IDD mittariston kartat

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä julli, 10/5/15.

 1. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Yamaha ei pamaha :)
   
 2. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Joo jammun taskulaskin toimi ku ajatus ja näytti aina kaikki tarpeellisen mitä milloinki halus nähä.. Tämä tais olla liian tekninen mulle ku värit ja kaikkia.. Kärrylle ja sieltä alas nii sai jo sekasin:(:D
   
 3. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Viimeksi muokattu: 26/3/20
 4. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Joo pitäs olla mittaristossa ja kyllä ne siinä näkyikin kun kelkan hain mutta nyt ei näy muutaku tuo akun jännite, ei edes prosentteina näy vaan siinäkin kohdassa näkyy akun jännite..

  Mutta haluaisin nyt tietää mitä tuo sekoilee ja mistä saan takasin sen näkymään
   
 5. ea

  ea Well-Known Member

  Tankkasitko aivan täyteen tankin?
   
 6. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Kyllä, aivan piri pintaan laitoin.. Vaikuttaako se muka?
   
  Viimeksi muokattu: 27/3/20
 7. ea

  ea Well-Known Member

  Aja jonkin aikaa niin sitten taas näkyy bensamittari prosenteissa. Syytä tuohon en tiedä mutta näin toimii...
   
 8. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Okei onpa outoa.. Prosenteissa mutta alkaako näkyyn se palkkiki siinä sivussa?
   
 9. ToKr

  ToKr Well-Known Member

  Kuva vois selventää, mutta selostuksen mukaan kuulostaa että jotain siellä on sekaisin. Polttoaine palkki näkyy aina, täys tankki niin taisi olla sininen koko palkki. Näin ainakin kun mittariston näkymä missä polttoaine vasemmalla ja lämpötila/jännite oikealla.
   
 10. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No tässä kuva joo tankki on tosin täynnä ja ostaessa näytti bensan mutta kävin kärryllä kelkan ja samalla käytin tankilla sen ja kotia ja kärryltä alas ja tuossa pihalla käyttelin ja varustelin nii siinä hoksasin että akunjännitettä vain näyttää ja bensa näyttöä mie en ainakaan saa päälle  DSC_1395.JPG
   
 11. Tmu

  Tmu Member

  Olisko sielä ny johto irti, kun mittari ei saa signaalia? Tuossa tilassa se on pitkissä missä ei ole anturia eikä pitäisi olla mahdollista tuota muuttaa vaikka mitä nappeja painaa.
   
 12. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Sama tuli mieleen, että anturi irti. Tai sit jos on ea:lla tehnyt niin, että tankki aivan täynnä ei näytä vois olla, että anturin signaali menee niin laitaan, että ohjelma tulkkaa anturikatkokseksi. Toi mittarihan taitaa tosiaan olla aina samalla ohjelmalla oli se sit missä vehkeessä vaan. Mönkkärit mukaanlukien. Eli jotenkinhan sen täytyy sitä haistella, onko laitteessa polttoainepinnan anturi vai ei.

  Titanissahan taitaa olla muita axyksia isompi tankki. Loppuuko anturi vaan kesken?
   
 13. ea

  ea Well-Known Member


  Kyllä sinne se polttoainemittari takaisin tulee kun hieman piripintaan tankattu bensanpinta laskee... En siis vieläkään tiedä miksi
   
 14. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Joo kyllähän se näin oli kuten sie sanoit.. Vähän matkaa ajeli nii alko näyttään bensaa ja 100% .. Eli wörkkii nyt aivan kuten pitää ja tosiaankin ominaisuus on kuten mainitsit ylitankattuna ei näytä bensaa.. Mystinen homma mutta näin menee
   
 15. ToKr

  ToKr Well-Known Member

  Oho. Ei ole itsellä tuommosta tullut vastaan kertaakaan. Lapin kiertueella kokeilin kyllä liruuttaa niin paljon tankkiin kuin mahdollista, kun siirtymät yli 200km.
   
 16. mp71

  mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

  Onko noihin kelkkareitin palasiin 1-7 joku logiikka, mikä numero on suunnilleen mikä alue Suomessa? Pähkäilen noiden kaa, kun tuli vaihettua uudempi Stiga.
   
 17. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  1 pohjoisin ja 7 etelä. Aivan summassa jaettu seitsemään palaseen. Korkeus vaihtelee, leveys suomen rajojen mukaan.
   
 18. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Ei toimi @Ves_ku tuo sinun linkki? Mistä näihin sais edes kohtuulliset kartat? Toki itellä garmin mutta voisin tuoki laittaa edes jonkin näköiseksi.. Tällä hetkellä ei näy mitään muuta ku suomen rajat ja jotain jälkeä piirtelee, jenkkilästä Luotisuora viiva kotipihaan ja Lapin kohdalla tuheron kuva:D
   
 19. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  https://www.dropbox.com/s/6vxr830vtw6r0e6/IDD.zip?dl=0

  Tuosta uudelleen jos noista hyötyä olisi. Muistutuksena, että olivat aika vanhoja jälkiä jo silloin kun nuo on tehty. Karttoja toikaan ei paranna, mutta on edes jotkin polut.

  Ei oo tullu uusia värkättyä kun ei enää oo IDD:tä kelkassa.
   
 20. mp71

  mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

  Tuolta latailin uusimmat kartat vkoloppuna eli tuo 2,1 GB tiedosto USB-tikulle https://ridecommand.polaris.com/en-...region/east/subregion/NorthernEurope/download

  Samoten nuo Ves-ku:n lataamat reitit samalle tikulle - reittien tiedostot ei saa olla missään kansiossa vaan juuressa. Sain mahtuun 4 reittiä 7.stä kerralla mittariston muistiin.

  Kartta vaikuttaa olevan sama kuin esim. kelkkareitit.fi OpenStreetMap-kartta. Kartta- ja systeemipäivitys raksuttelee ainakin puoli tuntia. Nuo reitit menee sekunneissa. Kaikki asetukset joutuu asetteleen uusiksi päivityksen jälkeen eli mittayksiköt maileista km:ksi ja kellonajan jne.
   
  Viimeksi muokattu: 9/11/20
  petes88 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua