Lynx Xtrim RE 600/800 -2016, -2017

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 24/4/15.

 1. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Ainakin 160mm korkea mahtuu ilman virittelyjä. Tais brp sivuilla olla mainintaa, mikä säädettävä korokepala käy ilman muita muutoksia, nii sieltä näkee max koron.
  Mitkä sukset siula?
   
 2. Jackpot

  Jackpot Lynx,Skidoo Elan -83

  Bladen ds:t. Haritus täytyy tarkistaa, mutta jokseenkin haastava saaha mitta oikein suksista.
   
 3. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Joo haritus oli itellä pielessä luovutuksen jälkeen. Tuli otettua siihen xc bladet suoraan. Tuntu, et hakee ihan hirveesti. Mittasin niin haritusta oli n.15mm. Muutin muutamaan milliin, niin parani. Nyt vaihdoin ca pro xtx, nii parani lisää joka osa-alueella, ainoastaan hidas puunkierto tuli raskaammaks, mut ei ittee haittaa, ku muuten menee sinne minne ohjastaa kelillä kun kelillä.
  Ite vedin ensin suksien lenkeistä sisälle päin välykset pois ja sit mittasin suunnilleen rautojen ulompien kiinnikkeiden kohilta edestä ja takaa mitat. Katoin mitat sopivasta kohtaa toisen suksen sisäpinnasta toisen suksen ulkopintaan. Kannattaa kokeilla n.5mm haritusta, ei se vissii ihan millin päälle oo..
   
 4. willik

  willik Well-Known Member

  Tuossa oon mietiskellyt, kun alustaa piti pajottaa. Eli nyt tuli leveä keula ja siihen RS:n etuiskarit mitkä on nyt simmattavana ja toiveena oli, että saisi RE:n simmit sisälle(oli rossisäädössä ja aivan tautisen jäykkä). 20nm/mm jouset keulassa. Mutta nyt olisi myös nuo RS:n telaston vaimentimet ja mietin, että ottaako niistä iskareista jouset tuohon telastoon. Eli 60nm/mm ja 65nm/mm? Onko se hyvä vai huono? Ajo on pääasiassa reittiä ja välistä kaksi päällä kurvailua...

  Lyhensin välitykset kerralla reilusti 23/45 => 21/49. Ollu aiemmin 800 rave re:ssä samat niin tuntui siinä olevan ihan riittävä välitys. Ei sen tartte miljoonaa kulkea...
   
 5. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Alustan puolesta tuntuis vakio trimmi re olevan riittävän kantava. Ei oo tarvinnu ees klickkereihin koskea. Voip tulla noilla rs jousilla turhankin kantava reitille. Seuraavaks meinasin kokeilla avata vähä klickkereitä, ku tuntuu et ei oo ees pohjaillu, vaikka suht rivakkaa kyytiä(omasta mielestä) tullu laskettua patikkookin.
  Välien lyhennys on varmasti asiaa. Tuossa omassa kuussatasessa taitaa olla valmiina 21 ylärissa ja tuntuu kyllä passelilta reitillä. Mukavasti tuo herkkyyttä menoon, eikä oo kaipaillu lisätehoja.
   
 6. willik

  willik Well-Known Member

  Aikalailla sai shimmiä löysätä, että alkoi keula painumaan rimmin leveällä keulalla. Nyt on hyvä.

  Mites ootteko drt tai muita kittejä asentanut 800:n? Tässä vähän laskenut euroja, että kehtaisiko reitille laittaa drt kitin ja hi-torgue rullat. Ei varmaan mitään järkeä mutta jostain syystä kiinnostaisi...
   
  Vesukka tykkää tästä.
 7. Pkh

  Pkh Rave RE 600 E-tec -13

  Kuskin paino vaikuttaa ja ihan mieltymys siitä minkälaisella alustalla tykkää ajaa. Jos kuskin elopaino alkaa olla liki 0,1t niin suosittelisin omien kokemusten perusteella 60/65 jousia. Nämä kokemukset toki "pätkä" malleista.
   
 8. Jackpot

  Jackpot Lynx,Skidoo Elan -83

  Vaihoin 16cm koropalan ja eihän se ollu hommana mikään ko kehtas vain alkaa. Tosiaan meni heittämällä paikalleen ja ehkä hitusen korkeampiki vois mennä.
   
 9. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Mie laitoin säädettävän ja ainakin nyt reittiajossa kaikista matalin tuntunu parhaalta.. n.2,5cm vakioo matalampi.. Makuasioita..:p
   
 10. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Miten on muilla kestäny remmit umpis käytössä? Itellä reitti+vähä umpista meni 1.hihna vajaaseen 1300km. Umpisen ajossa räjähti ja meni vielä kampiakselin stefan luokse jumiin. Vissiin lämpes liikaa.

  Mitä tuolle tarttis tehä et kestäis remmit umpis ajeluu kelillä kun kelillä?

  Välit pitäs olla jo sopivan tiheät vakiona. Nyt ois tarkotus laittaa qrs variaattorin tuki ja kokeilla xs remmiä, sit vielä mahdollisesti lisätä jäähytystä aromipesään.. Onko hyviä vinkkejä heittää?
   
 11. james-x11

  james-x11 Well-Known Member

  Linjaus kuntoon, RS:n kumityynyt, variaattorin tuki ja XS-821 remmi ( ja jos saldo riittää, niin Team TSS-04 vari )
   
 12. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Huollossa kävi, meni takuuseen, paitsi hihna. Linjaus oli kuulemma kunnossa. Rs kumit vois vielä hommata ja vaihtaa lisäks. Varin vaihtoon en taija ruveta.. Tartteeko ilman kiertoo parantaa?
   
  FFoxi tykkää tästä.
 13. Jackpot

  Jackpot Lynx,Skidoo Elan -83

  Jaa se alko näin loppu kaudesta piippaileen pysäköinti jarrua. Onko tuo jarruvalo kytkin vaihettava uuteen, ei sitä taija saaha asemoitua lähemmäs?
   
 14. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Kannattaa vilkasta rave topikkia.. Siellä tais jossain olla juttuu aiheesta. Itellä ei kokemusta.
   

Suosittele tätä sivua