KUHMON seudun kelkkareitit. Tiedot ja jutustelu.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Tuplaäksä, 7/4/07.

 1. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Eli ei ollu hyvä ajaa? pystykö saidhillii tai ääliörinkii vetämään? se on ylleesä ollu hyvä mittari
   
 2. Alustar

  Alustar New Member

  Onko tietoa pohjoispuolen reitistä Sotkamosta Kuhmoon esim Ylä-Vieksiin asti? Onko kukaan ajellut tai onko käynyt tamppari jossain vaiheessa?
   
 3. AnKoo

  AnKoo Member

  Eilen ajoin sotkamosta tuonne isolle mustinjärvelle , kusianjärvelle asti lanattu, siitä etiäpäin luomua. Yksi jälki oli ennen minua mennyt. Liekkö kukaan ajanut lentiirasta tuonne ylävieksiiin/koskenmäen kaupalle?
   
 4. karra

  karra Well-Known Member

  Ajelin tänään Ristijärveltä päin läpi Lentiiraan.
  Pääsihän tuosta läpi, mutta Vuosanganjärven ja Iivantiiran välillä paikoin ura tukossa kun puita kaatunut ja katkeillut. Oli siellä jotkut rypeneet onneksi että pääsi läpi. Välillä piti ajaa muutama kilsa umpistakin.
  Siinä ois kuhmolaisille pikku talkoon paikka. Tai sitten Tytti metällä käydessään ottaa sahan matkaan. T: Toinen entinen vaalalainen
   
 5. havini00

  havini00 Yamaha Sidewinder L-tx 137 , ski-doo tundra -88

  Onko kellään tietoa, että missä kunnossa on ns.itälenkki....onko kelkan levyistä ränniä ja onko paljon aukastuja metsäautoteitä?
   
 6. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  tarkoitat kun lähtee Kuhmosta ja kiertää itarajan kautta takaisin(?). Pari viikko sitten kierrettiin ja kaikkea oli silloin tarjolla. Ehkä näin kevät keleillä huonoin pätkä oli jo silloin todella pitkä aurattu metsäauto tie(Ulvinsalon luonnonpuiston alueen kohdalla kartassa) (toki useita pätkiä on muuallakin). Nyt varmaan melko kivikolla kun silloinkin oli...
   
 7. veltsu73

  veltsu73 650 matryx 137 2021

  2.4. Ajelin kuhmosta sotkamoon..ni oli nurmekseen korkkaamaton lanan jälki..(kuhmosta oli tullut lana)käykäähän kuopimassa..ni ei mene lanaus hukkaan..no oishan tuon voinu lanata jo aiemmin mut..eipä valiteta:D
   
 8. TMK

  TMK Active Member

  Pääseekö lammasjärven puolelta, pajakkakosken liepeiltä suoraan tankille kuksan pihaan, vielä silleen että se olisi vesistöjen suhteen turvallista ja ettei tarvisi liikenteen seassa ajaa?
  Vai onko vaan viisainta kiertää yleistä uraa?
   

Suosittele tätä sivua