M ascender

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä juoni, 6/4/20.

 1. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  70km takana r-m:llä ja ompas hereän tuntoinen peli vaikka on vielä sisäänajossa. Tekeekö juuri tuo uusi kevyempi kytkin noin paljon:eek:
   
  Fudge, Jarska77, janzka ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Oli näköjään pakoputken jouset muuttunu erilaisiin tässä 2022 jos vertaa 2018 Hardcoreen, ei vissiin enää katkeile. Samaten paisariin on tullut semmonen irtorinkula, mihin tulee y-haaran jouset.
   
  Fudge tykkää tästä.
 3. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Tämä on näköjään meikäläisen yksinpuhelua mutta kysyn silti. Onko kukaan vaihdellut jäykempiä vietereitä alustaan, ja jos on niin mistä hommattu, löytyykö jotain taulukkoa yms?
   
 4. pezq^

  pezq^ Fox

  Minkälaista tavoittelet jos jäykempiä tarvii? Omasta oon pyörittänyt esarit nollille, simmissä vois käyttää kepit, vaan jousille en oo ajatellu tarvetta päivittää.
   
 5. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Juu esarit tottakai pienellä itelläkin, muutenhan katoaa kaikki herkkyys jousituksesta.

  Historian saatossa olen noita telastoja paskonut vaikka en omasta mielestä hirveästi rymyyttele. Toki aina joskus tulee ylläri tilanteita, mutta harvemmin tulee varsinaisesti patikkoa hakattua. 800sks:stä katkesi etupukki noin 2000km kohdalla. 162hc:stä katkesi etupukin etupuolelta liukurungot 3500km kohdalla justiin siitä, mihin vahvikkeet loppui. Mountain maxista halkesi monorail 800km kohdalla kärjestä, sai korjattua vielä vahvikkeilla. Tästä r-m:stä meni monorail poikki etupukin ja etupukin iskarin alapään kiinnitysten välistä 800km kohdalla.

  IMG_20220419_104722.jpg

  Mopopuolelta on tullut aikojen saatossa havainto, että oikeat jouset on toimivan alustan a ja o. Niillä saa säädettyä pyörän kulkuasennon oikeaksi. Esareita kirimällä saa periaatteessa aikaan saman, mutta kaikki muu jousituksen toiminta menee samalla vituiksi.

  Aloin mietiskellä, kun itsellä painoa keskivertokuskia enemmän, ja monesti vielä varabensaa ym. tavaraa tarakalla, että meneekö nuo vehkeet vaan niin lintassa koko ajan, että sen takia sitten hajoaa aina. Pelkkä keppien simmaus ois tietysti yksi vaihtoehto myös, mutta siirtymillä olen etupukin klikkeriä pitänyt 3lla näissä qs3-iskareissa, eikä se pelkästään näytä auttavan tähän ongelmaan. Onko se 3-asentokin sitten liian löysä, ei kuitenkaan mielestäni pohjaile jos ei vasiten paukuta. Voihan ne toki simmata kivireeksi, mutta siinä menee taas muut ominaisuudet.

  Varmaan oikeat jouset ja niille sopiva simmi olisi paras ratkaisu seuraavaksi kokeiluun, mutta keneen se pitäs ottaa tämmösestä yhteyttä? Pääosin taitaa tehdä nuo iskari sepät enska/Rossipuolelle keppejä, kuka on perehtynyt umpisen keppeihin? Ja aina parempi jos ämmäläisiin ja niiden foxeihin.
   
 6. pezq^

  pezq^ Fox

  Kyllä redsvenin Jarnolla on hyvä tuntuma umpispeli puolellekki ja foxeihi
   
 7. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Lapin akkumaailmassa rautionaho osas myydä mulle jäykemmän etupukin jousen, itelläkin painoa 120km kamppeet päälä niin ei tahdo vakio riittää millään. Nyt on 1600km ajettu ja eipä oo turhaa pohjaillut. 2 asennossa etupukin klikkeri kokoajan
   
  Rautane tykkää tästä.
 8. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Suurin piirtein saman verran painoa itelläkin, pitääpä kysästä sieltä
   
 9. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  On myös kärkkäiseltä vahvikkeet liukurunkoon ihan varmuuden vuoksi
   
