi syy. Sitä varmaan endurotyyppisessä ajossa muodostuu aika paljon ja sitä menee sinne rullan ja pultin väliin niin alkaa syömään.
   
 18. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Tässä 3000km ajetut gboostit 850:ssä, yksi heliksin pulttikin oli poikki mutta ei silti mitään heikkoa tai kulumaa rullissa. Ja näitä ei ole säästelty pakin kanssa tms että kunnon kestotestissä olleet. Likaahan toki on mutta kun putsasi niin ei mitään heikkoa rullissa. Väljyys sama kuin uusissa tai orkkisrullissa.

   

Suosittele tätä sivua