Kelkkalehti MK 3/21

Keskustelun 'Keskustelua lehdestä' on aloittanut käyttäjä Jannne, 31/8/21.

 1. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  Ottamatta kantaa lehdentestiin, kun en ole lukenu, niin lisumattoihin ei ole paluuta ainakaan omalla kohdalla. Olen kyllä ajanaut sen aikaisilla lisumatoilla , helevetin moisia läheltäpiti tilanteita kokeeeneena en ymmärrä tätä esim. Hemikoon kaipausta lisumattoon.
  Jarrupito lähes nolla kun oho tilanne iskeee. Samoin kun veto-oja yllättää ja tarttis keulaa keventää.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 2. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Aikanaan Pollen 500XC kassahihnalla oli toki mukava viedä kaarteisiin kun se meni kaasulla poikittain koko ajan. No sitten kun tarkemmin muistelee niin se hauskuus kyllä melkein olikin siinä luisutuksessa. Liikkeelle ei päässyt mistään ja kaikkeen pehmeään juuttui kiinni noin karkeasti ottaen. Oma mielipide on myös enempi sillä kannalla, että näihin +150hv laitteisiin se lisumatto on hengenvaarallinen. Catin CFR:ssä oli aikanaan lake racer säädöt eli 25mm hacksaw ja välitykset semmoiset että kulki ja lujaa. Tehokas kelkka kerää sillä lisumatollakin nopsasti sitä vauhtia reitillä, mutta ei pysähdy monessakaan kelissä millään järkevällä jarrutusmatkalla. Eikä sitä harjaa tarvitse mahdottomasti lisätä. 32-38mm on jo oleellisesti pitävämpi kuin 25mm
   
  M.E.A tykkää tästä.
 3. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Koitahan olla säpäkkänä, jos meinaat lisumatto-SRX:n hankkia, 8 kpl tulee Suomeen tälle kaudelle.
  Ja mitä tulee tuohon lisumaton "pito-ongelmaan", tyrkkää piikkejä mattoon vaikka 96 kpl niin parempaa ei ole. Ja edelleen kulkee sivuluistossa, jos tarvitsee.
   

Suosittele tätä sivua