 10. juoni

  juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

  Joko on kuin kokemuksia vm 22 alphan tehtaan ohjelma päivityksistä
   
 11. pezq^

  pezq^ Fox

  Ootko ite käyttäny? Onkoha niissä kellään muulla vaihdettu softaa ku @janzka lla?:p
   
 12. pezq^

  pezq^ Fox

  Syttyy se muute tosissaan ku ajelee niin liekki tuonki 22 pakarin nokkaan, melko reilun siirtymän umpisia, soita, linjaa, ja tienpohjia päästelin ja ihmettelin että mikä saatana se vilisee kengän paikkeilla. Astimen puolivälii asti ylti tulet ja näytti ettei millään ees sammu, pohjapanssari ja muoviha siinä sulahti, ja kekäleitä valu putkesta ja jäi jäljelle kytemää ku jatkon matkaa:D
   
  Fudge ja Rautane tykkäävät tästä.
 13. pezq^

  pezq^ Fox

  Mite kenellä päivitetty niin onko enää liekkiä saanu aikhan?
   
  Viimeksi muokattu: 14/1/23
 14. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  En ole saanu ketunhäntää puskemaan tätä 2022 mallia vaikka 2018 kärysi kokoajan. Sama ohjelma pirtissä mikä oli maaliskuussa ostaessa. Mutta oikean puolen kylkimuovi on kyllä sulanut änkkärin kylkeen sekä paisarin alta se tukikumi varisuojan päällä on mennyt sileäksi:D kilsoja 970km, tälle talvea en ole vielä ajellu
   
 15. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Niin ja Mountain max alko mulla eka huollon ja päivityksen jälkeen hyytyilemään nakutuksen vuoksi. Toki se oli 2021 malli ja yamaha, että en tiedä onko sama päivitys näihin ja oliko siinä kelkassa kuitenkin joku vika, mistä se nakuttelu johtui. 2kk jaksoin odotella ja kun ei tullu kuntoon niin vaihdoin cattiin, tämä tuntuisi pelaavan hienosti.
   
  Fudge ja pezq^ tykkäävät tästä.
 16. pezq^

  pezq^ Fox

  Sehä voi olla luovutushuollossa jo laitettu uusin ohjelma.
   
  Rautane ja T-Cat tykkäävät tästä.
 17. pezq^

  pezq^ Fox

  Maaliskuun alkupäivinä käytin oman eka huollossa viimetalvena ja sillon olis ollu tarjolla uus softa, vaan en antanut laittaa ennen ku kuulen kokemuksia? @Rautane ostanu ilmeisesti (ku muualla niitä ei ollu)tarvikekeskuksesta oman? Sielä kyllä puskevat ohjelmia suunnilleen väkisin vehkeisiin.
   
 18. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Käytin eka huollon Rovaniemen tarvikkeessa ja ois ollu joku päivitys tarjolla. Sanoin että pelaa täydellisesti ja ei saa muuttaa softaa, niin eivät päivittäneet. En tiedä mikä versio on sisässä.
   
  Viimeksi muokattu: 15/1/23
  pezq^ tykkää tästä.
 19. pezq^

  pezq^ Fox

  Onko kukaan kokeillu muuta remmiä ku -111? Melko voimakkaasti minusta muuttuu ominaisuudet tuossa lämmön mukana?
  Vanhemmassa 084 oli kyllä yliveto siinä suhteessa että lämpö ei vaikuttanut juurikaan
   
 20. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Olen yhden tarvikehihnan ajellut, olikohan pbx-merkkinen, ja nyt taitaa olla yamahan hihna paikallaan. En ole kyllä huomannut eroja. 2018ssa 3 ekaa hihnaa hajosi kovavauhtisella siirtymällä kaikki 850-950km välissä. 2 oli alkuperäisiä ja 1 tarvike. Sen jälkeen olen suosiolla alkanut siirtämään 800km kohdalla vara/pilkkikelkkailuremmihyllyyyn, eikä ole sen jälkeen menny hihnoja. Monesti niistä siinä vaiheessa puuttuu jo pikkupätkät lankoja parista kohtaa.
   

Suosittele tätä sivua