Lynx Xterrain RE 900 Turbo R 2022 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 1/3/21.

 1. gontso

  gontso Well-Known Member

  Korjataanko sitten lausuntoa että näillä BRP vehkeillä ei normaalisti voi lähteä ajamaan ilman oikeaa hätäriä vaikka se käyntiin lähteekin :).
  Mukava olisi tietää monellako tähän DESS asiaan positiivisesti tai vähättelevästi asennoituvalla on tullut tai tulossa -22 mallin BRP laite?

  Lukothan on rehellisiä varten, tosi rosvoja ei pidättele mikään. Mutta joitain satunnaisia luvattoman käyttöönoton tyyppejä se edes vähän hidastaisi.
   
 2. six-1

  six-1 Well-Known Member

  Oli tulossa -22 mallin Lynx mutta onneksi kauppias infosi hyvissä ajoin ettei kerkiä ensimmäiselle ajoreissulle niin ens talvi ajetaan jollakin muulla kelkalla.

  Aikaisempaa bombalaista pystyi siirtelemään kaverin avaimella, siinä kun oli pehmeä ja alhainen liikkeelle lähtö kytkimellä.

  Jakullakin on ihan asiaa.
  Näkyy noita kelkkoja noissa kelkkakisoissa varikolla ja kerran meinasi yksi kilpailija lähteä ajamaan kanssa kilpailijan kelkalla mutta onneksi dessi sen ajohaluja rajoitti kun oli innoissaan.
  Joissakin vakuutusyhtiöissä on saanut alennustakin tuon dessin puolesta mutta ei se paljoa ole hinnassa näkynyt.

  Eikös ne viime talvena ruotsissa varastaneet isommankin erän noita BRP:n kelkkoja ja onhan noita jostain mökin pihasta osia käyty hakemassa välillä yön aikana.
   
 3. kuuukko

  kuuukko Well-Known Member

  Tänne pitäisi tulla 22 mallin lynx. Eikä harmita yhtään jos dessiä ei ole. Tosin asun paikassa jonne ei varkaatkaan löydä. Joskus pitänyt hinaamallaki tuua kelkka pois metsästä tuon dessin takia.
   
  gontso tykkää tästä.
 4. gontso

  gontso Well-Known Member

  Paikoissa jossa luuta/harja on oven edessä vain merkkinä vieraille että kotiväki ei ole paikalla, ei taida DESS:eistä olla mitään iloa. Voi niitä aikoja ;-)
  Jokapaikassa ei ikäväkyllä enään tämmöistä ole.
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Jos oikeasti haluaa mielenrauhan, kannattaa kelkkaan laittaa joku GPS seurantalaite. Ne ei nykyään maksa enää juuri mitään. Satasella saa laitteen, jolla näkee missä se rosmosetä kaasuttaa meneen. Semmonen on helppo piilottaa paikkaan, josta sitä ei aivan vähällä kummalla löydä.
   
 6. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Tuossa GPS hommassa myös puolensa jos ajaa yksin niin sitä voi seurata kaveri tai vaimokin vaikka kotisohvalta jos ei kuskia näy sovittuna aikana määränpäässä.
   
 7. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Nuo pienet GPS jäljittimet on periaatteessa käteviä ja helppo piilottaa. Mutta käytännössä niiden pieni akku hyytyy nopeasti. Jos haluaa luotettavan, niin sitten pitää laittaa laturi ja siitä virransyöttö jäljittimeen.
   
 8. teme-

  teme- Well-Known Member

  Itse käytän whatsappin jaa sijainti livenä systeemiä koti porukoille kun ajelen yksinään, ja monesti kyllä myös vaikka porukassa niin jollekki kotiväelle että pystyy seuraamaan missäpäin mennään.
   
  Vesukka ja Nebwy tykkäävät tästä.
 9. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  Meillä on tulossa tohon dessinpäälle lukko juuri tämän takia.
  Laitelkaa vaikka yv ketä kiinnostaa niin osaan tehä oikean määrän keralla ettei jää ilman.
   
