LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

 1. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Viesteistä päätellen näitä vastaavia punamustia taitaa olla ens talvena jonoksi asti reitillä. Samanlaisen laitoin tilaukseen. Pitkällinen 4t kausi tulee nyt päätökseen ja ainakin ensi kausi päristellään taas 2t maailmassa. Saas nähä mitkä on fiilikset parin reissun jälkeen.
   
 2. k0lli

  k0lli Enduro

  Enduro tilattu :D
   
 3. Senõr Granada

  Senõr Granada New Member

  Tilattu 850 kevätoptioilla :)
   
 4. Rossar

  Rossar Member

  2019 850re myyty pääsiäisenä uudelle omistajalle.
  Hyvin palveli 850, nyt kokeillaan kuitenkin 600 enduroa. Tilattu.
   
 5. mikkole

  mikkole Lynx enduro 2022

  Enduro tilattu. Ensimmäisen lynxi 15 vuoden kelkkailun aikana. Odotan ensi talvea mielenkiinnolla
   
 6. Kaakeberi

  Kaakeberi Rave Enduro -23

  Täälläkin lähti 850 kevätoptiolla tilaukseen
   
 7. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Isolohko tilattu.
   
  Viikinki, Arsi, polaris^ ja 3 muut tykkäävät tästä.
 8. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Mikäs sai vaihtamaan Lynxiin?
   
 9. Tjp-

  Tjp- WaterRev memories & GLS 3500

  600cc 3500 hep:D
   
  Murre tykkää tästä.
 10. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Laadukkaammat iskarit ja hinnoittelu kallisti Lynxin puoleen. Muutenkin väitän että vähemmällä värkkäyksellä REeestä saan itelle passaavan kuin XRSästä. Hyviä vaihtoehtoja molemmat.
   
  Janman, Nipademu, ruupanen ja 4 muut tykkäävät tästä.
 11. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Minullakin oli Rene ihan aidosti vaihtoehtona, mutta aika samoilla linjoilla, että Rave on vähemmällä muokkaamisella omaan käyttöön sopiva kampe. Eli Lynxillä jatkellaan ainakin ens kausi:)

  - Ile -
   
  Janman, Jannne ja M.E.A tykkäävät tästä.
 12. Athene

  Athene Rave 600 RE

  600RE tilattu. Pitää sitä kerran elämässä tusinareittiohjus testata :D.
   
  Janman, Iletsu78 ja juketsu tykkäävät tästä.
 13. M.E.A

  M.E.A Enduro

  20210417_115802.jpg 20210417_144638.jpg
  Tämähän tuntuu olevan oikein mieluinen reissupeli, iskarit jiiriin niin kyllä passaa käskettää. Vetoja riitti hienosti näin kevätsoseessakin.
   
  Driver, juketsu ja K.J.P tykkäävät tästä.
 14. K.J.P

  K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

  Miltäpä tunnustaa nuo uudet sukset?
   
 15. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Oon ajanu niillä kovalla pakkaskelillä ja nyt soseessa, yhteensä jotain 400km. Kääntyy ihan ok ja kevyt kääntää, paljon vakaammat kuin blade xc tai vanha blade. Eivät hae. Toki vähän varauksella kun tuossa tuo keula niin pehmyt.
   
  Athene tykkää tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Meinaatko että jouset on taas varastettu mustekynistä :D. Jos ei hae niin on siinä onnistuttu varmaan myös keulan ja etupukin simmissä/jousissa ja niiden balanssissakin.

  Muistan sen ekan vuosikerran 850Raven kokeiluni, uutta kohtuu märkää ottavaa lunta, tunnosti että nyt mennään syvällä suossa sen kanssa joka kerran kun kaasusta löysäsi, lynx tutut soitteli pitkin ja poikin kun kuuli että olin päässyt kokeilemaan ja hekin oli kokeilleet omia kelkkojaan. Kaikki tyrmäsi heti kun heitin että vähintään saisi olla 26 tai 28 jouset keulilla :D, ei tyrmää enää;). Kovin oli sama tunne kun Sidewinderi jämäkäkällä telastolla ja vakiokeulalla :confused:
   
 17. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  Kannattaa ottaa huomioon nuo uudet 46 iskarit kun rupiaa niitä osia tilailemaan ja asentelemaan jo ennen ensimmäistä reissua. nimittäin tuo 46 vaimennin on kantavampi tai siltä se ainaki tunnosti mitä pikkulenkin kävin ajamassa. Ja reittikäytössä pärjää 22nm jousilla ihan satavarmasti niin vanhalla kuin uudellakin keulalla, en nyt ihan ymmärrä miksi siitä pitää tehä kivireki jos käyttö on reittiajoa kun nuilla 22nm jousilla tasottuu myös enduro pattikin, tosin siihen hommaan 24nm jouset on paremmat.
  Ja ennenkuin uutena puratte ne kepit tai nakkaatte totaltekit alle niin käyttäkää etes se pari päivää aikaa ja kokeilkaa pyöritellä klikkerit ensin mieluisaan asentoon...ei oo ihan 1 tai 2 kelkkaa jotka on ollu "nopeassa hyvässä reitti säädössä" jonku sepän jäliltä ja voin väittää että ne on ollut huonompia mitä vakiot, tämä siis ihan merkistä tai iskunvaimentimista riippumatta.
   
  Murre, jupeko, Golfster ja 8 muut tykkäävät tästä.
 18. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Suomisäätöhän on varmasti täysin eri kuin tässä jenkkidemossa. Tuo on tosi mukava mutta varsinkin keula lyö läpi, ei riitä napsut klikkereissä.

  Mitään muutoksia en omaani tee ennen kuin kunnolla pääsen kokeilemaan. Moni niitä tosiaan tuntuu simmittelevän ihan muiden mielipiteiden perusteella.

  @Hemikoo samaa mieltä tuosta että yleensä nämä turhan hennoilla keulan vietereillä tehtaalta tulee. Tuo keulahan on kyllä muutenkin kuin iskarien osalta eri. Mielenkiinnolla tuotantomallia odottelen.
   
 19. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Sen verran mukavalta tuntui koeajolla, että tilaukseen meni ;)
   

  Lisätyt liitteet:

  Hemikoo, juketsu ja Iletsu78 tykkäävät tästä.
 20. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Hyvä! Näytetään sitten ens talvena pitkämattomaureille peräripaa siirtymillä ja nauretaan partaan ja juodaan termarista kahvia, kun äijät kiskottaa pendolinoja kiinni rinteeseen ja hikoilevat niitten irrottamisen kans:D.

  - Ile -
   
  Marne79 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua