Kelkkalehti MK 3/21

Keskustelun 'Keskustelua lehdestä' on aloittanut käyttäjä Jannne, 31/8/21.

 1. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Hoi @Jani Sipola

  Uutta lukemista ei valtaistuimelle ole tullut ikuisuuksiin. Joko met kohta saamma taas nauttia kirjallisesta ilmaisusta?
   
  Viikinki ja M.E.A tykkäävät tästä.
 2. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Milloinkas oli se laskettu aika? o_O
   
 3. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Hyvä putki tulossa näin ennen joulua, 3kk ja 3 lehteä pitäisi tulla. @Jani Sipola tuleehan..?
   
  K9Pro ja M.E.A tykkäävät tästä.
 4. Temek85

  Temek85 Active Member

  20210930_104934.jpg
   
  rupsu ja Jannne tykkäävät tästä.
 5. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  IMG_20210930_144602.jpg Aiemmat lehdet ovat tulleet käärittynä muovipussiin. Tämä lehti tuli nakuna?...olikohan postimies kelekka ukkoja:)?
   
  wasted years sleds., LittleSnowman, Vesukka ja 2 muut tykkäävät tästä.
 6. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Hyviä tarinoita, varsinki V-max 4 juttu!

  Mitenkä en uusista malleista kuitenkaan löyvä sopivaa kampetta? Pollella ehkä käypäsiä, mutta koneet...? No, katellaan.

  PS. Mukavia reissujuttuja olis voinu olla mukana.
   
  Hemmo tykkää tästä.
 7. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  No ei postipate ole ainakaan yamaha miehiä ollut kun ei ole v-max 4 sivut liimautuneet yhteen:cool:.
   
  rupsu ja Hemmo tykkäävät tästä.
 8. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Tosiaan.

  Kelkkalehti MK 3-2021 PITÄISI olla nyt tilaajilla. Kioskeissa ja kaupoissa lehti on ensiviikon aikana. Samoin lehtiluukun digipalvelussa. MUUTEN: katelkaa lehden takakannesta talteen teidän asiakasnumero. Sillä avautuu tuo lehtiarkisto, josta löytyy pitkä lista MK sekä Kelkkalehti aiempia numeroita!

  kansi_kuva3_21.jpg

  Joku oli kysellyt nuiden seuraavien numerojen ilmestymisiä. Eli numero neljä tulee marraskuun alussa ja numero viisi joulukuun puolivälissä.

  Mitä tulee reissujuttuihin. Niitä on tulossa taas seuraavissa numeroissa. Tässä numerossa ostajan opas vei sen verran riskisti sivutilaa, jonka vuoksi materiaalia siirrettiin seuraaviin numeroihin.

  Tässä numerossa paperi oli muuten erilaista kuin aiemmin. Millaisia kokemuksia siitä? Parempi vai huonompi. Pinta on matta, jolloin sen ei pitäisi heijastella valoa ainakaan niin pahasti.
   
  Jannne ja Viikinki tykkäävät tästä.
 9. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Pikaisella selailulla valtaistuimella paperi vaikuttais entistä paremmalta.
   
 10. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Aviisi kolahti eilen laatikkoon, kiitos taasen!

  MUTTA, on tainnut toimituksen keittiössä jäädä jokunenkin sieni ryöppäämättä kun olette luokitelleet Lynxin Xterrain Turbo R:n REITTIKELKAKSI!!! :mad:
  Eiko 146 tuumaa kertaa 16 tuumaa kertaa 2 tuumaa ole jo selkeä Crossover ja kun pannu on vielä ärrä-turbo, niin luokka korottuu selkeesti urheilulliseksi crossoveriksi!
  Pienemmilläkin tehoilla ja olemattomammalla matolla on kelkkoja luokiteltu urheilulliseksi crossoveriksi! (mm. pikku Rene)

  Olen tästä mitättömästä vastoinkäymisestä niin tuohtunut, että otan varmasti yhteyttä Armaniin ja siinä sitten toimitus selittelee virheluokitustaan,
  kun Arman ensin tunnin Pohjantähden alla asiaa ruodittuaan toteaa liikuttuneena että: "Ajatelkaa, Viikinki lukee tätä lehteä vessassa joka päivä!" :D:D:D

  (No, jos messuosastollanne tarjoatte kahveet, niin saatan vielä harkita peruvani tuon valtaisan mediaryöpytyksen käynnistyksen :p )
   
  Viimeksi muokattu: 1/10/21
  teme-, Mika_R, Nipademu ja 2 muut tykkäävät tästä.
 11. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  No johan taas mölyä yhdestä potkurista. :D
   
  juoni ja Viikinki tykkäävät tästä.
 12. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Jos nyt senverran vielä noista luokkajaoista niin kyllä Xrs Rene kuuluis nykymittapuulla yli 650cc reittikelkkaotsikon alle kuten muutkin 137" pattihakkurit. Toki taipuu muuhunkin käyttöön kuten muutkin 137" pitkät.
   
