c-Tec2 600

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 3/3/17.

 1. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  joko wössyköitä on tuohon malliin ?
   
 2. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Tuttu meinaa ostaa M6000 -17vm. Kannattaako? Joutuuko nuihin laittaan kuinka paljon rahaa että voi ajella ja onko pahoja vikoja?
   
 3. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Sähköt temppuili mulla M6000:ssa kolmeen kertaan 2tkm aikana. Muuten pelas hyvin. Kivasti vastaa kaasuun 600:seksi.

  Edit. Menihän siitä pakolämpöanturi ja käynnistysnarulle joutui patentin tekemään kun rispaantui teräväreunaista runkoa vasten.
   
  Viimeksi muokattu: 30/1/20
  Jii.Pee tykkää tästä.
 4. ParCatti

  ParCatti Arctic Cat M / SKS 850 / Xtrim ACE

  Tuo kaasuun vastaavuus, moottorin luonne, on kyllä minun makuun.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.
 5. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, 5900GLX, IQ600 Wt

  Mulla 3500km ajettu, pakotunnistin ja antistappirulla+akseli hajonnu (menivät takuuseen). Sekakäyttäjälle hyvä peli eikä umpisissakaan hirveästi kaipaa 8satasta, no pois lukien älyttömät rinteet joissa sitten 8satasella hauskuutta riittää. Kiukkunen kusiainen ja pakasta vedettynäkin voimalinja pelaa ihan hyvin umpisille ja sekakäyttöön. Sukset vaihtoin kun mun vanhemmassa mallissa annelista alkuperäset (no mun ajoon), mtx:ät laitoin vaikka jotku moittii niitä liian kantaviksi vaan omiin ajoihin net just sopivat.
   
 6. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Mitä osia tuossa m6000 on vakiona voimalinjassa?

  Onko keveämpi vai raskaampi ajettava jos vertaa mx mallin summittiin tai freerideen?

  Minkä levyinen keula näissä on?
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Minusta voimalinja oli jo -15 mallissa toimiva. Uudemmissa on kapea mountain keula, joten pitäisi olla hyvä peli. Varo vaan @Jii.Pee ettet jää 800 axys RMK:lla pikku katin jalkoihin;)
   
  pezq^ tykkää tästä.
 8. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  No epäilen ettei siitä ole pelkoa :rolleyes:
   
 9. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-19 850X summitti 154",

  Mitä tässä 600 c-tecissä on dynoteltu tehoja? Onko minkälainen tehoiltaan vrt. 600R e-tec? Olivat dynotelleet 600R E-tecistä kuitenkin 133.5hv ja kyllä se kuus satkuseksi on mahtavan ärhäkkä kone ainakin tuo 600R etecci.
   
 10. mikkole

  mikkole Lynx enduro 2022

  Onko näissä ollut sähkö häikkiä. Tänään laitoin viikon seisomisen jälkeen kelkan käyntiin. Hyvin kävi tyhjäkäyntiä lämpimäksi kuten aina. Siitä koitin sitten liikkeelle niin rötäs ja booas eikestänyt kaasua oikein ollenkaan. Lopulta sain liikkeelle houkuteltua niin 200 metrin ajon jälkeen rupes toimimaan normaalisti. Muutaman kilsan jälkeen tuli vika koodi jotain p1046 tai jotain. olikohan joku servo moottori?. sammutin ja vikaa ei enää tullut. Sitten 100km jälkeen tuli pakolämpötilan vikakoodi. Mikähän lienee. Pitää ajaa lämpimään ja katsoa tokeneeko. vai onko oikeaa vikaa Kelkalla ajettu alle 2000km
   
 11. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  Mikrokytkin voipi kettuilla mikäli vielä käytössä. Mulla teki 800 ctec joku aika sitte tuota. Koodi vain pitäis sille olla p3001. Mutta voi olla ettei anna koodia ollenkaan, pätkii vain.
   
 12. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Onko 45l 100km normaali kulutus m6000:lle? Jäällä ajoa ja retkeilyä. Paljonko tämän koneen pitäisi kiertää?
   
 13. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Mitä se retkeilyajo on? Kevyessä ajossa kuulostaa aika korkealta kulutukselta, ummella aivan normikulutus.

  Ummella tuolle maistuu bensa, kuten kaikilla muillakin vehkeillä. 600 vie raskaassa ummenajossa jopa enemmän kuin 800, koska sitä joutuu vinguttamaan enemmän. Sama homma myös eteceissä. Rauhallisessa reittiajossa pikku ämmällä pääsi 15-16L/100km kulutuksiin.
   
  ParCatti tykkää tästä.
 14. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Joo eli pitäis päästä alle 20l. Aloittelija ihmetteli kulutusta kun oli päässy uutta kelkkaa testaileen.
   
 15. fusion700

  fusion700 Member

  Mitenkäs muilla nämä catit kestäneet? Itellä porsi ekan kerran reilu 6000km kohdilla. Sisään lyötiin valmis kampura kitti ja wössnerin männät ja toinen uusi sylinteri. Kaikki siis uutta osaa. Kesti sen jälkeen tasan 500km kun variaattoripuolen kiertokangen alapäänlaakeri porsi. No sitten laitoin uuden kiertokangen ja uuden kampuran limpun sille puolelle. Samalla tuli uusi öljypumppu. Sen jälkeen kesti reilu 700km ja porsi magneeton puolelta kiertarin alapäänlaakeri ja hajotti samalla männän ja sylinterin.. Vetoja on aina rempan jälkeen ollut hyvin ja levinnyt ihan yllättäen kovilla kierroksilla. Ei mitään oiretta ole ollut ennen kun on alkanut kolina kuulua. Ja on ajettu catin omilla öljyillä.

  Käykö näihin katteihin vaikka vanhempi f6 kone heittämällä vai onko paljonkin eroja?
   
 16. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Kyllä siihen joutuu kaikki sähköt laittaan jos vanhemman koneen laitat.
  Onhan nuita muutama cteck purussa niistä ei tarvi ku perus koneen vaihtaa.
   
 17. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Mitä ekalla kerralla porsi ? Kampiakselin laakerit vai veivin silloinkin ? Oliko kampiakseli uusi alkuperäinen, cvtech, vai joku muu ? Oliko selvää öljynpuutetta tai muuta syytä havaittavissa ?

  Ja ei, ei ole omakohtaisia kokemuksia, kunhan ihan mielenkiinnosta kyselen.
   
 18. fusion700

  fusion700 Member

  Niin tietenkin. Niin nuita näkyy olevan.


  Veiviä ja mäntää silloinkin. Cvtechin kampura oli. Uudekseltaan ei tullut rihatauspukissa pyöriteltyä mutta rikon jälkeen heittoa oli neljäkymmenystä kytkimen puolella ja mg puolella parikymppiä. Nyt taas rikon jälkeen kellottelin kampuraan niin sama parinsatkun heitto oli mikä asentaessakin. En tiiä oliko tuo cvetichin kampura kiero uudekseltaan..

  Öljynpuutetta ei ole ollut yhdelläkään kerralla havaittavissa. Öljyä on syönyt ihan normaalisti ja osat olleet öljyssä purettaessa.
   
 19. akipalola

  akipalola Well-Known Member

  Suzukin koneessa ei tuollaisia ongelmia ole ollut
   
 20. mikkole

  mikkole Lynx enduro 2022

  Onko kellään hävittänyt jäähdytinnestettä? Omaan meni 2 litraa kesän jälkeen. Ikinä ei oo tarvinnu lisäillä. Ajettu 3000tkm.
   

Suosittele tätä sivua