Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

 1. Seamaster

  Seamaster Active Member

  Mitä ne kaksi paria lisäpyöriä auttaa kun suositellaan raapijoiden kaveriksi 2020 commanderiin??
   
 2. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tähän commanderi ketjuum vois liittää nuo skidoon leviätelaset expeditionit ko erothan melkein vain alustassa? Vai?
   
 3. Kile

  Kile Active Member

  Mieluusti, mullon semmonen...Expedition 900
   
 4. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  Johan meni kulutus täälläkin alle 15 litraan. 13 sekalaisella ajolla, eräänä päivänä jopa alle. Reittiä sievästi jne. Sitte ku piti enemmän uppoavalla mennä reilummin niin hyppäsi sinne 14 litraan helposti. Ei tuo silti paha ole. Alkaako moottori olla notkeampi kun saanut kilometrejä alle..

  Maanantaina 3tkm-huoltoon. Katsovat ne johdot laatikon kepin läheltä, jos ne katkonu virtaa. Samalla vaihtavat kaasukahvan takuuna uuteen kun se hieman jumittaa. Ei palaudu kokonaan niin jää kierroksia päälle, sitten ei anna vaihtaa vaihdetta. Kuulemma reittivehkeissä ollu samaa vikaa ja jos herkistää niin ei ole pitkäikäinen apu.
   
  Viimeksi muokattu: 11/2/20
 5. make k

  make k Well-Known Member

  Onkohan näitä uusia 900 turboja vaarallista käyttää... Näkyy olevan monen sortin ongelmaa maailmalla. Liekkö kellään tietoa onko näitä Suomessa tapahtunu näitä kaasu pohjaan - tapauksia.
  Venäjällä vetoakselit menee vaihtoon, vissiin liikkuu vetopyörät akselilla, jos lujaa ajaa. Koskee vissiin 850 etecciä ja 900 turbo koneisia.
  Laitan pari lainausta Dootalkista:

  -I just back from a scary incident involving my new Expedition SE. I was cruising across a small river doing about 40 to 50 km/h when the machine started picking up speed and I couldn't get it to stop even when I took my thumb off the throttle. I ended up flipping the machine, breaking the kill switch and breaking both the windshield and linq clips off the bottom of the 135 L cargo box. Luckily I am still in one piece and had to cut the kill switch wires to get the thing to start. What the hell could have caused this to happen? Are those Linq clips replaceable? Thank god for the DESS cord.

  -There is a guy here in town who was trail riding his 900 turbo and when he let off on his throttle the engine keep going full throttle causing him to wipe her out and beat her up with only 100 km on her. I have read that there is 16 known cases in finland of this but BRP canada plays dumb about it.
   
 6. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member


  Jos noita olisi tuo 16 kpl Suomessa tapahtunut niin luulisi siitä tihkuneen tietoa täälläkin, mistähän tuo lainauksen kirjoittaja on saanut tuon tiedon, varmaan sieltä pacebookista.
   
 7. Sampza

  Sampza 900 Ace Turbo

  Miten muuten näissä nuo huollot menee oikeasti täällä Suomessa? Minun tiedon mukaan eka huolto 500km, sitten 3000km jne. Pitääkö tietoni kutinsa?

  Ruotsin puolella brp:n nelareissa 2020 ohjeistus on, että eka huolto suoritetaan vasta 3000km kohdalla.
   
 8. tika73

  tika73 Well-Known Member

  Meillä ainaki ekahuolto oli 500km jäläkeen expeditionissa turbo ja normi. Aina ollu nuin meillä yli 10v. Tännään halakesi turbosta paisuntasäiliö liitoksen kohalta lannaus hommissa.
   
 9. Seamaster

  Seamaster Active Member

  Asensin lisäpyörät telastoon kun liukuja kärytellyt kuulemma uus commanderi. Kyllä resonoi ja pitää matti nyt kovaa ääntä. Taidan ottaa pois.....
   
 10. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  Oliko oikean kokoiset pyörät? 141mm? Entä pitimet? Ei mulla kyllä resonoi tai piä ääntä. Laitan toiset vielä kevään aikana ku kerkeän.
   
 11. Seamaster

  Seamaster Active Member

  Oootko säätänyt perää kiriämmälle tuntuu pohjaavan helposti. Kuullu että saa olla vaan kiriä tai löysä( kuulemma ohjekirjassa sanotaan näin, minulla tuli väärä ohjekirja mukana) siksi en ole arvannut vielä säätää itse
   
 12. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  En ole kiriny ajellu vielä niin vähän. Kokeile ekana kiriä takapukin esijännitystä. Jos se ei riitä sitten vasta sitä pikasäätöä. Ajoin ykspäivä commanderilla josta oli kaikki jouset säädetty jäykälle olipa se vinkeä ajettava. Ei hyvä.
   
 13. make k

  make k Well-Known Member

  Semmonen kävi itelläkin mielessä, mutta tuo yks tapaus ainakin vaikuttaa ihan todelliselta. Toivottavasti kamppeet pelaa niinkuin on suunniteltu, aika näyttää...
   
 14. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Trafille.. mitä helevettiä.. poliisille varmaan kans ja supolle..? Nyt vähän jäitä hattuun
   
  Fred Scuttle tykkää tästä.
 15. felix1

  felix1 Member

  Mitenkä otte tankannu näitä Commandereita, kun siinä on se valkea härpäke siinä tankin reijässä. Itse asun neljänkymmenen kilometrin
  päässä lähimmästä bensa pumpusta, niin ei voi kuin astiallaa tuoda bensiiniä siihe kelkkaan.
   
 16. Jeziz

  Jeziz Commander Ltd 900 -20

  Ihan perus nokkakannulla (10l) tullee tankattua. Varovasti kaataa, niin ei roisku yli.
   
 17. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

 18. Seamaster

  Seamaster Active Member

  Oletteko monet laittaneet noita lisäpyörä sarjoja? Resonoi niin pirustee että jalkarallit tärrää ajossa. Korteniemeltä kyllä kerrottiin että ne ei saisi olla molemminpuolin ihan samalla kohtaa että alkaa pitää ääntä muuten. Asiaa turkittuani uudessa commanderissapa nuo paikat on vain edessä ja takana liukurungossa eikä muutaman sentin välein kuten esim boondockerin liukurungoissa.
   
 19. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Fudge ja Jannne tykkäävät tästä.
 20. felix1

  felix1 Member

  Joo, tuolla nokkakannulla minäki oon lirruutellu bensat sinne tankkiin. Ajattelin vain että kun omistan tuollaisen tuf jug oikean bensa astian, niin sillä ois mukavampi tankata, mutta, kun insinöörit viisauvessaan päätti tehä tuommosen persereijjän tuosta tankista, niin ei sitte voi kuin lirruutella.
   

Suosittele tätä sivua