E-tec koneremontti

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä ruupanen, 25/9/12.

 1. Suursmurffi

  Suursmurffi Member

  Vika löytyi toisesta suuttimesta. Ei antanut mitään vikakoodia. Mutta kun budsilla napsutteli suuttimia auki, nii toinen napsui huomattavasti vaimeammin. Käytetty suutin tilalle nii alkoi toimimaan. Pitää viel käydä koodaan se paikalleen. En kyllä käsitä miten tuo suutin voi rikkoutua kun käyttää pois paikoiltaan.
   
 2. sx viper

  sx viper Well-Known Member

  Tyhmä kysymys tai kysyjä, mutta onnistuuko buds2 ajaa noita suuttimia, kun kytketty power interface kiinni? Sellane käsitys, että kannen suuttimet toimii 60V, niin hieman jäi ihmetyttämään, että miten toimii 12V syötöllä? Vai kuinka testi toteutettu?
   
 3. Suursmurffi

  Suursmurffi Member

  Hyvä kysymys. Ei itsellä juuri tietoo tuosta budsista, mutta huoltomies klikkaili suuttimen kuvaa tietokoneelta ja suutin napsui. Magneeton puoli tosiaan huomattavasti vaimeammin. Mitä youtubesta tuli tutkittua, niin 12v auton akuilla näytti testailevan venepuolella noit etec suuttimia. Kai se sit sen verran toimii 12v:llakin.
   
 4. sx viper

  sx viper Well-Known Member

  Tämä olikin hyvä tietää, tosiaan sillä pääsee täppäilemään ohjelmasta suutinta, mutta varmaan tuo ääni niin vaimea, ettei sitä heti hokaise. Puolille on muistaakseni myös testi, liekkö saanee tulpan samalla testattua. Eipä tullut aikoinaan kokeiltua, kun oli vielä lisenssiä. Mutta varmaan se on talveksi taas hankittava, niin pystynee perkaamaan tarkemmin.
   
 5. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Pystyy käyttämään ainakin suuttimia, puolia ja polttoainepumppua
   

Suosittele tätä sivua