  Viikinki tykkää tästä.
 13. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Tänään tuli S-Marketiin Heinäveelle, en oo uskaltanut vielä avata!
   
 14. jaskap

  jaskap AC m800,RX1, Venture700, Exciter2 ja Esla

  Olipa hyvä pääkirjoitus. Asia on juuri noin. Kitisijöitähän on aina ollut, mutta nyt on välineitä enemmän besserwissereille.

  Muutenkin tuntuu tuhti lukupaketti olevan, sisältöön on selvästi nähty paljon vaivaa ja työtä. Kiitos siitä.
   
 15. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Minä olen tällai vanhemmnliiton jääkäri, niin tuo pääkirjoitus upposi kyl just napakymmpiin :D Lehti ei muuten tullut karkkipaperis täl kertaa. Tuleekohan talvella. Meil täällä syrjässä tuppaa noi postilaatikot oleen melko kosteita. Jos ei kerkee hakee lehtee samana päivänä, on ne yleensä ottanut kosteita. Siksi olen kyl tykännyt tuosta kelmusta.
   
 16. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  Kannataskohan tuossa ostajan oppaassa lopettaa tuo copy/pastella kelkkojen tietojen tekeminen. 3700RE ja 3900RE dockerissa täysin samat teknisettiedot, ja kuitenkin niin että kummasskaan ne ei ole täysin oikein:( Joo ymmärrän toki kun malleja on paljon, että tuo homma on haastava, muttei se tarkoita etteikö sitä saisi tehtyä. Olisi nyt vaikka jokaiselle merkille oma oikolukija, joka tuntee hyvin kyseisen merkin laitteet..
  Ja jos kyseessä on ostajan opas, kannattaisi nuo käyttöalueet olla valmistajan ilmoittaman mukaiset. Esim. Lynx ei ilmoita enään Dockereille ollenkaan segmenttiä reitti. Varmasti tulee takuuhommissa ongelmia jos ajettu vain reittiä (keskinopeus suuri logissa), kun valmistaja ei laitetta siihen ole ”suunnitellut”. Tuo on kyllä tosin Lynxin puolesta täysin typerä temppu, koska kyllähän RE dockeri reitille järki päässä ajettuna hyvin soveltuu.
   
  Viimeksi muokattu: 17/10/21
  karra tykkää tästä.
 17. juoni

  juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

  Olipa kyllä taas mahottoman paljo juttua katteista ja jamahoista
   
 18. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Yamahastahan oli juttua enemmän ku monista muista.

  Cateista juttuja on tulossa jossakin kohtaa. Ongelman ydin vaan on siinä, että meillä ei ollut mahdollisuuksia koeajaa merkin laitteita keväällä 2021. Ja tuleva talvi ei näytä yhtään valoisammalta. Mutta työtä tehään koko ajan, jotta asia saataisiin korjattua.
   
  Viikinki tykkää tästä.
 19. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Katteet on tässä busineksessa huonot, riippumatta merkistä. Ja joskus tuo katemuovikin on ihan sutta ja sekuntaa. :D
   
 20. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Täytyy nyt kiitellä näin Yamahamaurina, olette ottaneet mahtavan lähestymän SRX:ään, olen ollut samaa mieltä noista korkeammista teloista ja niiden vaikutuksista koko kelkan käyttäytymiseen. Tämä saattaa olla käännekohtani takaisin lisumattopuolelle, on paljon asioita joita kaipaan sieltä.
  Kaverin kanssa turistiin pitkät tovit tästä asiasta ja tuosta lehden jutusta joka on itse asiassa varmaan eniten keskusteltu kelkkalehden asia, kuitenkin olen työkavereille ja muille lainannut lehtiäni (ja yrittänyt pakkosyöttää enemmän kelkkahaluja ihmisiin) ja tähän kyseiseen kelkkajuttuun on nyt muutama tarttunut.
   

Suosittele tätä sivua