 10. Maketsu73

  Maketsu73 Member

  Osa saanut kelkan jo marraskuun puolella. Onko kukaan saanut kelkkaa viimeaikoina?
   
 11. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Onko kukaan saanu ei vip mittarillista kelkkaa
  Vielä ollenkaan?
   
 12. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Kelkkakaveri sai Lynks Xterrain RE 900 Turbo R -kelkan jo kelkkakauden avajaisiin Sallaan Itsenäisyyspäivän tienoiksi ja ajoin tuota kelkkaa... aivan helvetin hyvä. En ole kovin montaa kelkkaa todennut valmiiksi, kun se on tehtaan paketista lumelle tiputettu, mutta nyt on hyvä kampe - aivan loistava kelkka. Nyppää keulaa on pehmeä alusta ei sitten vaadi simmitystä iskareihin pohjaamisen tai kovuuden vuoksi, vastaa kaasuun hienosti ja on rauhallinen ajettava verrattuna Ski-Doo Renegadeen samalla ace 900 turbo moottorilla. Hienosti paranneltu ja ensiluokkainen tuote... suoraan sanottuna masensi ajaa omalla.
   
  Nipademu, andyman, Driver ja 8 muut tykkäävät tästä.
 13. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Juu u , tuollanen on tilattu samalla tunnelmalla
  Nyt pitäisi vielä saadakkin se, peukalossa havaittavissa pakkoliikkeitä.
  Oliko tuo normimittari malli 59 lappusella matolla, vai matka tv malli minkä kaveri oli saanu.
   
 14. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Oli isolla värinäytöllä ja nastamatolla tämä. Omani olen sopinut toimitukseen vasta ensivuoden puolella ja perusmittarilla sekä 51:llä perusmatolla. Omani haluan kulkevan umpihangessa, kuten aikaisemmat Pollen Assaultit ovat menneet. Rene piikkimatolla ei kulje pehmeässä ainakaan siten, kuin itse haluaisin. Mittaristo asia oli kohdaltani selvä, navikoin Garminilla ja aikaisemmatkaan valmistajien näytöt eivät ole korvanneet ominaisuuksillaan tuota Garmin navia, joihin olen aikaisemmin haksahtanut.
   
 15. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Samanlainen perusmalli mulle tulossa, toivottavasti pian .
  Odottavan aika on pitkä
   
 16. Maketsu73

  Maketsu73 Member

  Perusmalli tännekkin tulossa.
  Onko teille kerrottu aikataulua?
  Minulle sanottu joulukuu 2021
   
 17. Miko2010

  Miko2010 Active Member

  Aikataulu on avoin, eivät tarkkaan tiedä koska tulee, nyt pitäis olla vakooja tehtaalla joka kertois koska xterrainit linjalla
   
  Jakke_ tykkää tästä.
 18. Karera

  Karera Member

  Tuli tuossa marraskuun puolella. Nastamatolla ja VIP mittarilla. Ilmeisesti tuli 3kpl samanlaisia samassa toimituksessa. Ajonestokin nyt asennettu omasta toimesta eli ei lähde kenekään mukaan ilman peräkärryä.

  Ihmettelen hieman keskustelua ajonestottomuudesta ja että asiasta huudellaan jukisilla foorumeilla, varsinkin kelkan ostaneet. Itse olisin ollut varsin hiljaa. Voihan ne avaimet jättää halutessaan paikalleenkin ja kirjoittaa osoitteen mistä kelkan voi noutaa.
   
  Hemikoo ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 19. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Ei taida tänvuoden puolella turboo tulla. Muiden puutteiden lisäks sähkökaasullisista malleista puuttuu vivuston osia.. No jospa sitte tammikuullao_O:D
   
 20. gontso

  gontso Well-Known Member

  Tai helmikuussa, onhan näitä kuukausia vuodessa.
   

Suosittele tätä sivua